23/11/15

#FutboLH | Resum 21 i 22 de novembre

Dissabte sorpresiu al Jordi Alba, ja que l'Hospitalense va caure de forma inesperada davant d'un MBD Lions que va camí de convertir-se en el matahospitalencs de la categoria. Si la setmana passada els barcelonins derrotaven el Pubilla Cases aquest cap de setmana van imposar-se al quadre de José Carlos Murillo per 1 gol a 2 en un partit igualat i que dos penals, un per barba, van animar ja al segon temps. Perquè al primer acte una rematada de cap de David Méndez després d'una bona centrada de Linares (18') va ser l'única opció de gol clara en 45 minuts marcats per l'excés de respecte. Al segon temps, un penal innecessari permetia els Lions avançar-se mitjançant Edu Soler, que transformava la pena màxima lluny de l'abast del meta local (67'). L'alegria, però, li duraria sis minuts, els que trigaria l'Hospitalense a empatar el matx de forma provisional mitjançant Alcántara, que executava un penal favorable als riberencs (73'). Va ser el moment per donar la volta al partit, fins i tot l'Hospitalense va gaudir d'una rematada al pal, però en una acció aïllada arran d'una falta picada ràpidament, els barcelonins tornaven a avançar-se amb un gol de Jorge Espinós a tres minuts del final que, aleshores sí, resultaria definitiu. Per acabar-ho d'adobar, els de Murillo acabaven amb 10 homes per l'expulsió de Jorge Arias. Amb aquesta derrota l'Hospitalense cau a la sisena posició però continua a tres punts del segon lloc.

D'altra banda a Segona Catalana continua el malefici del Gornal amb el temps d'afegit. Ahir, almenys, els de Santisteban van rascar un punt contra el Fontsanta-Fatjó i van frenar la sagnia de derrotes, però el gol que van marcar els visitants un cop superat el temps reglamentari va privar els vermells de sumar tres punts importantíssims. I és que després d'un primer temps sense gols, els hospitalencs van fer el més difícil en capgirar el gol del visitant Leal (53'); en dos minuts (79' i 80') Chiqui i Maverick van situar el 2-1 provisional, un marcador que els locals no van poder aguantar fins el final per culpa d'un gol d'Èric en l'afegit. El Gornal suma ara 15 punts, dos menys que la Unificación Bellvitge, que va guanyar per la mínima (0-1) l'Olímpic Can Fatjó. Un gol d'Álex García al minut 20 de partit va ser suficient per a sumar tres punts importants a Rubí que permet els de José Moreno passar la setmana a l'onzena plaça amb 17 punts.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
Espanyol B 4-0 L'HOSPITALET
Crònica, protagonistes i fotos

TERCERA CATALANA
LA FLORIDA 2-3 Premià de Dalt
La Florida va desaprofitar una bona oportunitat de puntuar davant d'un conjunt que l'acompanya a la zona mitja de la classificació. Els de Porras van fer el més difícil, capgirar el gol inicial dels premianencs: Carles Sánchez (24') i Jorge Nieto (46') van situar el 2-1 provisional que allargava la magnífica ratxa dels riberencs, però els visitants van empatar el partit a falta de mitja hora i van fer-se amb la victòria gràcies a un gol d'Aitor Pombo quan ja s'havia superat el minut 90. Final cruel per a la Flori, que no obstant això continua en desena posició a #3cat4 amb 14 punts.

CAN BUXERES 2-2 Espluguenc B
Després de dues derrotes consecutives el Can Buxeres de Julián García va tornar a sumar en un partit complicat on sempre van anar a remolc. El filial espluguenc va avançar-se en dues ocasions, però les dianes de Dani Guerra (52') i del visitant Jefferson en pròpia porteria (81') van permetre assolir un empat que deixa el Canbu amb 15 punts i en dotzena posició.

PUBILLA CASAS 1-4 Inter Pomar
El gol de Javi Pelegrín al minut 22 dibuixava un panorama positiu per als de Manuel Díaz, que lluny de fer-se forts amb l'avantatge van acabar golejats per un Inter Pomar que oposita a ser un dels equips que acabarà donant guerra a la zona alta. Els badalonins van igualar el matx abans del descans gràcies a Víctor, i Cyril, Ferrón i Eric Cayuela van acabar situant un dur 1-4 al marcador. Segona derrota consecutiva dels riberencs, que en canvi es mantenen tercers amb 23 punts, igualats amb el segon classificat, el Catalònia.

Vinyets Molí Vell B 0-6 SANTA EULÀLIA
Nova golejada del Santa Eulàlia, que va enllaçar la tercera victòria consecutiva i que sembla deixar enrere els problemes d'inici de Lliga. Al descans els de Miki Rodríguez ja manaven a Sant Boi per 0 gols a 2 gràcies al doblet d'Ibarra; Lluís va fer el tercer abans d'arribar a l'hora de partit i l'expulsió del local Víctor a vint minuts del final va acabar d'eliminar els opcions del Vinyets B, factor que el Santa va aprofitar per arrodonir el partit amb dos gols de Dani i un últim de Luiggi. El Santa Eulàlia ja acumula 17 punts i, atenció, ha marcat 15 gols els darrers tres partits.

Chacarita 2-5 CAN PI
Brillant golejada del Can Pi al Complex Esportiu Fortpienc que permet els quadribarrats ser una miqueta més líders després de la derrota de la Catalana i de l'ajornament del partit de l'APA Poble Sec. El gol del local Marc Anguera (45') va ser l'únic borrall d'una primera meitat demolidora dels nois de Sánchez Presa, que s'havien situat amb un 0-3 a favor gràcies als gols de Tobal, Derian i Borja. Ja a la segona part, Héctor va fer l'1-4 (68'), els locals van tornar a retallar distàncies i un penal transformat per Colinas a tres minuts del final va arrodonir el partit amb el 2 a 5 final. El Can Pi és líder amb 28 punts i, atenció, diumenge vinent (16:00 hores, Gornal) rebrà un Arrabal-Calaf que és segon amb 23 punts. Partidàs.