Etiquetes

9/11/15

#FutboLH | Resum 7 i 8 de novembre

Continua la persecució del Pubilla Casas a la recerca del líder, un Atlètic Prat que està un pèl més imparable que els pubillencs. Quarta victòria consecutiva i sisena jornada sense perdre dels blanc-i-blaus, que van golejar el CF Sant Just per 5 gols a 2 en un triomf més treballat del que indica el marcador final. Perquè els del Baix van tenir un parell d'opcions clares al primer temps per obrir la llauna però va ser un dels que sempre suca, Juan Vílchez, qui va afusellar el meta visitant quan només restaven cinc minuts per arribar al descans. Gol psicològic que van acusar els visitants; al segon temps Javi Pelegrín semblava encarrilar el marcador amb el seu onzè gol aquest curs (50'). De fet, el 2-1 que va anotar el visitant Barros va resultar un miratge ja que els de Manuel Díaz van acabar passant per sobre del rival amb tres gols en 20 minuts: Vílchez i Pelegrín van repetir i van marxar del camp amb dos doblets i Silvestre va resoldre sol davant Cobo per anotar la maneta i convertir el 5-2 del Sant Just, obra de Mora a dos minuts del final, en una anècdota.

La jornada del cap de setmana a Segona Catalana començava amb mal peu. El Gornal no aixeca cap i dissabte queia derrotat al camp del Moja per 3 gols a 1 i enllaçava la cinquena derrota seguida. Els de Santisteban ja van marxar al descans amb un 2-0 en contra; el gol d'Israel Frieros (65') va posar certa emoció al matx però l'expulsió del porter Kevin a un quart d'hora del final va esfondrar les il·lusions dels hospitalencs, que van rebre el tercer i definitiu gol en temps d'afegit. I tampoc és que diumenge acabés massa bé, ja que la Unificación Bellvitge va caure derrotada per la mínima (1-0) a mans del Sant Joan Despí. Un gol de Moreno abans d'arribar al descans va ser suficient per liquidar els homes de José Moreno, que no van poder rescatar res de positiu al segon temps i continuen amb 13 punts al bell mig de la taula.

TERCERA CATALANA
LA FLORIDA 6-5 Singuerlín
Partit espectacular el que s'ha viscut aquest matí al Municipal de la Florida i que ha acabat amb una victòria per la mínima de la Flori que serveix perquè els de Porras surtin del descens. Tot i que els colomencs s'han avançat al minut 4, els gols de José Miguel, Joel (de penal) i Pedro Baena han situat un 3-1 que semblava garantia per als locals. Res més lluny de la realitat: els visitants han anat responent a cada cop dels locals tot i acabar jugant amb un home menys durant 25 minuts, quan perdia per 5-2 gràcies als gols de Joel i Pedro Baena. El Singuerlín s'ha posat 5-4 però un gol de Pastor (78') ha encarrilat el triomf de la Florida per bé que els locals han tornat a rebre gol a dos minuts del final. Els riberencs són onzens amb 11 punts i agafen aire després d'un inici complicat.

HOSPITALENSE 0-2 Espluguenc B
Primera derrota a casa aquesta temporada dels homes de José Carlos Murillo, que van veure com el filial de l'Espluguenc trencava una mala dinàmica al Jordi Alba. Dos gols de Sergio Jiménez als darrers 20 minuts de partit executaven els del centre, que ara se situen a sis punts del Pubilla Casas, amb 17 unitats en total.

CAN BUXERES 0-1 Vinyets Molí-Vell B
Sorprenent derrota del Can Buxeres a casa davant d'un dels equips de la zona baixa de la classificació. Els de Julián García feia quatre jornades que no perdien però no van poder allargar la dinàmica per culpa d'un gol del visitant Cristian a cinc minuts del final que permetia els santboians sumar el tercer triomf de la temporada. El Canbu seguirà en zona mitjana amb 14 punts.

Don Bosco 0-5 SANTA EULÀLIA
Victòria tan contundent com necessària la que va aconseguir dissabte el Santa Eulàlia al camp del cuer, el Don Bosco. Els barcelonins es presentaven com a víctimes ideals per sumar el primer triomf com a visitant del curs, però a més els de Miki Rodríguez van executar la teoria a la perfecció i ja van marxar al descans amb un 0-3 favorable gràcies al doblet de Lluís i a un gol de Daniel André. A la represa, el Daniel mateix va ampliar el seu compte golejador particular, va tancar l'actuació personal amb un triplet i va arrodonir el marcador final amb un 0-5 que donarà forces al Santa, que suma 11 punts i que la setmana vinent rebrà el Can Buxeres al seu Municipal.

Valldoreix 2-1 CAN PI
Tard o d'hora havia d'arribar. El Can Pi ha vist finalitzada en set la seva fantàstica ratxa de victòries consecutives per culpa de la derrota a Vallvidrera a mans d'un competitiu Valldoreix. Els locals, de fet, ja van marxar al descans amb un còmode avantatge generat arran dels gols Carles i Javier Galilea; a la represa els quadribarrats van retallar distàncies amb un gol en pròpia porteria dels barcelonins, però no va ser suficient per treure res de positiu del Municipal de Vallvidrera. Tot i la derrota, el Can Pi segueix en primera posició.