Etiquetes

11/2/12

Repte a Dénia | CD Dénia - CE l'Hospitalet (diumenge, 16:30)

Després de derrotar el Reus per 1-0 i que la RFEF confirmés l'exclusió de l'Sporting Mahonés de la competició, l'Hospi ha sumat 6 punts en una setmana que pot acabar amb un 9 de 9. L'empresa, mai fàcil, serà encara més complicada si tenim en compte la plaça on hauran de torejar els de Jordi Vinyals. Gairebé dos mesos després, retorn a un 'Nou Camp', en aquest cas el de Dénia, territori segur pels de la Marina Alta, un fortí que fins ara els fa viure fora del descens. I és que sumar tres punts davant dels homes de Nino Lema, més encara tenint en compte les baixes amb què compten els riberencs serviria de trampolí en una jornada plena de duels directes que podria resultar realment positiva per als riberencs. Un cop més, sense televisió, sense ràdio i amb l'Ajuntament de l'Hospitalet donant l'esquena a l'esport de la ciutat. Una cosa però, mai canviarà: seguiran omplint-se la boca de bones paraules. Imatge: Bernat Monzó

El Dénia
Una incògnita. Així esperem un Dénia que arriba a la cita de demà amb quinze dies d'inactivitat oficial. Diumenge, a Terol, els alacantins no van poder disputar el partit a causa de la neu i el gel acumulats al Campo Pinilla. Així les coses, ens hem de remuntar a la derrota a casa davant del Lleida Esportiu (0-1) per trobar l'últim partits dels homes de Nino Lema, que un curs més han fet del Nou Camp un fortí cabdal per encaminar la salvació (la cinquena consecutiva). No obstant això, 21 dels 28 els ha sumat com a local (i 3 dels que ha sumat a fora són el 'fictici' 0-2 a Maó). I és que només el Sant Andreu i el Lleida Esportiu han sumat els tres punts a Dénia; per contra dels sis equips que hi han caigut, cinc hi han fet per més de dos gols: una altra dada que parla de com de complicat és no només jugar sinó sumar a Dénia. L'altre dubte resideix en la participació de les noves incorporacions; els de Lema han incorporat vuit homes (entre ells quatre mexicans) aquest mes de gener, incorporacions que podrien gaudir de minuts demà contra l'Hospi.

Possible onze inicial del Dénia: Iván Vidal, Víctor Gomis, San José, Ballester, Eloy Pomar, Ufarte, Dani González, Rubén, Germán, Verdú i Pau Franch.

L'Hospi
Tornar a la 'normalitat'. Repetir la magnífica ratxa de set victòries consecutives de la primera volta esdevé prou complicat, però si més no l'Hospi vol tornar a enllaçar dues victòries consecutives quatre mesos després. L'altre objectiu, mantenir i millorar les sensacions ofertes davant del Reus, on l'equip va estar concentrat i intens en diverses fases del partit i amb prou feines va concedir opcions al Reus. Assolir aquesta continuïtat, però, tindrà dues complicacions afegides en forma de baixa per sanció. Diumenge tant Lucas Viale com Aday Benítez, dos dels jugadors més regulars dels darrers partits, van veure la cinquena groga i hauran de descansar demà. Amb ells, tampoc viatjaran Sergio Cirio, encara lesionat, i un David Haro que per precaució no viatjarà a Dénia llevat de sorpresa majuscula. Amb aquest llistat, no seria descartable que Pedro Bilbao tornés a viatjar amb l'equip després de fer-ho a Palma i a Saragossa.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Hammouch, Dani Guillén, Castaño, Manel Viale, Rubén García, Marc Pedraza, Ángel Sánchez, Osado, Pitu i David Prats.

L'àrbitre
El balear Antonio Gordillo Aguilar xiularà l'Hospi per primera vegada en el duel de demà contra el Dénia. Assistit pels companys de col·legi Xavier March Morlà i Antonio Reus Vidal, Gordillo Aguilar va ser el quart àrbitre al partit de tornada dels 1/16 de Copa del Rei. Aquesta temporada el col·legiat mallorquí ha xiulat sis partits amb un balanç de cinc victòries locals i només una de visitant i una mitjana força alta de targetes grogues (8,17 per partit) i 3 expulsions en els sis encontres xiulats.

Els precedents
Serà la tercera visita que l'Hospi faci a Dénia en tota la seva història. Els altres dos precedents, recents en el temps, no ofereixen un record massa positiu per als riberencs. La temporada 2007-2008 Dénia i Hospi van empatar a un gol (Lobato va fer el gol riberenc) a la darrera jornada de Lliga, quan els de José Luís García ja eren equip de Tercera. L'any passat, en un partit en què Barón va ser expulsat al pas per la mitja hora de partit, un golàs de Rubén Primo va donar el triomf per la mínima al Dénia davant d'un Hospi que no va gaudir de massa ocasions de gol. Ara, números en mà, toca guanyar!

1 comentari:

  1. Animo y a por todas con valentia, concentracion e intensidad y sobre todo con cabeza fria.... ante este rival.

    AUPA HOSPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    ResponElimina