Etiquetes

12/10/14

#2bg3 | Resum de la 8a jornada

#2bg3 | Videoresum 

#2bg3 | Idees
Imatge: Nàstic
En clau riberenca la jornada començava de forma pèssima amb la derrota per 4-1 a Paterna davant d'un Mestalla que fuig de la zona de descens. València Mestalla 4-1 l'Hospitalet (Crònica Blog). Filial i riberencs sumen vuit punts, tot just la meitat que un Lleida Esportiu que continua intractable al Camp d'Esports. Un gol d'Albistegui a la segona meitat ha estat suficient per sumar el cinquè triomf oficial com a locals dels blaus a costa d'un Nàstic que ha perdut el primer partit de la temporada a domicili. Lleida Esportiu 1-0 Nàstic (Crònica Lleida Esportiu / Crònica Nàstic). Els de Vicente Moreno ara tenen 14 punts, dos menys que els lleidatans i un més que un Huracán que ha tornat a guanyar lluny del seu terreny de joc més de sis mesos després de l'últim cop. Els d'Émer Esteve n'han fet prou a Cornellà amb el segon gol de Tariq a la Lliga per sumar el tercer triomf del curs i frenar la ratxa dels verds. Cornellà 0-1 Huracán (Crònica Cornellà / Crònica Huracán). En zona noble es manté un Espanyol B que ha viscut un partit accidentat davant l'Eldense: s'ha lesionat el porter Andrés, Jairo ha fallat un penal i quan Jordán feia l'1-0 a nou del final pocs imaginaven que al descompte el porter suplent Néstor cometria un penal, seria expulsat i Sergi Guardiola (avui sí) transformés la pena màxima per salvar un punt per a un Eldense que suma cinc jornades sense guanyar. Espanyol B 1-1 Eldense (Crònica Espanyol B).

El darrer partit de la jornada de dissabte servia per augmentar els dubtes sobre l'Alcoyano, que el descans ja perdia per 0-2 contra el Sant Andreu. Primera derrota al Collao de l'Alcoyano tot i el penal que Antonio Bello ha transformat al segon temps. Els d'Óscar Cano se la jugaran contra Lleida Esportiu a la Copa i Hospi a la Lliga mentre que els de Piti Belmonte ja sumen 13 punts i tornen a respirar mentre el hashtag #flipalapapaya guanya adeptes entre la parròquia quadribarrada (ja només falta saber-ne l'origen). Alcoyano 1-2 Sant Andreu (Crònica Alcoyano / Crònica Sant Andreu). L'Alcoyano cau en zona de descens perquè, entre d'altres coses, l'Olot ha aconseguit gairebé sis mesos després guanyar un partit a casa en derrotar l'Ilicitano. No ho han tingut fàcils els garrotxins, que han vist com l'àrbitre no validava un gol fantasma al primer temps i com després s'han quedat amb 10 per l'expulsió d'Abel, Héctor Simón ha fet l'únic gol del partit i han acabat amb 9 per la vermella directa a Enric Gallego. Els franjaverda han guanyat un partit a domicili en 13 mesos. Olot 1-0 Ilicitano (Crònica Olot / Crònica Ilicitano). Els gironins són onzens però amb només tres punts més que el nou cuer, un Atlètic Balears que continua sense guanyar ni marcar a Son Malferit. El Villarreal B s'ha estrenat a domicili gràcies als gols de Jason i Felipe Alfonso i cedeixen el fanalet vermell a un Atlètic que, com fa dos cursos, no ha estat capaç de vèncer cap dels quatre primers partits com a local. Atlètic 0-2 Villarreal B (Crònica Atlètic / Crònica Villarreal).

Imatge: CF Reus Deportiu
Dos equips que miren cap amunt són el Mallorca B i el Reus Deportiu. El filial ha sumat el segon triomf consecutiu (primer del curs a domicili) en golejar el Zaragoza B per 2-4 amb doble inclòs de Cedric Omoigui, que ja acumula sis dianes. En 8 jornades ja s'han vist 32 gols en els partits del filial blanquillo (4 per partit), xifra que contrasta amb la mitjana d'1,25 dels partits del Nàstic. Zaragoza B 2-4 Mallorca B (Crònica Zaragoza / Crònica Mallorca). Per la seva banda el Reus Deportiu es reinstal·la en zona de playoff després de lligar el 10 de 12 a casa davant l'Olímpic. Doblet de Xisco Hernández (tercer de la seva carrera a Segona B) que situa els de Natxo González amb 14 punts. Reus Deportiu 2-0 Olímpic (Crònica Reus / Crònica Olímpic). En el darrer partit de la jornada el Badalona ha sumat un punt més que positiu al camp de l'Hércules; igualada sense gols que provoca que els de Pacheta perdin el liderat set dies després d'aconseguir-lo i el cedeixin al Lleida Esportiu. Hércules 0-0 Badalona (Crònica Hércules / Crònica Badalona).

Mestalla 4-1 L'HOSPITALET
Agus (pp), Fer Cano, Iban, Robert / Canario
Lleida Esportiu 1-0 Nàstic
Albistegi
Cornellà 0-1 Huracán
Tariq
Espanyol B 1-1 Eldense
Jordán / Guardiola
Alcoyano 1-2 Sant Andreu
Bello / Nuha, Bruno
Zaragoza B 2-4 Mallorca B
Pablo Moreno, Rami / Iriarte, Cedric (2), One
Atlètic 0-2 Villarreal B
Jason, Felipe
Olot 1-0 Ilicitano
Héctor Simón
Reus Deportiu 2-0 Olímpic
Xisco Hernández (2)
Hércules 0-0 Badalona

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 17:30 | Huracán - Espanyol B
Diumenge, 12:00 | Atlètic - Hércules
Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Reus Deportiu
Diumenge, 12:00 | L'Hospitalet - Alcoyano
Diumenge, 12:00 | Sant Andreu - Lleida Esportiu
Diumenge, 12:00 | Villarreal B - Mallorca B
Diumenge, 16:00 | Badalona - Mestalla
Diumenge, 17:00 | Nàstic - Olot
Diumenge, 17:00 | Olímpic - Cornellà
Diumenge, 18:00 | Eldense - Zaragoza B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada