Etiquetes

19/2/12

Encallats | CE l'Hospitalet 1-1 CD Teruel

Vagi per davant que el partit que ha fet aquest matí l'Hospi no passarà a la història per la seva qualitat ni molt menys, però també és cert és que els riberencs es troben instal·lats en una dinàmica complicada en què el mal joc es penalitza amb la pèrdua dels punts per poc que faci i el rival i quan, pel que sigui, l'equip sembla sortir de la cova per veure el sol l'alegria dura ben poc. Avui, David Haro deixava l'Hospi a un pas d'un triomf importantíssim amb un gol a tres minuts del final. El cel, però s'ha cobert en segons, els que ha trigat Carlos David en aconseguir el gol de l'empat al minut 89 davant del desencís de jugadors, tècnics, directius i afició del Centre d'Esports l'Hospitalet. Un empat dur, fins a cert punt desil·lusionant però que ens manté una setmana més en tercera posició. I és que més enllà de debats futbolístics, d'un joc que sens dubte cal millorar i d'algunes decisions si més no discutibles des de la banqueta, toca remar tots junts per assolir un objectiu: el play-off d'ascens. Insistir i persistir una setmana i una altra, passi el que passi; sense perdre el sentit de la crítica, però amb l'objectiu de sumar i positivitzar, de créixer i no pas de minvar i dividir. Ens hi juguem molt, moltíssim. Molt més del que ens creiem.

I és que l'Hospi el defineix aquell tòpic del circ i els nans. Les baixes de Castaño, Osado, Ángel Sánchez, Marc Pedraza i Sergio Cirio no són, segurament, el millor panorama per afrontar el tram decisiu del campionat, però amb tot l'Hospi ha ofert alguna cosa més que en partits precedents davant d'un Teruel conservador, que ha especulat amb el marcador el que ha calgut i més, i que ha només ha sortit de la cova en alguns moments del segon temps on l'Hospi semblava físicament fos. No ha estat una primera meitat de massa ocasions de gol, però el domini de la possessió de l'Hospitalet ha estat incontestable. Amb tot, els riberencs no han trobat la porteria de Bodo amb facilitat, tot i que un clar penal d'Aimar sobre Corominas (6') hauria pogut canviar aquest factor i haver influït de forma decisiva en un partit on el Teruel s'ha sentit excessivament còmode amb l'empat a l'electrònic.

Xuts tímids de David Prats i de Pitu que amb prou feines podem comptar com a ocasions han servit per trencar la monotonia d'un encontre que l'Hospi controlava fins que arribava a la línia de tres quarts. Però la línia defensiva del Teruel, amb quatre homes i un stopper, Carlos David, fent molts cops de tercer central, s'ha mantingut ferma i sense fissures. I en la pràcticament única errada que han tingut, el mateix Carlos David ha aparegut del no res per treure sobre la mateixa línia de gol una vaselina bombada de David Corominas quan ja es cantava el gol (41'). El maresmenc, millorant amb el pas dels partits, ha estat un dels millors de l'Hospi, que per contra ha vist com Álex Sánchez provava sort amb un xut llunyà que es perdia a la dreta de Craviotto en l'ocasió més clara pels de Félix Arnáiz a la primera meitat (44').

La segona part ha començat amb dues grogues en un minut per Coro i Prats per simular penals. Alemán Pérez, un cop més, ha demostrat ser un àrbitre més aviat fluix, permetent les pèrdues de temps del Teruel des del primer minut i no sancionant la duresa aragonesa. Valleros avisaria minuts més tard amb un xut des de la frontal que marxava per sobre del travesser riberenc (55') i acte seguit, una passada en profunditat de Coro cap a Aday no l'aprofitava el de Sentmenat, que veia com el seu xut amb rosca l'aturava Bodo (56'). L'Hospi arribava bé a la porteria mudèjar, però quan aconseguia rematar es trobava amb la defensa numantina del Teruel; l'exemple més clar arribava en la doble ocasió al minut 64, quan després d'un córner botat per Corominas, Pitu engaltava un xut que treia un defensa i el rebuig tampoc l'aprofitava Corominas, que es trobava amb una bona intervenció de Bodo. Vinyals donaria entrada a David Haro en lloc de Manel, coincidint amb una davallada física de l'equip que aprofitaria el Teruel: al minut 73, opció claríssima pels visitants, quan Valleros rebia una passada de Víctor Salas i estavellava el seu xut al pal esquerre de Craviotto.

L'ensurt va avisar un Hospi que va trigar a recuperar el control del partit fins que, ja amb Pedro Bilbao i Pol Llonch al terreny de joc, va aconseguir obrir la llauna després que primer el jugador del juvenil tingués la seva opció amb una cursa per l'esquerra, Bodo desviés el seu xut i David Haro recollís el rebuig per enviar la pilota a les malles i dur el deliri a l'Estadi (87'). L'alegria, però, duraria poc entre la parròquia riberenca, ja que en la jugada següent el Teruel aconseguiria l'empat que havia vingut a buscar: falta picada pel capità Javi Monforte, mala sortida de Craviotto i rematada de cap franca de Carlos David per robar dos punts a l'Hospi a tocar del final d'un partit que ha acabat sense ritme per les pèrdues de temps i canvis (totalment lícits) dels homes de Félix Arnáiz, que ja sumen set jornades sense conèixer la derrota. A l'Hospi, resignació i començar a pensar en el Lleida Esportiu. A la primera volta la visita al Camp d'Esports va servir com a punt d'inflexió. Per què no podem repetir-ho?

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Dani Guillén, Manel Viale, Lucas Viale, Rubén García, Pitu (Pol Llonch, 80'), Aday (Pedro Bilbao, 80'), Corominas, Manel Gómez (David Haro, 65') i David Prats.

CD TERUEL: Bodo, Pablo García, Carlos David, Aimar, Negral, Bruno, Valleros, Monforte, César Díaz (Raúl Muñoz, 90'), Víctor Salas (Cristian, 93') i Álex Sánchez (Chirri, 83').

Gols: 1-0 David Haro (87'); 1-1 Carlos David (89').

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (Las Palmas). Discutit i mancat de criteri. Ha amonestat els locals Manel Gómez (21'), Corominas (50'), David Prats (51') i Dani Guillén (72') i els visitants César Díaz (2') i Carlos David (45'). També ha amonestat verbalment el metge de l'Hospi, Lluís Payán (43').

Incidències: partit de la 25a jornada del grup 3 de Segona Divisió B disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 400 espectadors. A l'Hospi, Peque i Moragón han completat la convocatòria del tècnic riberenc, Jordi Vinyals.

4 comentaris:

  1. A pesar del resultado se vieron algunas cosas positivas:
    - Buen partido de MANEL GOMEZ, se noto mucha mas fuerza en el centro del campo.
    - La vuelta de David Haro, junto con la entrada de Pedro Bilbao y Pol Llonch. Los dos primeros protagonistas de la primera jugada, y les bastaron pocos minutos para ayudar en el marcador al equipo.
    - Bien en los cambios el mister, y valiente.

    Pero sigue habiendo algunos aspectos negativos:
    - Estamos deseando que PITU aparezca mas en los partidos, se ofrezca mas a los compañeros, pues es un jugador de gran calidad.
    - Otros se van de rositas y o bien se lesionan, o no rinden lo que deben, esto me parece una falta de honestidad a los compañeros y a los aficionados.

    Hay que seguir, y cuando se tuerzen aun hay que poner mas sacrificio. NO IRIA MAL DAR UNA OPORTUNIDAD A MORANGON, ES UN BUEN PORTERO EXCELENTE POR ARRIBA Y CON LOS PIES, Y DEBERIA DE JUGAR PEQUE, PARA DAR DESCANSO A IVAN.


    EN DEFINITIVA, AUNQUE NOS CAIGAMOS CIEN VECES, CIEN VECES NOS DEBEMOS DE LEVANTAR Y CON MAS RABIA.*** ARRIBA HOSPI ***

    ResponElimina
  2. Llegado a este punto en que el juego no es lo brillante que quisieramos, quizas hay ligero stress y nerviosismo entre los jugadores ante lo que nos jugamos. QUIZAS SERIA INTERESANTE BUSCAR ALGUNA ACTIVIDAD EXTRADEPORTIVA QUE SIRVA PARA ALIVIAR LA CARGA PSICOLOGICA DE LOS JUGADORES Y ADEMAS QUE SIRVA DE UNION ENTRE ELLOS PARA FORMA EQUIPO Y PIÑA (ante lo que nos espera por delante podria servir un PAINTBALL, KARTS, o cualquier otra que no genere peligro fisico)

    E individualmente no va mal ante de un partido importante ponerse en casa ALGUNA PELICULA EPICA (como "Gladiator", "Braveheart", "El ultimo samurai", etc...., la preferida de cada uno que les motive de cara al partido de cada domingo)

    Tambien iria bien que cada aficionado, jugadores, tecnicos, etc.. todos los que somos del hospi intentemos traer para proximos partidos acompañantes, familiares, amigos, etc...

    SON IDEAS QUE PUEDEN AYUDARNOS

    ResponElimina
  3. Una curiosidad: HOY TUVIMOS LA VISITA EN NUESTRO ESTADIO DEL EX-TECNICO MIGUEL ALVAREZ, que si alguno no lo sabe ahora mismo esta sin equipo, debido a malos resultados con el Leganes (hasta 8 empate), que cada uno piense....................

    ResponElimina
  4. Hola, Se que este blog, no es oficial del club.. Pero tengo una pregunta, yo soy abonado del Hospi, pero tengo un par de amigos, que quieren venir y están parados, me preguntaron que como podían o que debían presentar para poder acceder al estadio los días de partido?

    Yo tengo la suerte de que no voy por las oficinas del inem hace muchos años, y no se que tienen que pedir allí para acreditar en el estadio, y me preguntaron que si era lo hoja esa de sellar? no se, si alguien me puede aclarar un poco esto, por favor!

    ResponElimina