Etiquetes

25/2/12

Volem un cop d'efecte | CE l'Hospitalet - Club Lleida Esportiu (diumenge, 12:00 hores)

Tal com va passar fa gairebé 5 mesos, el partit contra el Lleida Esportiu es presenta com una revàlida per un Hospi que, tot i la seva bona situació en una lliga apretadíssima pel que fa a la lluita per tres de les places de play-off d'ascens, requereix d'una victòria solvent, que transmeti bones sensacions i ajudi a iniciar una dinàmica que enllaci resultats i joc per fer l'estirada final que permeti assegurar-se una plaça entre els quatre primers. Ni crisi ni punyetes, quedi clar; però tampoc podem obviar que aquest Hospi té força marge de millora d'acord amb les possibilitats que ofereixen els seus jugadors i que les errades comeses, pel que sigui, acaben penalitzant l'Hospi amb la pèrdua de punts que se suposen lligats (Zaragoza B i Teruel en aquesta volta en són un exemple). Segon partit consecutiu a l'Estadi i no està previst que el rival, el Lleida Esportiu, faci un plantejament molt diferent al del Teruel. Potser no tant descarat, però els d'Emili Vicente tractaran d'allargar la seva solidesa defensiva per marxar cap a Terres de Ponent amb algun punt a l'equipatge. La idea, però, ha de ser evitar-ho a tota costa. Repetir el marcador de l'anada - a favor- ja seria massa.

El Lleida Esportiu
Els lleidatans arriben a la cita de demà amb la incògnita que suposa l'aturada provocada per la retirada de l'Sporting Mahonés. El darrer partit dels d'Emili Vicente, derrota per 2-1 a Teruel, va posar aturador a la ratxa de nou partits (tres victòries i sis empats) sense perdre que havien enllaçat els de la Terra Ferma, bona ratxa conjugada amb una fortalesa defensiva inèdita en el tram inicial de la Lliga. No obstant això, el criticat Víctor Ibáñez havia aconseguit mantenir la seva porteria a zero durant més de sis partits abans de perdre a Terol. Dotzens amb 36 punts, el Lleida Esportiu és a només sis punts de la quarta plaça i necessita vèncer si no vol autodescartar-se de la lluita pel play-off d'ascens. No hi ajuden, però, els dubtes d'Emili Vicente per confeccionar l'onze inicial degut a les baixes i dubtes que arrossega l'equip. Pràcticament descartat Pau Bosch, sembla que Víctor Ibáñez estarà sota pals i que Mikel Azparren serà baixa fins a darrera hora.

Possible onze del Lleida Esportiu: Víctor Ibáñez, Verdú, Sobregrau, Jerson Bosch, Barreda, Jaume Delgado, Genís, Juanma, Jorge Giménez, Jesús Imaz i Asier.

L'Hospi
La decepció que va suposar el gol de l'empat del Teruel, segons després que David Haro semblés donar els tres punts als riberencs, ha quedat aparcada aquesta setmana per treballar el partit de demà davant del Lleida Esportiu. Lleugera millora pel que fa al joc la que es va oferir davant el quadre aragonès, però insuficient com per impactar uns rivals que cada cop s'enfronten a l'Hospi confiats que poden acabar sumant quelcom de positiu. La bona notícia de cara al partit de demà són les recuperacions d'homes que havien estat baixa fins ara per lesió. La més positiva, sens dubte, és la possible reaparició de Sergio Cirio d'ençà que es lesionés el passat 4 de desembre contra l'Sporting Mahonés (fa gairebé 3 mesos); a més, Vinyals també podrà comptar amb el concurs de Sergio Castaño i de Juan Antonio García Osado, que es van perdre el partit contra el Teruel per les seves molèsties físiques. Per contra, el tècnic de Cardedeu no podrà comptar ni amb Marc Pedraza ni amb Ángel Sánchez, que van caure lesionats a Dénia i que segurament no podran vestir-se de curt fins a finals de març o principis d'abril.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Hammouch, Dani Guillén, Manel Viale, Lucas Viale, Rubén García, Pitu, Aday, Corominas, Osado i David Prats.

L'àrbitre
El col·legiat balear Sebastián Ripoll Solano, acompanyat dels assistents Francisco Javier Sarmiento Ballester i Alfonso Carballal Vales, serà l'encarregat de dirigir el primer l'Hospitalet-Lleida Esportiu de la història a l'Estadi. No serà però, el primer cop que el balear xiuli un partit dels riberencs; els quatre precedents existents fins ara es reparteixen dues victòries (1-0 al Vila-real B la temporada 2007-2008 i el 3-2 a la Copa contra el Leganés aquest mateix curs) i dues derrotes (2-1 a Badalona la passada temporada i 0-1 contra l'Alacant, amb Oliva a la banqueta, la 2006-2007). Així doncs, àrbitre amb experiència a la categoria i que aquesta temporada ja ha dirigit un total de 8 partits (7 a la Lliga i l'Hospi-Leganés de Copa) amb una mitjana força alta d'amonestacions (7,5 per partit) però amb només dues expulsions. Curiosament, les dues vermelles (dobles) les van veure dos equips filials: Rayo B i Celta B.

2 comentaris:

  1. A ver si se anima la genta a ver a los juveniles, esta tarde sera un partido interesante ante la Gramanet a las 18 h, para seguir intentando acercarnos a la sexta plaza que nos de el ascenso de categoria.
    APA OS ESPERO EN EL ESTADIO.

    ResponElimina
  2. MANEL GOMEZ"Gladiator" y HARO han de estar en el equipo titular.

    ResponElimina