19/10/14

Futbol Base | Resum, 18 i 19 d'octubre

Per fi. Aquest dissabte el Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet ha aconseguit tallar la mala ratxa de resultats i amb la seva victòria a l'Estadi davant el Vila Olímpica (3-0) agafa aire a la classificació. Els d'Ángel Berastain i Nando del Olmo han marxat amb un clar avantatge de 2-0 al descans gràcies als gols de Marc Casares i de Francesc Tiffon, dues dianes que han donat tranquil·litat als riberencs de cara a un segon temps on els barcelonins han cercat la meta defensada per un Ayoub que no ha passat grans dificultats. L'Hospi ha buscat les contres per trobar una sentència que no ha arribat fins la darrera acció del partit, quan novament Casares ha fet el 3-0 definitiu, marcador que fa dormir l'Hospi tres punts per sobre del descens. Galeria de fotos del Juvenil A 3-0 Vila Olímpica.

Per la seva banda, el Juvenil B ha marxat de Cornellà sense puntuar tot i que en línies generals els de Juan Ignacio Ibarra han estat millor que el Cornellà C, per joc i ocasions. Els verds s'han avançat a cinc minuts del descans gràcies a una bona acció per banda dreta que ha acabat al fons de la xarxa. Bona segona part d'un Hospi que dominat la pilota i ha tingut les millors opcions de marcar fins que al minut 51 el riberenc Rubén Jiménez s'ha tret una impressionant vaselina des d'uns 30 metres que ha sorprès Arnau, porter del Cornellà C. Golàs per empatar el partit i creure en una remuntada que s'ha recomplicat en una acció d'atac aïllada dels verds a vint minuts del final que el central de l'Hospi Jordi Moreno no ha pogut salvar tot i posar la cama en darrera instància. Destí cruel per als riberencs, que a més han vist com fins a tres jugadors han hagut d'abandonar el terreny de joc per lesió. Els de Juan Ignacio Ibarra tornaran a tenir l'opció de puntuar aquest dijous (20:00 hores, Estadi) quan es posaran al dia amb el partit ajornat de la segona jornada davant el Sant Ildefons. Galeria de fotos del Cornellà C 2-1 Juvenil B.

El diumenge ha estat productiu per als equips de la base de l'Hospi amb 7 victòries i 1 empat en nou partits. Els Cadets C i D han completat el ple aquesta jornada amb les seves victòries davant el Cubelles B (2-1) i i l'EF Guinardó (1-7). Victòria soferta, la tercera consecutiva, del Benjamí C de Rubén Díaz al derbi ciutadà al camp del Santa Eulàlia (3-4). La gran victòria de la jornada, però, l'ha protagonitzada l'Aleví D que entrena Dani Mañas, que ha derrotat el Castelldefels E per un clar 11-3. Els gols de Jhanchelvi (4), Roger (3), Gerard (2), Dani i Álex deixen l'Hospi en cinquena posició, amb 6 punts i com a màxim golejador del grup 15 de Segona Aleví amb 23 gols en 3 partits.

Pel que fa a la resta de la jornada, el Juvenil C escala fins la segona posició gràcies a la seva victòria a l'Escola Industrial per 0-2 davant el Catalònia; l'Hospi es manté invicte després de cinc jornades en què ha sumat 11 punts i se situa a quatre de l'intractable Horta que dirigeix Xavi Molist. Un altre equip que segueix en forma és el Cadet B de Javier Jové, que suma 9 punts de 9 possibles gràcies al contundent triomf per 0-4 davant el Sant Andreu C. Per contra, la jornada de dissabte no seria massa positiva per a l'Aleví B, que no podria evitar la derrota contra el Barcelona B (4-0) ni per al Benjamí A, que ha sumat la segona derrota del curs al camp de l'Igualada (5-3).