Etiquetes

18/2/12

Golejada per creure en l'ascens | Hospi Juvenil A 6-1 la Floresta

Difícil de creure, però el 6-1 que l'Hospi de Lliga Nacional ha endosat aquesta tarda a la Floresta no reflecteix les dificultats que han trobat els de Robert Cuesta per superar un rival que, ben d'hora, s'ha posat amb el partit de cara gràcies a un gol de Pugui. I és que tot just al primer minut, Pugui batia per sota Roger Cabezas i feia saltar la sorpresa a l'Estadi. I encara sort, ja que Roger ha salvat el 0-2 amb una clara acció de Manel (32'), minuts després que Quim hagués d'abandonar el camp per lesió. Però per art de màgia, o millor dit, per insistència, bona feina i encert, l'Hospi ha acabat capgirant el marcador i gairebé finiquitant el partit abans del descans. Pedro Baena ha empatat al minut 37 després de resoldre amb qualitat una gran assistència d'Over Ramos. Acte seguit, en ple desconcert dels tarragonins, Pedro Bilbao faria el segon després de controlar i desviar un xut d'Héctor Poncelas, que havia rebut una bona passada de Pedro Baena (42'). La sentència arribava just al minut 45, amb una gran acció individual de Pedro Bilbao per banda dreta i la rematada a plaer d'Over Ramos (45').

Més important que aquest 3-1 ha estat l'actitud amb què l'Hospi ha saltat al camp a la represa, conscient de la importància dels tres punts. El central Sergio Mayorga ha rematat de cap, amb totes les facilitats del món, una falta picada per Robinho per situar el 4-1 i enfonsar la Floresta, que instants més tard es quedava amb 10 per l'expulsió d'Omar (59'). També seria expulsat el capità riberenc Alan Liesegang (68'), però amb el partit trencat i l'entrada de Kata i d'Agustín ha estat l'Hospi qui ha tret profit d'un partit absolutament trencat, tot i el pal per banda que ha tingut cada equip. Tot i això, han estat els de Robert Cuesta els qui han ampliat distàncies al marcador. Primer Pedro Baena, en una acció similar a la de l'1-1, resolia per sota després d'una passada llarga de Xavi (74'); a les acaballes del partit, penal tan clar com innocent comès sobre Nico Kata i era l'argentí Agustín, adquisició en aquest mercat d'hivern, l'encarregat de transformar des dels 11 metres amb tot el suspens del món i una mica més (89'). Amb aquest 6-1, l'Hospi se situa setè a la Lliga, amb sis punts menys que l'Europa, equip que marca la referència d'ascens.

Fitxa Tècnica

CE l'Hospitalet Juvenil A: Roger Cabezas, Lucas, Xavi, Sergio, Mario, Alan, Quim (Robinho, 28'), Pedro Bilbao (Kata, 75'), Héctor Poncelas, Over (Agustín, 87') i Pedro Baena.

La Floresta: Óscar, Aleix, Rodríguez, Omar, Joel, Iván (Joan, 67'), Ramón, Kylian (Marc, 63'), Sergio (Silviu, 63'), Pugui i Manel (Bernat, 63').

Gols: 0-1 Pugui (1'); 1-1 Pedro Baena (37'); 2-1 Pedro Bilbao (42'); 3-1 Over (45'); 4-1 Sergio (56'); 5-1 Pedro Baena (74'); 6-1 Agustín (89', penal).

Àrbitre: Jordi Liarte Pérez (Barcelona). Fluixa actuació. No ha sabut mantenir un criteri constant al llarg del partit. Ha amonestat els locals Robinho, Sergio i Roger i els visitants Rodríguez, Kylian, Iván, Aleix i Óscar. Ha expulsat el capità riberenc Alan Liesegang per doble amonestació (61', 68'), i amb vermella directa el jugador tarragoní Omar (59').

Incidències: partit corresponent a la 17a jornada del grup 7 de Lliga Nacional, ajornat en el seu dia per la mort del jugador de l'entitat tarragonina, Xavi Infantes. Tarda assolellada, amb alguna ràfega de vent i temperatura fresca. Uns 60 espectadors a les graderies. Joel Garcia i Daniel Mañas han completat la convocatòria dels homes de Robert Cuesta, que suma la primera victòria des que es va fer càrrec de l'equip (un triomf i dos empats).