Etiquetes

4/10/14

Volen ser herculis | CE l'Hospitalet - Hércules CF (diumenge, 12:00)

Partit gran, el que li espera al Centre d'Esports l'Hospitalet aquest diumenge (12:00 hores) a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. A les travesses estiuenques era ben difícil que ningú posés l'Hércules entre els candidats a ocupar plaça de playoff el mes de maig quan acabi el Campionat regular. Pocs més dubtaven que, per moltes raons, els alacantins també són els màxims favorits a guanyar la Lliga i poder disputar la doble oportunitat que brinda l'eliminatòria de campions. I a la primera, plantofada a Elda: 2-1 (i gràcies). Cura de realitat per un equip que amb el pas dels partits ha après a entendre on és, a conèixer una categoria especial com la Segona B i un grup peculiar com el tercer. Això converteix l'Hércules en un rival doblement perillós: amb jugadors experts i desquilibrants que, a més, semblen haver-li agafat el to a la categoria. Seria temible si l'Hospi no es trobés en una situació similar. Ja fa un mes que la millora de joc va començar a donar els seus fruits, els que han portat l'Hospi a mirar cap amunt després de quatre jornades seguides sense conèixer la derrota. L'equip té ganes però va, com no, partit a partit. Conscients de la dificultat del rival, l'Hospi no amaga que el partit de diumenge motiva per seguir creixent i per enganxar l'afició en aquesta nova època en clau riberenca. L'Hospi, com la resta, espera estar a l'alçada de les circumstàncies.

Imatge: Sergio Morote / Hércules CF
Si comptem el partit de Copa de Guijuelo l'Hospi acumula ja cinc partits sense perdre. En el cas de l'Hércules, si comptem l'empat a la Copa (i eliminació als penals) davant l'Eldense, veurem que els de Pacheta ja sumen sis partits sense perdre fruit de tres empats i tres victòries. A domicili, els alacantins van trontollar a Elda amb un partit fluixíssim però van saber tirar de veterania a Xàtiva (0-1) i van saber patir a Tarragona tot i la superioritat sobre el camp dels grana (0-0). Pacheta comença a dibuixar un onze més o menys habitual amb permís de les lesions: el japonès Sugi sembla enfilar la recta final de la seva lesió però no arribarà a temps per agafar el relleu d'Hiroshi i visitar l'Estadi. El dubte serà, bàsicament, veure qui ocuparà la punta d'atac: Portillo va ser titular diumenge contra el Sant Andreu i va obrir el marcador contra el Sant Andreu  però Fernando, titular entre les jornades 2 i 5, podria respondre al perfil que Pacheta precisi a l'Hospitalet. Brega i desgast en un partit que es preveu figuradament llarg i en què l'Hércules buscarà previsiblement dur el tempo del partit.

A l'Hospi, això ho saben però si alguna cosa han demostrat els de Kiko Ramírez fins ara és paciència. L'equip, tot i gaudir d'un marge de millora important quant a l'efectivitat de cara a porteria sap que està en el bon camí i, sobretot, s'ha vist competint al llarg de tota la temporada amb l'excepció d'un partit a Elx que, vista l'evolució, es confirma com el pitjor en el que portem de temporada. Contra l'Hércules, caldrà tenir paciència per superar un quadre complicat, que cada partit té els automatismes més assolits i que plantejarà un partit complicat. Al davant, l'Hospi tirarà dels seus recursos per doblegar els alacantins, que hauran de frenar la velocitat dels davanters locals. En aquest sentit, es fa difícil creure que Ramírez modifiqui cap dels atacants que diumenge van mullar-se a Son Malferit. De fet, les baixes previstes pel duel de demà són les de José Rodríguez, Miguel Ángel Luque i Lucas del Campo, tots tres per lesió. De la resta, hi ha algun jugador que arrossega molèsties i el concurs del qual caldrà decidir, fins i tot, el mateix diumenge en una darrera prova.

Prova, també, per veure la primera resposta de l'afició i de la ciutat sota el mandat d'Antonio Castellano, que ja ha començat a treballar per tal d'apropar el club a la ciutat (o a l'inrevés, tant és). Entrades a 10 euros (dos euros més barates que en els tres partits disputats a l'Estadi) per veure un partit que feia 12 temporades que no es veia a l'Hospitalet. Partit important, amb rival de cartell però amb la indiscutible realitat de la Segona B com a pal de paller. Oportunitat per allargar ratxes a l'Hospitalet i a Alacant però, sobretot, oportunitat per seguir creixent en una Lliga on victòries com la de diumenge poden donar més que tres punts en l'ànim i moral dels dos equips.


CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - HÉRCULES CF
Diumenge, 5 d'octubre - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 7 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Agustín, Aleix Coch, Alcaraz, Carril, Canario, Rubén Carreras, David Haro i Nano.

Possible onze de l'Hércules: Chema, Rafita, Paco Peña, Atienza, Álex Muñoz, Lázaro, Martins, Adrià, Chechu, Javi Casares i Fernando.

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano (Illes Balears).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada