Etiquetes

26/10/14

#2bg3 | Resum de la 10a jornada

#2bg3 | Videoresum de la 10a jornada


#2bg3 | Idees

La primera victòria en quatre partits de l'Espanyol B ha servit al filial perico per mantenir la seva plaça de privilegi entre els quatre primers. Espanyol B 1-0 Olímpic (Crònica al Blog). Dels dos equips que podien atacar la primera plaça del Lleida Esportiu, un ha fallat. Tot i enllaçar la novena jornada sense perdre, l'Hércules de Pacheta ha empatat el segon partit consecutiu al Rico Pérez davant d'un Villarreal B que suma tres jornades sense perdre. Hércules 0-0 Villarreal B (Crònica Hércules / Crònica Villarreal). En canvi, el Nàstic sí que ha donat un cop a la taula amb la seva victòria per 0-2 al #derbidelcamp. Un gol de Jean Luc abans del descans i un altre just després, de Rayco han donat als de Vicente Moreno el quart triomf a domicili a costa d'un Reus que ha sumat, únicament, 3 dels darrers 12 punts en joc i que cau ja a quatre punts de la zona de playoff. Reus Deportiu 0-2 Nàstic (Crònica Reus / Crònica Nàstic).

En el partit que obria la jornada de diumenge, tot i no aconseguir la victòria el Zaragoza B ha aconseguit una fita inèdita: amb Sergio Sanz sota pals, el filial ha mantingut la porteria a zero davant d'un Huracán que ja acumula 450 minuts sense rebre diana i, alhora, 5 partits sense perdre. Zaragoza B 0-0 Huracán (Crònica Zaragoza / Crònica Huracán). L'únic filial que guanyava aquest matí era el Mallorca B, que després d'igualar en dues ocasions els gols de Guardiola i Quini per part de l'Eldense aconseguia capgirar el marcador amb un gol guanyador de Brandon Thomas. Bona estrena dels d'Olaizola a l'Iberostar Estadi, casa puntual d'un filial que ja suma quatre jornades sense perdre; els d'Albés, per contra, encara no han guanyat lluny del Nuevo Pepico. Mallorca B 3-2 Eldense (Crònica Mallorca B). El Cornellà, per la seva banda, ha derrotat per la mínima l'Ilicitano i agafa distància respecte la zona de descens. Un bon inici de la segona part amb els gols d'Óscar Muñoz (el quart) i Sergio Gómez (el primer) han convertit gairebé en anècdota la diana de Rafa Gálvez per un Elche que suma 0 de 15 punts a domicili. Cornellà 2-1 Ilicitano (Crònica Cornellà / Crònica Ilicitano). Mentrestant, a Paterna el Mestalla i l'Atlétic es repartien els punts: Chando avançava els balearicos, que continuen cuers per culpa del tercer gol a la Lliga de Fer Cano, que igualava el partit passat el descans. Mestalla 1-1 Atlètic (Crònica Mestalla / Crònica Atlètic).

Imatge: Martí Albesa / UE Olot
Manté el liderat el Lleida Esportiu, tot i que els blaus no han passat de l'empat sense gols al Camp d'Esports davant l'Hospitalet en un partit que ha tingut més teca fora del terreny que no pas dins. Primera ensopegada dels lleidatans a casa i vuitè partit de l'Hospi sense guanyar lluny de l'Estadi. Lleida Esportiu 0-0 l'Hospitalet (Crònica Blog). Els blaus passaran la setmana líders ja que el Badalona, que dimecres (18:30 hores) es posa al dia amb la represa davant el Villarreal B, ha perdut per la mínima al Collao. Óscar Cano ha salvat el cap gràcies a Devesa, que ha fet l'únic gol d'un matx que ha trencat la ratxa de tres derrotes seguides en Lliga dels alcoians. Alcoyano 1-0 Badalona (Crònica Alcoyano / Crònica Badalona). Finalment, l'Olot passarà també una setmana tranquil·la gràcies al golàs de David Corominas, suficient per sumar el tercer triomf del curs a costa d'un Sant Andreu que queda en zona mitja. Els d'Arnau Sala no han encaixat gol en els últims tres partits com a locals. Olot 1-0 Sant Andreu (Crònica Olot / Crònica Sant Andreu).

Espanyol B 1-0 Olímpic
Raíllo
Zaragoza B 0-0 Huracán
Cornellà 2-1 Ilicitano
Óscar Muñoz, Sergio Gómez / Gálvez
Hércules 0-0 Villarreal B
Mallorca B 3-2 Eldense
Kike, Gabri, Brandon / Guardiola
Mestalla 1-1 Atlètic
Fer Cano / Chando
Reus Deportiu 0-2 Nàstic
Jean Luc, Rayco
Alcoyano 1-0 Badalona
Devesa
Lleida Esportiu 0-0 HOSPI
Olot 1-0 Sant AndreuCorominas

#2bg3 | Propera jornada
Dimecres, 18:30 | Badalona - Villarreal B (represa, J6, minut 31, 0-0)

Diumenge, 12:00 | Atlètic - Alcoyano
Diumenge, 12:00 | CE L'HOSPITALET - Olot
Diumenge, 12:00 | Huracán - Mallorca B
Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Espanyol B
Diumenge, 12:00 | Sant Andreu - Reus Deportiu
Diumenge, 12:00 | Villarreal B - Eldense
Diumenge, 16:30 | Olímpic - Zaragoza B
Diumenge, 17:00 | Badalona - Lleida Esportiu
Diumenge, 17:00 | Nàstic - Cornellà
Diumenge, 18:00 | Hércules - Mestalla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada