Etiquetes

1/11/15

Carbasses | CE l'Hospitalet 0-1 CD Olímpic

-> L'Hospi deixa escapar una oportunitat d'or i perd a l'Estadi davant d'un Olímpic en descens (0-1). 
-> Mal partit dels riberencs, que gairebé no han generat ocasions de gol clares sobre la porteria valenciana. 
-> Tercera victòria a domicili de l'Olímpic, que agafa aire en un inici de Lliga complicat.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Guillermo Fernández, entrenador de l'Olímpic.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospi 0-1 Olímpic

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Savall, Medina, Ton Alcover (Raúl Torres, 59'), Guzmán, David López (Miki Muñoz, 78'), Puerto i Ruibal (Collado, 62').

CD OLÍMPIC: Diego, Álvaro Escobar, Arthur, Pepín, Berna, Polaco, Rifaterra, Cifo (Lander, 78'), Canadell (Rulo, 65'), Javi Navarro i Samu.

Gol: 0-1 Javi Navarro (81').

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (Las Palmas). Ha amonestat els locals Aleix i Puerto i els visitants Berna, Rifaterra, Cifo, Rulo i Samu.

Incidències: partit corresponent a la jornada 11 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet davant d’uns 500 espectadors. Matí assolellat amb bona temperatura. Castell i Andrés han completat la convocatòria del CE l’Hospitalet. A l'Olímpic ho han fet Boison i Luismi.


Hi havia fa uns quants anys (més dels que sembla, que ja ens fem grans) una sèrie d'Antena3 que es deia "Un paso adelante" i que versava sobre les aventures i desventures dels membres d'una escola de ball, d'un grup de joves que eren carn de tòpics de guionistes de sèries televisives de classe B. Res destacable, la veritat. Avui l'Hospi s'ha acabat convertint en una mena de remake d'aquella sèrie, una evolució que en català podríem haver titular "Un pas enrere" i que podria tractar d'un grup de joves que han acabat víctimes dels tòpics d'una Segona B marcada per les poques ocasions i per la molta importància dels detalls i de l'efectivitat, que no han sabut aprofitar la inèrcia que els va donar la victòria set dies abans a Elda i que han desaprofitat una oportunitat per captar més fidels després d'un altre capítol que impedia l'espectador gaudir de la regularitat necessària que una sèrie precisa per captar l'atenció del públic. Capítol per oblidar però per prendre nota, un cop més, dels errors que provoquen fer passos en fals i que converteixen la possible tranquil·litat en, novament, un cert neguit.

Martí Cifuentes ha introduït dos canvis en l'onze inicial respecte del que va saltar diumenge passat a Elda: Óscar Sierra, recuperat de les angines, substituïa Guillem Castell al lateral esquerre i Ruibal tornava a ser titular en punta tot asseient d'inici José Antonio Collado a la banqueta. Ja sabeu que molts cops l'únic que importa és fotre-la dins, que aleshores el que pintava malson acaba convertit en nit memorable; avui David López hauria pogut avançar l'Hospi ben aviat però el xut del vallesà s'ha perdut a l'esquerra de Diego, massa creuat. Ha estat possiblement la millor ocasió dels hospitalencs durant tot el partit, en una clara mostra del poc perill que han generat els de Cifuentes davant d'un Olímpic que n'ha fet prou amb posar una miqueta d'ordre. Perquè els de Guille Fernández tampoc han fet res de l'altre dijous en atac; només a tocar del descans han tret el cap per la finestra en una rematada de cap timidíssima de Pepín i en una centrada de Cifo que no ha trobat rematador. El vent, sempre desagradable si no estàs practicant vela ni windsurf, ha acabat de dibuixar un primer acte desangelat.

El segon no ha estat tampoc una obra mestra ni Mundo Deportivo en farà DVD, però almenys hem vist alguna ocasió de gol clara més. El problema, per als que no ens estimem l'Hospi, és que ha estat l'Olímpic qui les ha generades. La més perillosa, als tres minuts de la represa, ha acabat amb una rematada de cap de Berna que s'ha estimbat al travesser de la porteria defensa per Aulestia (48'). Cifuentes ha anat introduïnt canvis amb l'entrada, per aquest ordre, de Raúl Torres, Collado i Miki Muñoz; especialment criticades per part de l'afició han estat les sortides de Ruibal i de David López quan encara campava el doble dònut a l'electrònic. El moviment no ha suposat massa novetats quant a la producció ofensiva dels riberencs, que amb prou feines han inquietat Diego. Lluny d'això, ha estat l'Olímpic qui ha trobat un premi que s'ensumava més proper als seus interessos que als locals: acció embolicada, digna de pati d'escola i pilota morta que el killer Javi Navarro no perdona. 0-1 i a córrer (81'). Cifuentes ha passat a jugar amb dos puntes primer i ha acabat amb Aleix Coch com a davanter improvisat, un risc que hauria pogut comportar el 0-2 si Aulestia no hagués tret una mà salvadora a la rematada de Samu (88'). Final decebedor per a un partit que il·lusionava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada