Etiquetes

13/10/14

#2bg3 | Intersetmanal amb sabor de bronze

Fins dissabte (17:30 hores, Torrent) no arrencarà la 9a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B. Vol dir això que no hi haurà futbol fins aleshores? Ni molt menys! En un dimecres apassionant fins a 7 dels 20 equips que integren el grup 3 de Segona Divisió B tindran partit de competició oficial. D'una banda, quatre clubs buscaran la classificació per als 1/16 de final de la Copa del Rei: Alcoyano i Lleida Esportiu en un duel fratricida i Cornellà i l'Hospitalet amb el factor camp a favor. D'altra banda, les fases autonòmiques de la Copa RFEF també es van resolent i després que el Mercadal s'adjudiqués la fase balear la setmana passada, aquest dimecres l'Elche Ilicitano disputarà la tornada de la fase valenciana davant el Castellón. Mentrestant, a Catalunya, dos equips de Segona B com són Badalona i Sant Andreu disputaran, a partit únic i a domicili, les semifinals d'aquesta competició.

Copa del Rei, tercera eliminatòria
L'Hospi, l'Alcoyano i el Lleida Esportiu ja saben què és enfrontar-se a equips de Primera Divisió en la competició del KO però de ben segur que no voldran deixar escapar una nova oportunitat de fer-ho. El mateix repte té la UE Cornellà, que en l'any del seu debut a Segona B també pot fer història a la Copa del Rei. Ha tingut la fortuna d'haver pogut eliminar el Jaén (als penals) i el Zamora amb el factor camp a favor i dimecres (21:00 hores) tornarà a actuar com a amfitrió per mirar d'eliminar el Leioa, debutant de bronze com els verds, 16è classificat del grup 2, que arriba a aquesta eliminatòria després de desfer-se del Sestao River i del Teruel però que en Lliga encara no ha estat capaç de puntuar a domicili. Per la seva banda l'Hospi i l'Alcoyano, que s'enfrontaran diumenge a l'Estadi en partit #2bg3, buscaran fer-se perdonar els pecats de la Lliga amb el passi a 1/16. En principi, els riberencs tenen un rival accessible en l'Izarra, únic supervivent de Tercera Divisió. Els navarresos, però, fa set partits que no perden i dimecres (20:00 hores) buscaran sorprendre els franjavermella. Finalment, l'Alcoyano rebrà el líder del grup 3, un Lleida Esportiu que en paraules del tècnic alcoià Óscar Cano té "el millor dels 80 entrenadors de la categoria". El partit, que arrencarà a les 20:30 hores al Collao, servirà de prova de foc precisament per a Cano després del mal inici de Lliga de l'Alcoyano (17è amb 8 punts).
Copa RFEF
Després del 3-1 de dimecres passat a Castalia, l'Elche Ilicitano de Vicente Mir buscarà aprofitar el factor Díez Iborra per capgirar l'eliminatòria i guanyar la fase autonòmica davant el Castellón de Joan Esteva. Tot i avançar-se al marcador amb un gol de Patxi, els franjaverda van acabar derrotats i amb la final coll amunt. Aquest dimecres (17:00 hores) el filial rebrà els albinegres, que diumenge perdien a Requena i ocupen la 10a posició al grup 5 de Tercera Divisió. Per la seva banda Catalunya viurà unes semifinals a partit únic amb Nou Barris i el Sagnier com a centres d'atenció. A tocar del barri de la Prospe Manolo González s'enfrontarà amb el Badalona (dimecres 20:00 hores) al seu exequip, la Montañesa d'Antonio Escudero. Terreny de joc sempre complicat -la Monta hi ha sumat els 10 punts que té a la Lliga de Tercera-, per bé que el moment dolç dels escapulats deixa la semifinal oberta. També igualada es presenta l'altra semifinal que enfrontarà el Prat i el Sant Andreu al Sagnier; tots dos equips vénen de guanyar els seus compromisos de Lliga: els quadribarrats sumaven dissabte a Alcoi (1-2) un triomf de prestigi mentre que els potablava respiraven amb un 2-1 contra l'Europa que servia per aconseguir el primer triomf a Tercera després de vuit jornades. S'esperen força canvis en tots dos onzes en un partit que arrencarà a les 20:45 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada