Etiquetes

7/11/15

Continua el ple | La Florida B 1-4 CE L'HOSPITALET B

-> Sense fer un partit brillant, l'Hospi B suma el seu vuitè triomf en vuit jornades i manté la primera posició del grup 17 de Quarta Catalana.
-> Els de Rafa Beltrán es desfan amb facilitat del filial de la Florida (1-4) amb dianes de William, Álex Maca, Jayson i el local Gavino en pròpia porteria.
-> GALERIA DE FOTOS de La Florida B 1-4 Hospi B

FITXA TÈCNICA

LA FLORIDA CF B: Kevin, Gavino, Juandys, Luiggi, Gustavo (José Luís, 46'), Jordan, Romario, Humberto (Sebas, 56'), Sergio (Wandel, 80'), Emilio (Neris, 46') i Esteban.

CE L'HOSPITALET B: Héctor, Joaquín, Marc (Oliver, 50'), Charlie Galindo (Piti, 60'), Jayson, Rober (Ricapa, 60'), William (Nieto, 50'), Jordi Vera, Javi Maca, Naranjo i Álex Maca.

Gols: 0-1 William (11'); 0-2 Álex Maca (32', penal); 0-3 Gavino (62', pp); 1-3 Sergio (67', penal); 1-4 Jayson (90').

Àrbitre: Javier Alonso Vay. Només ha amonestat el visitant Javi Maca.

Incidències: partit corresponent a la jornada 8 del Campionat de Lliga del grup 17 de Quarta Catalana celebrat al Municipal de la Florida davant d'una cinquantena d'espectadors.

L'Hospi B continuarà una setmana més com a líder després de sumar la seva vuitena victòria consecutiva amb la Florida B com a víctima de la setmana. Els de Rafa Beltrán no han fet un partit excessivament brillant en un terreny de joc de dimensions reduïdes, un factor que ha complicat veure massa accions trenades. L'Hospi B ha tirat d'efectivitat i ben aviat ha imposat la seva superioritat després que Williams enviés al fons de la xarxa una passada de la mort (11'). Els de la franja han estat clars dominadors del primer temps i només la bona feina del porter local Kevin ha impedit que els de Beltrán marxessin al descans amb un avantatge major del 0-2 que havia situat un cop superada la mitja hora de partit Álex Maca, que ha transformat un penal que Kevin havia comès sobre Joaquín (32'). Abans del descans, com dèiem, entre el porter i la defensa de la Florida B han salvat una triple ocasió que hauria pogut significar el tercer gol de l'Hospi.

A la represa, la decoració no ha canviat. Héctor ha viscut un partit tranquil sota pals i els riberencs han continuat dominant sense haver-se d'esforçar massa. De fet, el tercer gol ha estat en pròpia porteria quan el defensa local Gavino no ha encertat a tallar el xut de Nieto (62'). El 0-3 ha dut una mica de relaxament a les files de l'Hospi B; un penal tan innocent com innecessari ha donat esperances a la Flori, que ha fet l'1-3 mitjançant Sergio Rivero (67'). Ha estat un miratge, ja que l'Hospi B ha recuperat les regnes del partit: Ricapa i Jayson han tingut bones opcions per eixamplar la diferència però ha estat finalment el central de l'Hospi qui ha situat l'1-4 defintiu resolent una acció embolicada dins l'àrea visitant. Victòria còmoda en un partit que no ha presentat grans complicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada