Etiquetes

28/11/15

Obligats a vèncer | CD Llosetense - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)

-> Després de dues derrotes consecutives i de la imatge pèssima oferta diumenge a Sant Adrià l'Hospi no pot perdonar al camp del cuer.
-> Tot i la seva situació a la classificació, amb 7 punts i a vuit de la primera referència de salvació, el Llosetense de Nico López enllaça tres partits sense perdre... i sense encaixar gol.
-> Els del Raiguer encara no han guanyat a Es Puig; l'Hospi, tot i el 4-0 contra l'Espanyol B, parteix com a clar favorit amb una estadística respectable com a visitant.
-> PRÈVIA del Llosetense-Hospi amb Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.

CD LLOSETENSE - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 29 de novembre - 12:00 hores - Es Puig
Jornada 15 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Llosetense: Mingo, Campins, Javi Ramos, Mairata, Rigo, Lirola, Bernat, Nico Baleani, Aitor Pons, Héctor i Pep Mas.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Savall, David Medina, Ton Alcover, Guzmán, David López, Puerto i Ruibal.

Àrbitre: Antonio Santos Pargaña (Andalusia).



Després de dues rebregades importants toca reaccionar. La imatge que va oferir l'Hospi al tram final del partit de diumenge a Sant Adrià va ensombrir, per exemple, l'esperit positiu que l'equip havia mostrat set dies abans contra la Pobla per dibuixar una derrota dolça. El 4-0 de Sant Adrià va fer mal i la solució, a dia d'avui, passa per passar pàgina a Lloseta. I l'única manera és guanyant un partit necessari important, en un escenari diferent, contra un rival més perillós del que la classificació indica i que de ben segur complicarà la vida a un Hospi que ha destinat la setmana a guarir les ferides de Can Perico alhora que es preparava mentalment per un partit de màxima exigència i encara més concentració. Més enllà dels punts, però, el tema passa per recuperar sensacions i crèdit, per guanyar tranquil·litat i créixer d'una vegada per totes després d'un inici de curs que podríem catalogar d'irregular.

Setmana, com dèiem, dura la que s'ha viscut a Can Hospi. La derrota contra l'Espanyol B va ser dura en l'aspecte futbolístic però, especialment, en l'anímic. En una categoria com la Segona B la intensitat durant els 90 minuts és clau per apropar-se el màxim possible a un bon resultat i això és el que Martí Cifuentes ha mirat de fer entendre els jugadors de cara al duel de demà. Amb la ferida oberta de la jornada anterior, toca un canvi de terç radical en una setmana marcada, també, per l'amistós contra la selecció CatUEFA que els riberencs van jugar dimecres a Sant Cugat i que van perdre per 1 gol a 3. Més enllà de l'anecdòtic del marcador, la recaiguda d'Agus Giaquinto va ser la nota negativa del test. L'argentí, juntament amb Marc Vales serà baixa per visitar el Llosetense. Per contra, José Antonio Collado serà de la partida sempre que Cifuentes l'inclogui dins la llista de convocats que viatjaran aquesta tarda cap a Palma. S'esperen canvis a l'onze inicial, si bé caldrà analitzar si aquests arriben com a conseqüència del 4-0 o com a revolució necessària per adaptar-se a un context futbolístic com el que es trobarà l'Hospi a Es Puig.

Un terreny de joc on el Llosetense no hi guanya des del mes de juny, quan va derrotar el San Pedro malagueny i va assolir l'històric ascens a Segona B. El camí al bronze dels de Nico López no està resultant gens fàcil, com d'altra banda cabia esperar, però el cert és que a base d'insistència i d'humilitat els del Raiguer comencen a veure el fruit de tant d'esforç. La brillant victòria al camp del Barcelona B, la primera després d'un mal inici amb 2 punts de 33 possibles, obria de bat a bat l'esperança (gairebé miracle) de la salvació del conjunt amb el pressupost més modest de tota la categoria. Un 0-1 que ha significat un punt d'inflexió en la trajectòria esportiva dels llosetins, encara lluny de la salvació, però que han aconseguit enllaçar tres jornades sense perdre i sense encaixar gol. De cara a la cita de demà, Nico López (sancionat) no podrà comptar amb els lesionats Junior i Thiago, amb el sancionat Cristian Sánchez i té Pedro Capó com a dubte per motius físics. A més, Jordi Ramis ha causat baixa al club després d'haver jugat només 8 minuts en aquestes 14 jornades.

1 comentari:

  1. Al Hospi no le van los equipos flojos.Toman confianza.Además, el llosetense no ha ganado en su campo.Malo.Lo siento,soy pesimista

    ResponElimina