17/11/15

FUTBOL BASE - Resum 14 i 15 de novembre

Darrer partit de Rafa Beltrán al capdavant del filial del CE L'HOSPITALET. Un partit que no va poder finalitzar, ja que el col·legiat del partit que va enfrontar els riberencs amb el Cerro va decidir suspendre'l a cinc minuts del final per veure amenaçada la seva integritat física per part d'algun membre dels visitants. El marcador al minut 85 era de 2 gols a 1 favorable a l'Hospi. Tampoc es va disputar el partit entre el CADET C i la Fundació Grama el passat diumenge, sense que en aquest cas n'hagin transcendit els motius. Jornada prou profitosa per als equips capdavanters de cada categoria: el JUVENIL d'Alexis Martínez va derrotar el Can Vidalet per 4 gols a 1 i se situa tercer, a dos punts del líder (i lloc d'ascens) Júpiter, que no va fallar. L'INFANTIL B continua líder al grup 4 de Preferent després de batre el Mollet per 2-0 i suma 19 punts de 21 possibles. Per la seva banda, l'ALEVÍ A d'Óscar Carrasco manté la quarta posició després de derrotat el Sant Cugat (2-0) i el BENJAMÍ A també continua mirant cap amunt en vèncer per la mínima (3-2) el Tecnofútbol. El gran triomf de la jornada el va protagonitzar l'ALEVÍ F, que va guanyar el Pujadas B per 11 gols a 0; l'Hospi és quart i, atenció, ha marcat 72 gols en set jornades.