Etiquetes

30/11/15

#FutboLH | Resum 28 i 29 de novembre

El Can Pi, més líder. Imatge d'arxiu.
No tenen aturador. El Can Pi arriba a la primera aturada de la temporada en una posició probablement inimaginable aquest estiu o quan va perdre amb el Sants B per 1-5 a la segona jornada. Els quadribarrats continuen sorprenent setmana rere setmana i ahir diumenge van fer una nova passa endavant tot derrotant l'Arrabal-Calaf, fins ahir segon classificat, per la mínima (2-1). És clar, només faltaria exigir golejades però el Can Pi va anar a per feina i ja va arribar al descans amb un 2-0 favorable gràcies a les dianes de Dani Martín (13') i de Colinas (25'). A la represa, els colomencs van aconseguir retallar distàncies a vint minuts del final però la cosa no va anar a més i els riberencs van lligar la seva (atenció) desena victòria en tretze partits. Els de Sánchez Presa són líders amb 31 punts i avantatgen en sis unitats l'APA Poble Sec i la Catalana, que dimecres es posarà al dia amb el partit pendent contra el Matadepera B (21:00 hores).

Un altre que està en línia clarament ascendent és La Florida. La derrota de diumenge passat a les Planes contra el Premià de Dalt, lluny de condicionar els hospitalencs, els va esperonar per recuperar el temps (i punts perduts) i guanyar ahir a la tarda al camp de l'Empenta (1-2). I això que el panorama es va enfosquir de manera important quan al minut 64 el local Ahmed avançava els premianencs al marcador; la reacció dels de Porras, però, va ser fulminant i tan sols quatre minuts més tard Jorge Nieto tornava a equilibrar el partit amb el seu segon gol aquesta temporada (68'). L'èxtasi, però, arribaria a dos minuts del final amb un gol de Fabio Angelo (88') que servia per capgirar el marcador i donar tres punts a la Flori, que és novena amb 17 punts, cinc per sobre de la zona de perill. 13 punts dels darrers 18 en joc han permès els de Porras fugir, momentàniament, del perill.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
Llosetense 0-1 CE L'HOSPITALET
Raúl Torres

SEGONA CATALANA - GRUP 3
UNIFICACIÓN BELLVITGE 0-0 Moja
En un duel entre equips de la zona tranquil·la de la Lliga, la Unificación Bellvitge va tornar a fer gala d'irregularitat com a local i no va passar de l'empat sense gols davant d'un Moja que continuarà un punt per sobre de la Uni. Dues victòries en set partits a la Feixa Llarga impedeixen que els de José Moreno treguin el cap en una zona de privilegi cada cop més llunyana pel bon paper de Sant Joan Despí i Junior, que amb 30 i 29 punts, respectivament, encapçalen la classificació. La Uni és onzena amb 18 punts, quatre per sobre de la quinzena posició.

CAN VIDALET 2-0 Gornal
Molt més a prop de la zona de descens es troba un Gornal que no aixeca cap. Els de Santisteban van sumar al camp del Molí d'Esplugues la vuitena jornada sense vèncer (un punt de 24 possibles) davant d'un Can Vidalet que ja el supera per quatre punts i que va avançar-se al marcador amb un gol de Sergi Serés (23'); els arlequinats van sentenciar el partit a quart d'hora per acabar amb un gol de Rubén Cabanillas que deixa el Gornal tretzè amb 14 punts, empatat amb el quinzè i amb un punt més que el setzè classificat.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
Inter Pomar 3-1 HOSPITALENSE
Van avançar-se al marcador amb un gol de Dani Benítez (25') però l'Hospitalense no va poder evitar la tercera derrota en quatre partits. L'Inter Pomar va ser capaç de remuntar el gol advers en una segona meitat en què Carlos, José Giménez i Fuella van situar el 3-1 definitiu, un marcador que allunya els de Murillo de la segona posició (és ara a sis punts) i els deixa al bell mig de la taula classificatòria amb 20 punts. L'autor del gol, Dani Benítez, va ser expulsat a dos minuts del final.

Levante Las Planas 1-2 SANTA EULÀLIA
Continua la resurrecció del Santa. No van golejar però els de Miki Rodríguez van ser capaços de doblegar un dels aspirants a la zona alta com és el Levante Las Planas. Després d'un primer temps sense gols, el Santa Eulàlia va situar-se amb un 0-2 favorable gràcies a un doblet de Juan Ibarra, amb una segona diana des del punt de penal. Els locals van jugar mitja hora amb 10 homes per l'expulsió de Dani Mañas però tot i la inferioritat van aconseguir retallar distàncies a nou minuts del final. Quarta victòria consecutiva d'un Santa Eulàlia que ja és novè amb 20 punts i ja és el segon millor hospitalenc del grup 10.

Sant Just Desvern 0-1 CAN BUXERES
Els de Julián García van aconseguir un triomf tan treballat com necessari al camp del Sant Just Desvern (0-1). Un solitari gol d'Aitor Gallego poc després d'haver superat l'hora de partit (63') va ser suficient per derrotar els del Baix Llobregat i trencar la ratxa de tres jornades sense guanyar. Tres punts importants que permeten el Canbu no complicar-se la vida i arribar als 18 punts abans de l'aturada del proper cap de setmana.

Iberia 0-1 PUBILLA CASAS
També va deixar enrere la seva mala ratxa el Pubilla Casas. En el primer partit de l'etapa post Javi Pelegrín, que va marxar la setmana passada al Sant Cugat, els de Manuel Díaz van superar l'Iberia per la mínima gràcies a un gol de Juan Vílchez al segon temps (56'). El novè gol aquesta temporada del davanter pubillenc permet els riberencs continuar trepitjant l'ombra del Catalònia, segon classificat i empatat a punts amb un Pubilla que ja en té 26.

Gustavo Alberto Bernal

La Fundació va caure derrotada al derbi contra el Pubilla. Imatge: FE L'H Atlètic