Etiquetes

19/10/14

#2bg3 | Resum de la 9a jornada

#2bg3 | Videoresum

#2bg3 | Idees
Imatge: l'Esportiu
La novena jornada arrencava a Torrent amb el ja clàssic "sábado sabadete" d'Huracán com a local. Els d'Émer Esteve enllaçaven la quarta jornada invictes gràcies a l'empat sense gols davant un Espanyol B que també ha sabut resistir els atacs valencians el dia que debutava sota pals Koke. Tercer partit de nou que els de Planagumà no encaixen, quinzè filial de setze incapaç de derrotar Huracán al seu camp i quart partit amb clean sheet d'Huracán en les darreres cinc jornades. Huracán 0-0 Espanyol B (Crònica Huracán / Crònica Espanyol B). Els espanyolistes queden ara a quatre punts del líder, un Lleida Esportiu que rebrà l'Hospi en primera posició després de guanyar aquest diumenge per la mínima el Sant Andreu. Els d'Idiákez n'han fet prou amb un gol matiner d'Ekhi Senar (primer del curs) per assaltar per primer cop el Narcís Sala. Segona derrota a casa dels de Piti Belmonte, que es queden fora de la zona de playoff. Sant Andreu 0-1 Lleida Esportiu (Crònica Sant Andreu / Crònica Lleida Esportiu). Als lleidatans els trepitja els talons un Hércules cada cop més solvent. Els de Pacheta han deixat la porteria a zero en cinc dels últims set partits; seguretat defensiva i cada cop més gol: doblet de Portillo i cirereta de Fernando per golejar a domicili un Atlètic que es manté cuer i segueix sense marcar a Son Malferit. Atlètic Balears 0-3 Hércules (Crònica Atlètic / Crònica Hércules).

Immediatament per sobre de l'Atlètic hi ha l'Alcoyano, que a l'Hospitalet hi ha perdut el seu tercer partit consecutiu. L'Hospitalet 3-0 Alcoyano (Crònica al Blog). Un altre que busca fugir de la zona calenta és el Villarreal B, que no ha passat de l'empat davant el Mallorca. Quatre nacionalitats pels quatre golejadors d'un partit d'alternatives en què els de Paco López han obert i tancat l'electrònic. Villarreal B 2-2 Mallorca B (Crònica Villarreal / Crònica Mallorca).. La polèmica del matí ha estat a Elx, on el Reus Deportiu ha perdut el seu tercer partit a domicili per culpa d'un penal als darrers minuts que ha transformat Mario Arques. Segons informa Diario Franjiverde, després de ser expulsat per les seves protestes, el tècnic reusenc Natxo González no ha volgut fer roda de premsa. L'Ilicitano es manté, un partit més, invicte com a local. Elche Ilicitano 2-1 Reus Deportiu (Crònica Ilicitano / Crònica Reus Deportiu). Per la seva banda el Badalona es manté invicte al Camp de Futbol de Pomar, on ha cedit el seus primers punts davant el Mestalla. Empat sense gols en un partit que serveix als de Curro Torres el seu tercer punts a domicili. Badalona 0-0 Mestalla (Crònica Badalona / Crònica Mestalla).

Imatge: Nàstic
Per la seva banda el Nàstic es reinstal·la en zona de playoff després de batre per la mínima l'Olot en un partit que, vist el resum, hauria pogut acabar amb un marcador molt més ampli si no hagués estat pel porter visitant Wilfred. Segon gol de Rayco aquesta temporada per mantenir l'efectivitat dels tarragonins: 17 punts fruit de 7 gols marcats amb cinc victòries per la mínima. Nàstic 1-0 Olot (Crònica Nàstic / Crònica Olot). A Murta, repartiment de punts entre un Olímpic que s'ha avançat amb el quart gol a la Lliga d'Álex Cortell, i el Cornellà, que ha igualat el partit abans del descans amb l'estrena golejadora lliguera de Xavi Boniquet. Quarta sortida sense perdre dels de Jordi Roger, que són desens amb 3 punts més que els de la Costera. Olímpic 1-1 Cornellà (Crònica Olímpic / Crònica Cornellà). Finalment, l'Eldense ha trencat la ratxa de cinc jornades sense guanyar gràcies al seu contundent triomf davant d'un Zaragoza B que ha tornat a mostrar febleses defensives. 3-0 que significa, en clau blaugrana, deixar la porteria a zero per primer cop aquest curs. Caldrà veure el gol olímpic de "Harry Potter" Cañadas, el segon dels alacantins. 22 gols en 9 partits ha encaixat ja el filial que entrena César Lainez. Eldense 3-0 Zaragoza B (Crònica Eldense / Crònica Zaragoza).

Huracán 0-0 Espanyol B
Atlètic 0-3 Hércules
Portillo (2), Fernando
HOSPI 3-0 Alcoyano
Nano, Haro, Alcaraz
Ilicitano 2-1 Reus
Anaba, Mario / Muneta
Sant Andreu 0-1 Lleida Esportiu
Ekhi
Villarreal B 2-2 Mallorca B
Shvets, Tano / Cedric, Brandon
Badalona 0-0 Mestalla
Nàstic 1-0 Olot
Rayco
Olímpic 1-1 Cornellà
Cortell / Boniquet
Eldense 3-0 Zaragoza B
Pepe Mora, Cañadas, Jefté

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 18:00 | Espanyol B-Olímpic
Diumenge, 11:30 | Zaragoza B-Huracán
Diumenge, 12:00 | Cornellà-Ilicitano
Diumenge, 12:00 | Hércules-Villarreal B
Diumenge, 12:00 | Mallorca B-Eldense
Diumenge, 12:00 | Mestalla-Atlètic
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu-Nàstic
*Diumenge, 17:00 | Alcoyano-Badalona
Diumenge, 17:00 | Lleida Esportiu-L'HOSPITALET
Diumenge, 17:00 | Olot-Sant Andreu

* Horari per confirmar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada