1/11/15

#FutboLH | Resum 31 d'octubre i 1 de novembre

Santa Eulàlia i Hospitalense van repartir-se els punts dissabte en l'únic derbi hospitalenc de la jornada. L'empat no treu de pobre el quadre local, que suma vuit punts i que només té 2 victòries en nou jornades a la Lliga, però el cert és que els de Miki Rodríguez van plantar cara a un dels equips capdavanters de la classificació; van avançar-se al marcador amb un gol de Ricky Pascual que els visitants van protestar amargament per una possible posició antireglamentària del davanter del Santa. Poc a poc, els de Murillo van guanyar terreny i ja abans del descans van gaudir d'una triple ocasió de gol arran d'un xut de falta d'Alcántara que va desembocar en tres magnífiques intervencions del meta local Robert. Al segon temps, però, Alcántara no va perdonar i en aquest cas sí va clavar un gran xut de falta per establir l'1-1 definitiu. I això que tots dos equips van disposar de bones ocasions de gol per desnivellar la balança al seu favor, però el desencert ofensiu d'ambdós conjunts va impedir que algú s'endugués el triomf.

A Segona Catalana, la Unificación Bellvitge va obtenir un triomf tan valuós com agònic a la Feixa Llarga davant d'un Vallirana que va aguantar l'empat a zero inicial fins que va arribar el temps d'afegit i una diana d'Iván servia per trencar la ratxa de la Uni i arribar als 13 punts, els mateixos que un Gornal que passa per una crisi de resultats evident amb quatre derrotes consecutives. L'exili del Salt del Pi no ha provat als de Santisteban tot i que han aconseguit neutralitzar l'avantatge davant l'Olímpic Can Fatjó a cinc minuts del final amb una diana d'Álvaro Virgos (85'). La mala sort, però, ha penalitzat els hospitalencs ja que els de Rubí han fet l'1-2 definitiu en temps d'afegit, tot deixant els vermells, que feia un quart d'hora que jugaven en inferioritat numèrica, amb un pam de nas

TERCERA CATALANA
Pineda de Mar 1-1 LA FLORIDA
L'equip de Juan Luís Porras continua en zona de descens després de deixar escapar dos punts en el temps d'afegit. Els riberencs s'havien avançat al primer temps gràcies a un gol de Reilin (23'), però el Pineda ha aconseguit un punt in-extremis mitjançant Iván. La Florida és setzena amb vuit punts després de nou jornades.

Levante Las Planas 1-2 CAN BUXERES
Remuntada dels homes de Julián García al camp d'un dels aspirants a l'ascens. El Canbu, a més, va haver de remuntar un gol matiner dels de Sant Joan Despí al primer minut del matx, però la bona feina després del descans va permetre capgirar l'electrònic. Alejandro Moreno (65') i Francisco Alonso (75') van ser els autors dels gols que permetien el Canbu sumar el seu quart triomf aquesta temporada, el segon lluny del Municipal.

Espluguenc B 0-1 PUBILLA CASAS
El Pubilla confirmava el seu bon moment de forma tot sumant una victòria de mèrit a Esplugues, la tercera seguida. Silvestre ha fet l'únic gol del partit al minut 11 i tres minuts després els riberencs s'han quedat amb 10 homes per l'expulsió del porter Albert Herrera. Tot i jugar 75 minuts amb un home menys, els de Manuel Díaz han aguantat l'avantatge i passaran la setmana en segona posició, amb 21 punts i a tres del líder, l'Atlètic Prat.

CAN PI 4-2 Matadepera B
Setena victòria consecutiva del Can Pi, que ha viscut una primera part trepidant davant del Matadepera B. Els vallesans han posat les coses complicades als quadribarrats, primer igualant el gol inicial de José González i després retallant distàncies abans del descans amb el 3-2 després de les dianes d'Hector i Dani Martín. Un gol ràpid al segon temps, obra de Kevin Sánchez, ha situat el definitiu 4-2 per als de Sánchez Presa, que són una mica més líders després de l'empat de la Catalana al camp del Pastrana.