Etiquetes

21/11/15

Els visitants són els nous locals | RCD Espanyol B-CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)

-> L'Hospi, que ha tret més punts com a visitant que no pas a l'Estadi, fa front al primer de dos compromisos a domicili amb l'ànim de rescabalar-se de la derrota de diumenge passat.
-> Al davant, un Espanyol B que fa quatre partits que no perd i que mirarà de separar-se classificatòriament d'un Hospi que té només un punt menys que els pericos.
-> Els riberencs mai no han guanyat a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol i l'única victòria en territori perico ens fa viatjar fins al curs 97-98 amb un 2-3 al Parc del Migdia.
-> ESCOLTA la prèvia de l'Espanyol B-Hospi amb Martí Cifuentes.

RCD ESPANYOL B - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 22 de novembre - 12:00 hores - Dani Jarque
Jornada 14 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Espanyol B: Rubén, Marc Navarro, Lluís López, Galas, Antonio Cristian, Borja, Marc Roca, Entrena, Robert Simón, Rufo i Dalmau.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Medina, Aleix, Ton Alcover, Miki Muñoz, Guzmán, David López, Xavi Puerto i Ruibal.

Àrbitre: Raúl Martín González Francés (las Palmas).


Se sol dir que quan puntues lluny de casa aquest empat cal fer-lo bo set dies després al teu camp. En el cas de l'Hospi, aquesta màxima canvia força des del moment que els riberencs ja acumulen tres partits a l'Estadi sense guanyar (un punt de 9 possibles) i han de respondre com a visitants per recuperar els punts perduts com a locals. De moment, la resposta dels de Cifuentes ha estat positiva després de dues ensopegades inesperades: van guanyar a Elda després de l'empat contra Huracán i van guanyar a Cornellà (per 0 gols a 1, com a Elda) després de la sorprenent derrota a casa contra l'Olímpic. Com que l'esperança, diuen, és el darrer que es perd, caldrà confiar en una tercera recuperació moral demà a Sant Adrià per cert que el rival (com en el seu dia van ser-ho Eldense i Cornellà) no serà gens fàcil. Com la Pobla de Mafumet, l'Espanyol B rebrà l'Hospi després de quatre jornades sense perdre però conscient que no pot badar en una lliga igualada com la del grup 3 de Segona Divisió B. Confrontació d'estils i de dinàmiques per mirar de fugir de la zona calenta.

Recomforta (almenys una miqueta) la imatge que l'Hospi va oferir diumenge com a mostra del camí que cal seguir. Ambicionant sempre s'està més a prop de remuntar, de puntuar i de guanyar... sempre que la pilota vulgui entrar a la porteria contrària. La reacció davant la Pobla, tot i que estèril vist el resultat final, va deixar clar que l'Hospi té armes per fer mal als rivals. Demà contra l'Espanyol B, doncs, haurem de veure si els de Cifuentes són capaços d'explotar aquestes armes i tenir aquell polsim de sort (i d'encert) per aprofitar les probablement moltes opcions de gol que generarà l'estil de joc de tots dos equips. Malgrat tot, el tècnic riberenc ja ha advertit del perill de l'Espanyol B, d'un filial que tot i la seva joventut sap adaptar-se a les diverses circumstàncies dels partits i que si bé ha protagonitzat partits esbojarrats com el de l'Eldense també ha sabut guarnir la porteria en fins a cinc ocasions. De cara al duel de demà, Cifuentes té les baixes confirmades de Marc Vales i de Giaquinto mentre que recupera Carreras i Collado, absents contra la Pobla per problemes físics.

L'Espanyol B també acumula alguna baixa important com poden ser la de Lucas Porcar (l'home més veterà de la plantilla) o la del porter titular Andrés Prieto, que s'estarà unes 3-4 setmanes de baixa per un trencament muscular a l'adductor. Tanmateix, el seu substitut Rubén Ualaloca ja va demostrar dissabte a Lloseta, un escenari complicat, que pot suplir Andrés amb garanties. Els homes de Lluís Planagumà arriben a la cita de demà després de quatre partits sense perdre, fruit de tres empats a domicili (Olímpic, Pobla i Llosetense) i una golejada davant l'aleshores líder, Cornellà (per 4-0). Equip de mitja taula capaç del millor i del pitjor, com a bon filial, però que sap interpretar bé els diferents partits d'una competició especial com és el #2bg3. A més, els pericos compten amb Adri Dalmau, màxim golejador de la Lliga amb nou dianes i que un dia més serà la gran referència ofensiva d'un equip que amb 18 gols és el quart més golejador de la Lliga però que amb 17 d'encaixats també és el quart pitjor del campionat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada