Etiquetes

14/11/15

Buscant el matalàs | CE l'Hospitalet - CF Pobla de Mafumet (diumenge, 12:00)

-> L'Hospi reviu la situació de fa dues setmanes i afronta com a local un partit factible per agafar distància respecte la zona de perill i seguir edificant el camí de la permanència.
-> Els pobletans, dirigits per l'exHospi Martín Posse, acumulen quatre jornades sense perdre, han passat la setmana fora del descens directe i dificultaran la tasca als riberencs.
-> ESCOLTA la prèvia de l'Hospi-Pobla amb Martí Cifuentes.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 15 de novembre - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 13 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Savall, Aleix, Miki Muñoz, Ton Alcover, Guzmán, Puerto, Raúl Torres i Ruibal.

Possible onze del CF Pobla de Mafumet: Varo, Calavera, Víctor, Denis Coch, Vadillo, Gabi López, Toni Vela, Alfons Serra, Álvaro, Cristian Herrera i Emana.

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (Tenerife).


Dissabte sol ser dia d'omplir fins a vessar els grans magatzems, alguns d'ells suecs, per fer les típiques compres (sovint innecessàries) que no pots fer durant la setmana perquè has de treballar. Oi que és típic anar a l'Ikea, i comprar objectes per la llar amb l'objectiu encobert de fotre's un d'aquells hot dogs estranys a un euro? Doncs a l'Hospi no li caldran dema cap tipus d'excuses per comprar el matalàs que necessita per descansar bé. Tots sabem que dormir bé ens fa més agradable el dia a dia i que l'estrès i els nervis, en canvi, el compliquen. Això voldran evitar els riberencs, conscients que fa dues setmanes ja van deixar escapar l'oportunitat de mirar cap amunt i no cap avall quan van perdre a casa davant l'Olímpic. La lliçó, sembla, està apresa i sense que això impliqui un excés de confiança per rebre un rival de la zona baixa com els pobletans, el cert és que l'Hospi podria obrir un forat de fins a vuit punts respecte la zona vermella si és capaç d'enganxar el seu segon triomf consecutiu.

Caldrà, doncs, que els riberencs recuperen sensacions a l'Estadi, on fa dos partits que no acaben d'estar massa fins. Fa un mes la sensació davant Huracán (0-0) va ser que els valencians, en plena explosió institucional, van sortit més que contents amb el punt sumat; fa quinze dies contra l'Olímpic, en canvi, l'equip no va acabar de trobar el camí per generar excessiu perill i els valencians van estar més encertats en una segona part de color blau. Aquests dos sotracs davant la parròquia riberenca són un punt extra de motivació per un Hospi que ha sumat més punts a domicili que no pas a l'Estadi i que demà contra els tarragonins, contra Martín Posse, tornaran a gaudir d'una nova oportunitat (i ja en van unes quantes) per donar continuïtat a les coses que es van fer bé diumenge passat a Cornellà. Cifuentes ha preconvocat 17 jugadors; David Medina és baixa per sanció mentre que Marc Vales, Carreras, Giaquinto i Collado ho són per problemes físics mentre que David Bigas causa baixa per decisió tècnica. Aleix Coch serà de la partida davant el seu exequip tot i l'ensurt amb què va marxar fa sis dies de Cornellà. No serà l'únic ex de la Pobla sobre el terreny de joc ja que Ton Alcover, assistent de Dani Fernández diumenge passat, també s'enfrontarà al que durant dues temporades va ser el seu club. La baixa de Medina serà coberta previsiblement per Miki Muñoz, que no és titular des del partit al camp del Mestalla.

Imatge: Judit Fernández
Com dèiem, l'Hospi trobarà un rival reviscolat després dels últims marcadors. Si alguna virtut numèrica ha demostrat el conjunt de la Pobla ha estat una certa fiabilitat defensiva; només l'Atlètic Balears ha estat capaç de marcar més de dos gols als pobletans i va ser en un partit on els de Posse van jugar una hora en inferioritat. Els del Camp de Tarragona han rebut 11 gols en 12 jornades, s'han quedat sense encaixar gol en cinc partits i, de fet, Alberto Varo només ha rebut un gol (el de dissabte passat obra d'Adri Dalmau) en les últimes quatre jornades. Quatre partits que han servit perquè els de Posse sumin vuit punts (dues victòries i dos empats) que els han traslladat de l'antepenúltim lloc al setzè, fent possible la sortida del descens directe per primer cop des de la jornada 4. L'adaptació progressiva a la categoria ha permès que la Pobla s'enganxi a la lluita per la salvació tot i no vèncer en cap dels primer vuit partits. De cara a demà Martín Posse, que tornarà a seure a la banqueta després d'un partit de sanció, no podrà comptar amb els sancionats Joaqui i Kike Tortosa ni amb el lesionat Iván Vidal. En canvi, l'argentí sí que podrà comptar amb Jordi Calavera, que no ha estat convocat pel Primer Equip, el Nàstic, de cara al seu partit al camp de l'Oviedo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada