Etiquetes

15/10/14

I divendres, sorteig de Copa del Rei

I ara què? El Centre d'Esports l'Hospitalet acaba d'eliminar l'Izarra de la Copa del Rei i ha aconseguit la classificació per als 1/16 de final de la competició per quart cop en la seva història. L'any 2001 va enfrontar-se al CD Logroñés a la recerca d'una plaça als 1/8 de final de la competició; el 2005 l'equip va rebre l'Athletic Club al desterrament de la Nova Creu Alta després d'haver-se carregat el Calahorra, el Pontevedra i el Nàstic; fa tres anys, i sota les ordres de Jordi Vinyals, l'Hospi arribava als 1/16 de final on cauria eliminat pel Barcelona. Enguany, els de Kiko Ramírez tornaran a gaudir de l'experiència d'enfrontar-se a un conjunt de Primera Divisió que jugui o hagi jugat competició europea aquesta temporada. És a dir: Atlético de Madrid, Barcelona, Real Madrid, Athletic Club, Villarreal, Sevilla i Real Sociedad són els set possibles rivals de l'Hospi en una eliminatòria a doble partit l'anada de la qual es jugaria del 2 al 4 de desembre mentre que la tornada es disputaria entre el 16 i el 18 de desembre. Amb una excepció: si el Real Madrid fos el rival dels riberencs el partit d'anada es jugaria a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet el proper 29 d'octubre; la tornada al Bernabéu es jugaria el 2 o 3 de desembre. Amb tot, a continuació us expliquem el funcionament del sorteig que se celebrarà aquest divendres a les 10:30 hores a la seu de la RFEF a las Rozas.

Els equips es divideixen en diferents bombos. Al primer hi haurà els cinc equips de Segona B que, juntament amb l'Hospi, han superat aquesta tercera eliminatòria. En paral·lel, s'extreuran les boles dels equips que juguen la Champions League (Atlético, Barcelona, Madrid i Athletic) per definir les quatre primeres eliminatòries davant quatre dels sis equips de Segona B. Els dos equips restants s'enfrontaran a Sevilla, Villarreal o Real Sociedad, equips que aquest any han jugat (o juguen) l'Europa League. D'aquests tres equips, el que no tingui rival de Segona B s'enfrontarà a un dels sis equips que resten de la Lliga Adelante. D'aquesta manera quedaran definides 7 de les 16 eliminatòries de 1/16 de final. Les nou eliminatòries restants es definiran de la següent forma: els cinc equips de la Lliga Adelante que quedin per sortejar s'enfrontaran a cinc dels tretze equips de la Lliga BBVA que no disputin competició europea. Els vuit equips que faltin per sortejar s'enfrontaran entre sí amb el partit d'anada al camp de l'equip la bola del qual hagi sortit en primer lloc al sorteig. Posteriorment també es definiran els encreuaments de tota la competició fins a les semifinals.

Equips classificats
(1) Segona B: CE L'HOSPITALET, Cornellà, Alcoyano, Oviedo, Cádiz i Huesca.

(2) Lliga BBVA. Champions League: Atlético de Madrid, Barcelona, Real Madrid i Athletic Club.

(3) Lliga BBVA. Europa League: Villarreal, Sevilla i Real Sociedad.

(4) Lliga Adelante. Albacete, Alavés, Valladolid, Betis, Sabadell i Las Palmas o Numancia.

(5) Lliga BBVA. Resta d'equips: València, Celta, Espanyol, Eibar, Almería, Málaga, Rayo Vallecano, Granada, Getafe, Elche, Levante, Córdoba i Deportivo.

Seran tres els equips de #2bg3 que disputin els setzens de final de la Copa del Rei. El que més ens toca de prop l'Hospi, ho va fer després de capgirar un 0-2 advers davant l'Izarra. L'Hospitalet 3-2 Izarra (Crònica Blog). L'acompanyaran, d'una banda, un Alcoyano que resolia un duel fratricida en clau grup 3 davant el Lleida Esportiu; el mallorquí Joan Vich es convertia en heroi blanc-i-blau gràcies al seu gol a la segona meitat. Nou capítol de l'idili dels alacantins amb la Copa del Rei. Alcoyano 1-0 Lleida Esportiu (Crònica Alcoyano / Crònica Lleida Esportiu). Per la seva banda el Cornellà també havia de remuntar el seu partit davant el Leioa; els bascos s'avançaven amb un gol de l'exandreuenc Ander Vitoria però abans del descans Óscar Muñoz feia el gol de l'empat. Al segon temps, Gallar feia el 2-1 definitiu abans que es desfermés l'eufòria. Segons quin sigui el rival, el Cornellà jugaria el seu partit com a local a l'estadi de Cornellà-el Prat. Cornellà 2-1 Leioa (Crònica Cornellà / Crònica Leioa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada