Etiquetes

9/2/12

Tres punts més... sense jugar

43 punts. És la puntuació que té el Centre d'Esports l'Hospitalet a la classificació del grup 3 de Segona B. Tres punts més que diumenge passat, després que els riberencs derrotessin el Reus per 1-0. I és que ahir mateix la Federació Espanyola de Futbol certificava l'exclusió de la competició de l'Sporting Mahonés després que els menorquins no es presentessin davant Orihuela i València Mestalla. Les dues no compareixences, d'acord amb el reglament federatiu, provoquen l'exclusió del club. D'aquesta manera, tots els partits que l'Sporting hauria d'haver disputat d'aquí a final de temporada, inclòs el de l'Hospi, se li donarà per perdut per 0-2 o 2-0, amb els tres punts corresponents per cada rival. Les excepcions són quatre: d'una banda, ja que els partits de l'Orihuela i el Mestalla es consideren incompareixença, el resultat d'aquests partits és de 0-3 pels oriolans i de 3-0 pel filial 'che'. Pel que fa al Gandia i al Sant Andreu, únics rivals que han jugat contra l'Sporting Mahonés en aquesta segona volta, es mantindran els resultats que es van donar al camp: és a dir, 0-0 entre Sporting i Gandia i 6-0 a favor del Sant Andreu.

Per tant, el conjunt de la Safor és el gran perjudicat per l'exclusió dels balears, ja que només sumarà un punt quan la resta de rivals sumaran de tres en tres. Això sí, cal valorar que els tres punts que sumen la resta d'equips són 'virtuals', ja que si bé els podem sumar a la puntuació obtinguda fins ara no és menys cert que la jornada que hauran de descansar no podran sumar punts, a diferència de la resta de rivals. En el cas de l'Hospi, aquesta jornada de descans serà la del 22 d'abril, quan en principi s'hagués hagut de disputar a Bintaufa l'Sporting Mahonés-CE l'Hospitalet corresponent a la 37a jornada. D'aquesta manera, a l'Hospi només li resten quatre desplaçaments fora de Catalunya: diumenge a Dénia, el primer cap de setmana de març a Manises, partit en plena Setmana Santa a Paterna davant el Mestalla i 37a jornada a l'Estadi Balear en un partidàs contra l'Atlètic. Teniu la classificació actualitzada, juntament amb els horaris de la 24a jornada a la part superior del Blog.

1 comentari:

  1. Que se hizo de PEQUE, los partidos que jugo cumplio sobradamente tanto defensivamente como en sus buenas incorporaciones al ataque.

    Miedo me da el partido del domingo, en la baja de Lucas Viale, pienso que Castaño sabra cumplir bien, en cuanto a Aday, su trabajo es incansable en el campo, y bajo mi punto de vista y dado el rival se deberia de reforzar el mediocampo con la entrada de MANEL GOMEZ o bien POL LLONCH, junto con Ruben y Pitu.

    Y la banda izquierda, al no estar Cirio, ni Aday, y si encima Haro no esta para jugar aun, habra que tirar o bien de OSADO, segun como le vaya jugar por ese lado o bien, CON VALENTIA POR PARTE DEL MISTER Y SACAR A PEDRO BILBAO.

    Que bien nos iria sacar algun resultado positivo, pues luego tenemos dos partidos en casa.

    ResponElimina