Etiquetes

7/11/15

Tornar a conquistar | UE Cornellà - CE l'Hospitalet (diumenge, 18:00)

-> L'Hospi canvia de comarca per rendir visita a la revelació del campionat, un Cornellà que va sortir escaldat dissabte passat del camp de l'Espanyol B (4-0).
-> Els de Cifuentes volen fer net després de la mala imatge oferta diumenge contra l'Olímpic. Els riberencs necessiten continuïtat per dissipar els dubtes.
-> El tècnic riberenc té les baixes de Marc Vales, Rubén Carreras i Collado. Boris, que encara no ha jugat cap minut, podria ser la novetat de la convocatòria.
-> ESCOLTA les declaracions de Martí Cifuentes abans del Cornellà-Hospi.

UE CORNELLÀ - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 8 de novembre - 18:00 hores | Nou Municipal de Cornellà
Jornada 12 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Cornellà: Marcos, Ñoño, Pere, Borja, Uche, David, Gómez, Xemi, Óscar Muñoz, Enric i Fran Piera.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Savall, Medina, Ton Alcover, Raúl Torres, Puerto, Guzmán i Ruibal.

Àrbitre: Fernando Bueno Prieto (Madrid).


Hi ha amors que són per a tota la vida. Les relacions passen, com és normal, per altibaixos que de vegades les converteixen en una muntanya russa emocional. Moments on sembla que no queden ni tan sols les brases d'allò que va existir i períodes on sembla que res pugui anar millor. I situacions on cal picar pedra per despertar aquella passió que algun cop va existir. Tornar a conquistar i tornar a enamorar. I per a fer-ho no calen ni regals cars ni promeses buides, d'aquelles que saps positivament que mai podràs fer realitat. Es tracta de fer, d'actuar i de tornar a convèncer, tornar a agradar, a qui saps que sempre t'ha estimat, t'estima i continuarà fent-ho, però a qui li cal aquella empenta, aquella màgia perduda per tornar-hi a creure. Amb l'Hospi patim, gaudim, celebrem, ens enfadem i tornem a patir; critiquem, cridem, animem però mai se'ns passa pel cap deixar de sentir, per molt que algú d'entesti a creure el contrari. I a Cornellà, un lloc especial, contra els veïns, contra la revelació, en un escenari ideal per tornar-hi a creure, volem que l'Hospi torni a conquistar. I torni a enamorar-nos.

Certament, la derrota contra l'Olímpic va ser inesperada. Més que dolor, la parròquia riberenca va sentir desil·lusió després del bon partit i millor resultat que l'Hospi havia tret d'Elda set dies abans. Novament, l'equip havia fallat a l'Estadi quan es presentava una oportunitat immillorable per fer un salt evident a la classificació però, també, quant a ambició. En aquest sentit l'equip s'ha mentalitzat de cara a un duel important i complicat com el de diumenge, que exigirà que els futbolistes s'adaptin a un entorn desconegut fins ara (potser el camp del Badalona és el que més s'hi apropa) i a un context de partit diferent al que s'han trobat els de la franja aquest curs. Per aquest motiu caldrà no abaixar la guàrdia en un inici de partit que es preveu intens per part d'un Cornellà que, de fet, és el millor equip de #2bg3 a les primeres meitats (fins la setmana passada mai havia marxat perdent al descans). Tanmateix, si alguna cosa no se li pot retreure a aquest Hospi són els inicis de partit que amb l'excepció del debut contra el Villarreal B, han deixat prou bones sensacions. De cara al duel de demà, Martí Cifuentes comptarà amb la baixa per lesió de Marc Vales i també amb la de Rubén Carreras, que no s'ha entrenat amb normalitat aquesta setmana per problemes físics. Collado, dubte de darrera hora per culpa d'una sobrecàrrega, finalment tampoc serà de la partida; Cifuentes ha preconvocat 17 futbolistes per la cita de demà i n'haurà de descartar un per fer front a un duel que pot marcar el futur immediat dels riberencs a la Lliga.

Al davant hi haurà un Cornellà que per molt que "només" hagi guanyat dos dels últims sis partits jugats i que no hagi guanyat (ni marcat) cap dels dos darrers que ha jugat com a local, és tercer a la classificació després d'uns primers dos mesos de competició brillants. Jordi Roger ha sabut donar continuïtat al projecte de l'any passat i amb una plantilla millorada en certes posicions a la qual cal afegir una millor lectura dels partits. Tot plegat ha dibuixat un equip ara mateix de playoff i amb mitja permanència lligada quan encara queden dos terços de Lliga per davant. Amb 18 gols, el Cornellà és el tercer equip més golejador del Campionat i té en Enric Gallego (6 gols) i Óscar Muñoz (3 gols) són els referents golejadors d'un equip que també compta amb Xemi o Fran Piera com a futbolistes d'atacs desequilibrants i amb una defensa que ha guanyat experiència a la categoria amb Ñoño, Uche o la recuperació de Borja i Pere. De cara a demà, Xavi Pelegrí, Antonio Hidalgo i el porter suplent Toni són les úniques baixes per a Jordi Roger, que podrà presentar el seu onze de gala contra l'Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada