Etiquetes

15/11/15

Reacció estèril | CE l'Hospitalet 1-2 CF Pobla de Mafumet

-> Un imperial Alberto Varo (que ha acabat lesionat) priva l'Hospi de sumar res de positiu davant el CF Pobla de Mafumet tot i gaudir de moltes ocasions de gol.
-> Els riberencs paguen massa cares dues badades defensives en forma de gol encaixat i tornen a escapçar les opcions de distanciar-se de la zona de perill.
-> Tercer partit seguit a casa sense guanyar dels de Martí Cifuentes... just abans de jugar-ne dos de consecutius a domicili.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi
-> RODA DE PREMSA de Martín Posse, tècnic del Pobla de Mafumet
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospitalet 1-2 Pobla de Mafumet

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Èric Via (Javi Pérez, 71'), Aleix, Savall, Miki Muñoz (Raúl Torres, 79'), Ton Alcover, Guzmán, Puerto (Boris, 63'), David López i Ruibal.

CF POBLA DE MAFUMET: Varo, Calavera, Acosta, Víctor, Denis Coch, Gabi López, Toni Vela (Gil, 85'), Alfons Serra, Álvaro (Vadillo, 73'), Cristian Herrera (Nacho Pérez, 64') i Emana.

Gols: 0-1 Toni Vela (55'); 1-1 David López (80'); 1-2 Gil (87').

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (Tenerife). Ha amonestat el local Ruibal i els visitants Calavera, Alfons Serra i Víctor.

Incidències: partit corresponent a la jornada 13 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 400 espectadors. Matí assolellat. Andrés i Sierra han completat la convocatòria de l'Hospi; al quadre pobletà ho han fet Marcelo i Nauzet.


Se sol dir que el públic és sobirà i que té dret a protestar quan ho cregui convenient. Per a gustos, els colors, diuen també. El cert és que dels tres darrers partits a casa que ha jugat el Centre d'Esports l'Hospitalet, el d'avui (tot i la derrota) és el que generalment tots acceptaríem com a menys decebedor. Perquè avui l'equip, a fases si voleu, a ratxes, sense la regularitat necessària durant 90 minuts, ha generat prou accions ofensives i de perill com per jutjat la derrota final per 1 gol a 2 de cruel. Per no parlar d'allò tan complicat de valorar com és la injustícia. L'Hospi ha topat amb un Alberto Varo magnífic, que ha aturat gairebé tot el que se li ha posat per davant fins que una lesió al colze l'ha obligat a abandonar el camp. A diferència d'altres partits, l'Hospi havia sabut reaccionar al gol encaixat en forma d'ocasions i va opositar seriosament a capgirar el partit, un somni trencat per culpa del gol de Gil Muntadas a tres minuts del final. La dinàmica creixent dels pobletans, potser, ha acabat desnivellant la balança en contra d'un Hospi que tornarà a passar la setmana en la zona mitjana, que no tranquil·la, de la classificació.

De partida sabíem que Cifuentes havia de fer canvis al mig del camp per culpa de la sanció de David Medina, substituït avui per Miki Muñoz. A més, el tècnic vallesà ha optat per situar Èric Via a la banda esquerra en detriment d'un Sierra que avui ha estat suplent mentre que David López també ha jugat d'inici en lloc d'un Raúl Torres que ha estat el darrer home en saltar al camp des de la banqueta. Inici de partit 'habitual' a Can Hospi, avui amb el plus d'un rival que també ha volgut jugar la pilota i que ha permès els riberencs tenir força arribada. En aquesta dinàmica de creació ofensiva, l'Hospi ha gaudit de tres ocasions de gol ben clares en qüestió de vuit minuts (del 12 al 20): Aitor Ruibal s'ha quedat sol i ha rematat massa alt davant Varo (12'), Xavi Puerto ha fallat, de cap i a porteria buida, després d'una errada clamorosa de la defensa pobletana (16') i novament Ruibal, també amb el cap, ha acariciat el gol amb una rematada que ha sortit per sobre del travesser (19'). Només aleshores el quadre de Martín Posse ha reduït la sensació de perill sobre la seva porteria i l'ha traslladada a la d'Aulestia, per bé que el basc no ha hagut d'intervenir de forma important. Una volea de Cristian Herrera (21') ha estat, gairebé, tot el bagatge ofensiu del filial del Nàstic en un primer temps relativament tranquil en comparació al tram final del partit.

A la represa, i sense canvis, tots dos equips han gaudit d'una opció clara només començar: Emana no ha pogut enganxar per poc l'assistència d'un company (47'), amb Aulestia anticipant-se; acte seguit era David López qui topava amb Alberto Varo, que en dos temps aturava el xut de l'extrem vallesà (48'). Set minuts després ha arribat el primer gol de la Pobla; Toni Vela rematava dins l'àrea i en possible posició antireglamentària, una centrada d'un company per avançar el seu equip. El gol de l'ex, tu (55'). El gol, però ha esperonat un Hospi creixent que ha guanyat presència ofensiva amb l'entrada de Boris per Puerto. L'avui '16' riberenc ha rematat fora la primera pilota que ha tocat (64'), tot i que anteriorment el porter pobletà Varo ja havia estat salvador per treure un mà a mà amb Guzmán (58') i una rematada amb molta mala llet de Puerto (59'). Cifuentes ha posat tota la carn a la graella amb l'entrada de Javi Pérez i de Raúl Torres i poc després (80') David López ha empatat el partit en una rematada que barrejava potència i ràbia i que convertia el de l'empat un autèntic golàs que es colava per tot l'escaire visitant. La màquina estava calenteta i la remuntada semblava possible; però Boris (83') i Guzmán (84') tornaven a topar amb un Varo megaprotagonista. Tant que les seves intervencions servirien de trampolí per donar valor al gol de Gil Muntadas, que poc després de sortir al camp enganxava una pilota morta i l'enviava al fons de la xarxa d'Aulestia (87'). La Pobla tornava a comandar el partit ja immersos en un tram final de bojos, marcat per la lesió de Varo, el fet que Gabi López l'hagi hagut de substituir sota pals i que un ex de la Pobla com Aleix Coch hagi tingut l'empat a la sortida d'un córner en una rematada que un defensa visitant hauria pogut treure amb la mà (93'). Després de sis minuts d'afegit (que han estat poc més de quatre), un desafortunat Pinto Herrera xiulava el final d'un partit que l'Hospi perdia de forma cruel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada