25/2/12

Bona marxa | CE l'Hospitalet Juvenil 4-1 UDA Gramenet

Nova passa endavant del Juvenil A de l'Hospi, que aquesta tarda ha derrotat la Gramenet per un clar 4-1 en un partit que els de Robert Cuesta han controlat en tot moment. Amb aquest triomf, l'Hospi és setè a només tres punts de l'Europa, tercer classificat i darrer equip que pujaria a Divisió d'Honor; bona jornada en què Gavà i Sant Andreu han perdut i el Jàbac només ha empatat a casa, mentre que l'Europa derrotava el Prat per la mínima (1-0). El gol inicial del central Mario Ricote, de cap, després d'un córner botat per Héctor Poncelas (1') ha embastat el triomf riberenc. L'Hospi ha estat el clar dominador d'una primera part en què la Grama amb prou feines ha disparat a la porteria de Roger. Per contra, l'Hospi ha encarrilat els tres punts amb un segon gol al quart d'hora de partit; assistència del pratenc Robinho, desmarcatge de Pedro Baena i bona resolució (15') en una jugada en què la Grama ha reclamat fora de joc. Héctor Poncelas i Pedro Bilbao també han gaudit d'alguna ocasió de gol per sentenciar el partit abans del descans, però la punteria no ha estat del cantó d'un Hospi que ha marxat a vestidors amb el 2-0 a favor.

A la represa, dos canvis a la Grama i la voluntat de buscar retallar distàncies han fet veure un Hospi un pèl més conservador que esperava la seva opció a la contra. Robinho i Héctor Poncelas han disposat d'opcions per ampliar les diferències, però ha estat de nou en una jugada a pilota aturada que els de Robert Cuesta han mort el partit gràcies al gol de Sergio Mayorga a la sortida d'un córner (67'). Pocs minuts més tard, Pedro Baena repetiria resolent dins l'àrea gran una bona passada de Mañas per fer el quart gol riberenc (76'). D'aquí al final, resignació i honor per una Grama que ha fet el seu gol en una jugada franca pel seu '9' Ranchal, que ha batut per sota Roger Cabezas (81'). La mala notícia ha estat l'expulsió innecessària d'Hector Poncelas a un minut del final i amb el partit sentenciat, una expulsió que l'impedirà ser dissabte vinent (16:00 hores) al camp de la Damm B.

Fitxa tècnica

CE l'Hospitalet Juvenil A: Roger Cabezas, Xavi, Mañas, Sergio, Mario, Quim, Robinho (Toni Montserrat, 77'), Pedro Bilbao (Nico, 72'), Héctor Poncelas, Over (Agustín, 66') i Pedro Baena (Cristian, 78').

UDA Gramenet Juvenil A: Manuel, Roger, Toni (Borja, 46'), Eduard, Álex, Rubén, Sergio (Esteve, 46', (Nil 76')), Adrián, Ranchal, Xavi i Barga (Jabel, 66').

Gols: 1-0 Mario (1'); 2-0 Pedro Baena (15'); 3-0 Sergio (67'); 4-0 Pedro Baena (76'); 4-1 Ranchal (81').

Àrbitre: Raúl Calle Martínez (Barcelona). Ha amonestat el riberenc Xavi i els visitants Xavier i Eduard. Ha expulsat el local Héctor Poncelas per doble groga, la segona al minut 89.

Incidències: partit de la 22a jornada del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 80 espectadors. Tarda agradable i bona temperatura per la pràctica del futbol. El porter suplent, Joel Garzón, ha completat la convocatòria de l'Hospi aquesta tarda. Amb Robert Cuesta a la banqueta, l'Hospi segueix invicte (2 victòries, 2 empats, 11 gols marcats i 3 d'encaixats).