Etiquetes

5/10/14

#2bg3 | Resum de la 7a jornada

#2bg3 | Vídeoresum



#2bg3 | Idees
La jornada ha començat mogudeta i amb gols. A Vila-real, el Zaragoza B ha passat per sobre del filial groguet tot i començar perdent amb un gol de penal de Jason. A la segona meitat, l'equip que avui dirigia César Lainez ha capgirat el gol local amb les dianes de Rami, Diego Suárez (2) i Pablo Moreno. Primera victòria del Zaragoza B a domicili i pitjor derrota del Villarreal B al Mini Estadi des del maig de 2013 (1-5 vs Prat). Villarreal B 1-4 Zaragoza B (Crònica Villarreal B / Crònica Zaragoza B). On s'ha complert la tradició és a Torrent: el Reus continua sense derrotar Huracán a domicili després de caure derrotat aquest dissabte amb un solitari gol de Luismi Loro a la primera meitat. La mala notícia és, però, la mala sort de valencians i reusencs amb les lesions: 9 dels últims 12 canvis que han fet els dos equips han estat per lesió d'un dels seus jugadors. Huracán trenca la ratxa de cinc partits sense guanyar. Huracán 1-0 Reus Deportiu (Crònica Huracán / Crònica Reus Deportiu). El nou líder és l'Hércules, que diumenge al matí s'imposava a l'Hospitalet per 1-2: els gols de Chechu i de Craviotto en pròpia porta aplanaven el camí per als de Pacheta, que enllacen sis partits sense perdre a #2bg3. L'Hospitalet 1-2 Hércules (Crònica Blog).

I els alacantins són líders perquè a banda de la derrota del Reus, les ensopegades d'Espanyol B i el Lleida Esportiu l'han impulsat al capdavant de la classificació. En un partit ple d'alternatives els de Planagumà han perdut a Son Bibiloni davant d'un Mallorca B que es reinstal·la en zona tranquil·la. Doblet de Cedric per arribar als quatre gols al seu compte particular i nova diana de Jairo Morillas a l'Espanyol B, màxim golejador a #2bg3 amb 7 gols. Mallorca B 3-2 Espanyol B (Crònica Mallorca B / Crònica Espanyol B). També ha perdut el seu segon partit del Campionat el Lleida Esportiu. Un altre killer com l'il·licità Rubio ha repetit doblet (igual que contra l'Hospi) per donar la victòria a l'Elche Ilicitano cinc setmanes després. Per alguna raó, la pressió no l'acusa el filial franjaverda a casa, on acumula ja 22 mesos sense perdre. Barreda jugava el seu partit 150 i Fragoso, el 300 a Segona B. Ilicitano 2-0 Lleida Esportiu (Crònica Ilicitano / Crònica Lleida Esportiu).

Qui tornava a entrar en zona noble durant unes hores era el Badalona... i això que es de Manolo González tenen 59 minuts pendents davant el Villarreal B. Avui han derrotat l'Atlètic per la mínima tot i l'expulsió d'Amantini al minut 21 de partit. Raúl Torres ha fet dos gols pels escapulats i ha estat culpable de reenviar els de Nico López a la zona de descens. Badalona 3-2 Atlètic (Crònica Badalona / Crònica Atlètic). L'Atlètic es complica la vida com ho fa el Mestalla després de sumar la cinquena jornada sense vèncer; al Narcís Sala el Sant Andreu n'ha fet prou amb la primera diana de Bruno Vinicius a la Lliga per trencar la ratxa negativa i enfilar-se novament a la primera meitat de la classificació. Sant Andreu 1-0 Mestalla (Crònica Sant Andreu / Crònica Mestalla).

La tarda començava bé per l'Olot amb el gol de Carlos a Alzira, casa puntual de l'Olímpic. El quart gol de l'abans conegut com a "Carlitos" ha acabat resultant estèril, ja que a la represa Cortell, Valiente i Álex Vaquero han donat a l'Olímpic el primer triomf com a locals, tres punts que permeten els de Sandroni fugir de la zona baixa... de moment. Olímpic 3-1 Olot (Crònica Olímpic / Crònica Olot). A Tarragona, Rocha ha tornat a aparèixer per donar als grana la seva primera victòria al Nou Estadi. Quart gol a la Lliga i tercer en temps de descompte (avui al 90') que avui ha servit per fer caure l'Alcoyano. Els de Vicente Moreno són segons amb el seu segon triomf consecutiu. Nàstic 1-0 Alcoyano (Crònica Nàstic / Crònica Alcoyano). I la tercera també ha estat bona per al Cornellà. Els de Jordi Roger n'han fet prou amb un gol de penal d'Óscar Muñoz a la segona meitat per arribar als 11 punts i enllaçar el tercer triomf seguit. Hauria pogut empatar l'Eldense, però Guardiola ha enviat un penal a la fusta. Eldense 0-1 Cornellà (Crònica Eldense / Crònica Cornellà). 

Villarreal B 1-4 Zaragoza B
Jason / Rami, Diego Suárez (2), Pablo Moreno
Huracán 1-0 Reus
Luismi Loro
Badalona 3-2 Atlètic
Raúl Torres (2), Abraham / Cifu, Carlos
Ilicitano 2-0 Lleida Esportiu
Rubio
L'Hospitalet 1-2 Hércules
Haro / Chechu, Valentín (pp)
Mallorca B 3-2 Espanyol B
Cortés, Cedric (2) / Adrià, Jairo
Sant Andreu 1-0 Mestalla
Bruno
Olímpic 3-1 Olot
Cortell, Vaquero, Valiente / Carlos
Nàstic 1-0 Alcoyano
Rocha
Eldense 0-1 Cornellà
Óscar Muñoz

#2bg3 | Propera jornada
Divendres, 19:00 | Mestalla - L'HOSPITALET
Dissabte, 16:10 | Lleida Esportiu - Nàstic
Dissabte, 18:00 | Cornellà - Huracán
Dissabte, 18:00 | Espanyol B - Eldense
Dissabte, 20:30 | Alcoyano - Sant Andreu
Diumenge, 11:30 | Zaragoza B - Mallorca B
Diumenge, 12:00 | Atlètic - Villarreal B
Diumenge, 12:00 | Olot - Ilicitano
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Olímpic
Diumenge, 17:00 | Hércules - Badalona

* Pendent de confirmació oficial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada