Etiquetes

3/2/12

Som del... Reus Deportiu

Canvi de dia per oferir-vos un nou lliurament del 'Som de...', el segon dedicat a un equip català després del que fa 15 dies ens regalava el Dani Fernández des de la Badalona. En aquesta ocasió, el col·laborador setmanal és el periodista reusenc Josep Gallofré, cap d'esports de Reusdigital.cat, conductor del programa esportiu 'Fora de Joc' a Punt 6 Ràdio i cap de comunicació del CF Reus Deportiu. És a dir, veu autoritzada per fer-nos un repàs sobre l'actualitat del Reus Deportiu i sobre l'excel·lent temporada que estan duent a terme els de Santi Castillejo en el seu retorn a Segona Divisió B. Un cop més, gràcies per la col·laboració... i sort a partir de dilluns. Diumenge no podem fallar!

Que el 2012 sigui millor
L'any 2011 ha estat un dels millors, sinó el millor de la història esportiva del CF Reus Deportiu. L'equip va començar el 2011 a Tercera Divisió i fora de les places de promoció d'ascens a Segona B. Però la segona volta va ser prou bona, nou victòries, set empats, i només tres derrotes van permetre als homes de Santi Castillejo entrar entre els quatre primers i poder jugar per cinquena vegada consecutiva la possibilitat del tant anhelat ascens. Els sis partits de la promoció ens van portar a la Segona B amb quatre victòries i dos empats. Així dons l'equip va tancar l'any 2011 a Tercera Divisió amb tretze victòries, nou empats i tres derrotes, amb 51 gols a favor i només 15 en contra. Imatge: futbolbalear.com

El club va decidir mantenir el mateix bloc que els havia portat a l'ascens i, per tant, era d'esperar que a l'igual que les altres quatre temporades en que el club ha estat a la divisió de bronze, l'objectiu no podia ser cap altre que el d'evitar el descens. Però la bona ratxa del 2011 ha tingut continuïtat a Segona B, i s'han sumat 32 punts, el 75% del necessaris per mantenir la categoria amb tan sols mitja temporada. Resumint, l'equip ha guanyat més de la meitat dels partits que ha jugat durant el 2011, 22 dels 43 disputats, i n'ha empatat el doble, catorze dels que ha perdut, només set. Ha fet 74 gols i n'ha rebut 31.

Aquests bons resultats han fet que molts aficionats s'hagin il·lusionat amb la possibilitat de jugar la promoció d'ascens a Segona A per primera vegada a la història del club. Un altre objectiu no tan ambiciós, seria classificar-nos per la Copa del Rei, aquesta fita és una mica més a l'abast del club ja que la juguen els sis primers de cada grup de Segona B, o els set, si hi entrés el Mallorca B. Jugar la Copa del Rei i enfrontar-se a un equip de prestigi sovint acaba tenint conseqüències positives, només cal recordar els casos del Numància, de l'Irun, de l'Alcorcón i ben probablement del Mirandés que també acabarà pujant a Segona A. Per tant no cal desesperar-nos davant derrotes puntuals, però si que cal animar a l'equip al màxim. Aquest diumenge, visitem el camp de l’Hospitalet, una oportunitat per tornar-nos a col·locar entre els primers quatre llocs, en una classificació molt igualada, reflex de les mínimes diferències que hi ha entre la majoria d'equips. Imatge: cfreusdeportiu

Però per malament que vagin les coses en aquest segona volta, sembla que la permanència està garantida, i no tan sols això, sinó que de ben segur que es farà la millor temporada de la història del club a Segona B. De les anteriors quatre temporades en que el club ha estat a la categoria de bronze, la millor classficació la va obtenir en la primera temporada en què va quedar catorzè i va mantenir la categoria. En les altres tres temporades es va acabar baixant i quedant en les posicions dissetena, divuitena, i vintena. Aquestes dades fan enacara més meritòria la temporada de Santi Castillejo i dels seus homes, molts d'ells nascuts a Reus o al seu voltant.

2 comentaris:

  1. Esperemos que mañana los jugadores de l'hospi salgan desde el primer minuto enganxats, para ello habran de hacer un buen calentamiento en tiempo e intensidad, no vaya a ser que el frio nos haga salir cobardes y poco centrados y ya en los primeros minutos nos metan uno que nos lleve de culo todo el partido.
    *** ANIMO HOSPI A POR TODAS Y ENCHUFADOS DESDE EL PRIMER MINUTO, OJITO HASTA EL ULTIMO ***

    ResponElimina
  2. LO MISMO PARA LOS AFICIONADOS, QUE NADIE SE QUEDE EN CASA CON LA EXCUSA DEL FRIO Y ACOMPAÑAR AL EQUIPO EN ESTE TRANSCENDENTAL PARTIDO.

    TODOS QUEREMOS QUE ESTE EL EQUIPO EN LAS POSICIONES ALTAS DE LA TABLA, PERO TAMBIEN LA AFICION HA DE DAR EL CALLO, PARTICIPANDO Y ANIMANDO EN EL CAMPO.

    ResponElimina