Etiquetes

12/2/12

Sense xutar, impossible | CD Dénia 1-0 CE l'Hospitalet

Sí, val. Potser si no dispares a porta encara, amb un polsim de sort, encara pots tornar a casa amb un resultat positiu. Però aquesta és l'excepció que confirma la regla. Avui a Dénia, la norma ha tornat a complir-se i l'Hospi no ha fet mèrits per endur-se un marcador massa millor que l'1-0 final. Sí, nova derrota a domicili i de nou, punts perduts davant d'equips de la zona baixa. Andorra, Zaragoza B i Mestalla veuen com el Dénia, que n'ha fet prou amb ser fidel al seu estil per desarotar un Hospi desencertat i espès, s'afegeix a la llista d'equips 'baixos' que esgarrapen punts a l'Hospi. Un gol de Pifarré a l'inici de la segona meitat provoca que l'Hospi segueixi sense guanyar a Dénia però, sobretot, que els riberencs desaprofitin una oportunitat increïble d'obrir distància respecte a la resta de rivals en una jornada increïblement propícia. I és que més enllà de les baixes, cap excusa és suficient per entendre un rendiment tan 'estrany' de l'equip en partit d'estil similar.

Novetats a l'onze inicial: Corominas en lloc d'Aday i Manel Gómez que substituïa Lucas a l'eix de la defensa davant de la lesió de Sergio Castaño. Un partit sense massa història, marcat per les constants interrupcions provocades per un Dénia que té apamat el camp i el seu estil de joc. A més, l'àrbitre (bona actuació) era d'aquells que no deixava jugar, provocant que amb prou feines haguem viscut un minut de joc seguit. I encara rai, ja que ha estat el quadre alacantí qui ha gaudit de les úniques dues ocasions clares al primer temps. Primer era Germán, als pocs segons de començar, qui provava sort amb un xut ras des de la frontal que Craviotto blocava sense més dificultats (1'). La clara (claríssima), feia treballar de valent el porter de l'Hospi, que treia una mà miraculosa a xut de Pifarré després d'una bona acció en banda dreta de Pau Franch (27'). L'Hospi, ho intentava; no ha estat qüestió de conformisme, però les coses no han sortit. Per si no n'hi hagués prou, l'ensurt ha corregut a càrrec de Marc Pedraza, que ha impactat el seu cap contra la tanca que delimita el terreny de joc, ha rebut un trau de 20 centímetres al cap i ha estat evaquat en ambulància cap a l'Hospital de Dénia (45'). Afortunadament, el barceloní tornarà amb la resta de l'expedició sense cap major complicació.

Osado l'ha substituït, però tot i la seva lluita el darrer fitxatge de l'Hospi tampoc no ha aportat massa més clarividència als riberencs. En canvi, un inici fulgurant a la represa dels deniencs ha acabat decantant la balança del cantó dels de Nino Lema. Cavalcada de Pifarré en banda dreta, xut creuat davant el qual Craviotto no hi pot fer res i gol (48'). Definitiu (1-0). I encara rai que Pau Franch ha rematat de la pitjor manera que ha sabut una gran passada de Germán en una contra que hauria pogut significar la sentència (61'). Hem hagut d'esperar al minut 68 per veure la primera i única ocasió de perill de l'Hospi: Iván Vidal ha enviat a córner una rematada de cap bombada de David Prats després d'una bona passada llarga de Rubén García. I ja està. Res més. Bé, sí; Ángel Sánchez ha abandonat el terreny de joc lesionat (53') i ni l'entrada de Pol Llonch ni la de Peque (per Coro!) han aportat res a un equip que ha vist com els minuts passaven entre la impotència de no poder empatar i les pèrdues de temps d'un Dénia que, com ja és habitual, ha sabut explotar les seves armes

FITXA TÈCNICA

CD DÉNIA: Iván Vidal, Gomis, San José, Eloy Pomar, Piccolo, Pifarré (Ufarte, 71'), Gallardo, Rubén, Germán (Grégory, 89'), Dani González i Pau Franch (Verdú, 85').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Dani Guillén, Manel Viale, Manel Gómez, Rubén García, Marc Pedraza (Osado, 46'), Corominas (Peque, 86'), Ángel Sánchez (Pol Llonch, 54'), Pitu i David Prats.

Gol: 1-0 Pifarré (48').

Àrbitre: Antonio Gordillo Aguilar (Illes Balears). Ha amonestat els locals Eloy Pomar (35'), Dani González (72') i Gomis (75') i els visitants Pitu (26') i Manel Viale (56').

Incidències: partit disputat al Nou Camp de Dénia davant d'uns 500 espectadors. Marc Pedraza ha hagut de ser evacuat en ambulància al descans després que el seu cap impactés contra una tanca i li produïs un trau d'uns 20 centímetres; ha estat traslladat a l'Hospital de Dénia per precaució. Moragón i Moussa han completat la convocatòria de l'Hospi.

1 comentari:

  1. Que sucede, no estamos jugando bien desde hace ya un par de meses, independientemente de los resultados:
    - Sigue ultimamente habiendo jugadores sobre todo en el centro del campo que han bajado mucho su rendimiento y son vitales para el equipo, SIENDO LAS VACAS SAGRADAS QUE DEBERIAN DE RECAER SOBRE ELLOS LA RESPONSABILIDAD DEL JUEGO CREATIVO.
    - Ya no tenemos el futbol asociativo que tocando llegabamos mucho mas al area contraria, Y LO POCO QUE LLEGAMOS NO APROVECHAMOS PARA CHUTAR CUANDO HAY LA OCASION, QUEREMOS ENTRAR CON EL BALON HASTA CASI LA MISMA PORTERIA, HAY QUE CHUTAR MAS.
    - Sigue habiendo algunos jugadores que parecen que tengan miedo a meter la pierna, a lo mejor para no lesionarse, todo lo contrario que Manel Gomez, que las pocas veces que sale se expone al maximo.
    - Falta valentia en el mister para poder contar mas con los jugadores jovenes, POL LLONCH, PEQUE Y LOS JUVENILES.
    - Para algunos es cuestion de suerte, pero la suerte es para quien la busca, Y HEMOS DE CREER EN ELLA, SINO NOS ERA ESQUIVA.

    En definitiva como no espabilemos y tengamos una mala racha de varios partidos sin ganar, no solo perderemos la 3 posicion, sino que incluso nos iremos de la mitad de la tabla, para abajo, esta todo muy apretado.

    HAY QUE JUGAR LOS PARTIDOS QUE QUEDAN COMO SI DE UNA FINAL SE TRATARA. A POR TODAS CHAVALES, QUE VALEIS MUCHO, CUANDO QUEREIS Y ESTAIS POR LO QUE HAY QUE ESTAR.

    Con esto no quiero decir que todo sea malo, ni mucho menos pero no nos podemos descuidar ni un solo minuto.

    No creo que haya oportunidad como la de este año, para poder jugar el play off. Pues tal y como esta la Segunda Division A, para el año que viene es muy probable que bajen a nuestro grupo VARIOS DE SEGUNDA DIVISION, todo lo contrario que este año que no bajo ninguno y los que subieron era de Tercera Division.
    Con esto quiero decir que el nivel de este año es inferior seguro al año que viene.
    HAY QUE APROVECHAR LA OPORTUNIDAD DE JUGAR EL PLAYOFF.
    Un saludo y HOSPI FOREVER

    ResponElimina