Etiquetes

26/2/12

Ocasió perduda | CE l'Hospitalet 0-0 Lleida Esportiu

I tot i l'empat, l'Hospi seguirà en zona de play-off passi el que passi a Terol i a Xàtiva. És qüestió de buscar notícies positives després d'un altre partit irregular de l'Hospi, que aquest matí ha estat incapaç de superar un bon Lleida Esportiu i s'ha quedat sense marcar per segon cop aquesta temporada a l'Estadi. Doble donut, empat a zero que deixa una sensació d'ocasió perduda (novament) per un Hospi que ha tingut un parell de bones opcions a la primera meitat però que no ha ofert esperances de triomf en una segona meitat ínfima pel que fa a la qualitat, un segon temps en què el Lleida ha canviat la despesa física realitzada a la primera meitat per un ofici i un 'altre futbol' que ha comptat amb el vist-i-plau de Ripoll Solano, que no ha aplicat el reglament de forma equànime i ha acabat perdent els papers expulsant primer Jordi Vinyals i posteriorment Iván Hammouch... després de rebre una falta a la frontal. Errades del col·legiat a banda, l'Hospi segueix encallat en joc i resultats i només la irregularitat de la resta de rivals manté els riberencs en zona noble. I això, abans d'afrontar una complicada visita al camp d'Huracán diumenge vinent. Sense Pedraza, Ángel Sánchez, Pitu ni Hammouch. Veurem.

Osado, titular per primera vegada, ha estat la referència en punta amb Prats per darrera i Pitu al doble pivot amb Rubén García. La resta, l'onze esperat, ha viscut i vist un inici del partit dominat pel Lleida Esportiu, que ben d'hora ha fet treballar Carlos Craviotto. Corria el minut 3 i Jorge Giménez, el millor visitant del partit, ha deixat anar un xut des de l'interior de la gran que ha obligat Craviotto a posar la mà per enviar la pilota a córner (3'). Dinàmica habitual pels lleidatans, que han botat mitja dotzena de córners a la primera meitat, la majoria sense massa conseqüències. Poc a poc, l'Hospi s'ha anat adaptant al ritme del partit i a la proposta dels d'Emili Vicente. De fet, una bona acció d'Osado per banda esquerre ha seguit amb una passada de la mort cap a David Prats, retall i xut del davanter de Pomar i intervenció miraculosa, amb el genoll, de Víctor Ibáñez per salvar l'1-0. Claríssima (12').

Amb el pas dels minuts el partit s'ha anat equilibrant i l'Hospi ha recuperat possessió. Tanmateix, les targetes i les accions a pilota aturada han condicionat els riberencs; Hammouch, Lucas i Pitu han estat amonestats i Asier Eizaguirre ha posat a prova Craviotto amb una rematada de cap massa clara a la sortida d'un córner que el porter riberenc ha enviat de nou a córner (33'). L'Hospi, però, ha doblat l'aposta i ha gaudit de dues opcions claríssimes per obrir el marcador al tram final del primer temps. Primera, bona centrada d'Iván Hammouch, pentinada per Osado, rematada de forma espectacular, de xilena, per David Prats i bona aturada de Víctor Ibáñez (41'). Dos minuts després, bona centrada de David Prats, retall de Corominas dins l'àrea gran i rematada amb cama dreta que surt fregant el pal esquerre de la meta lleidatana (43').

La segona meitat, però, poc ha tingut a veure amb la primera pel que fa a ocasions. De fet, ni amb una excessiva generositat hem estat capaços d'anotar accions destacables amb cara i ulls que fessin pensar en un possible gol. La millor notícia: la reaparició de Sergio Cirio gairebé tres mesos després de la seva lesió. També ha tornat a disposar de minuts Pedro Bilbao, menys actiu que fa una setmana contra el Teruel. Al cantó negatiu l'actuació arbitral: lluny de fer-ho millor o pitjor, l'actuació tendenciosa de Ripoll Solano ha beneficiat l'actitud destructiva d'un Lleida Esportiu que n'ha tingut prou amb ofici i condescendència arbitral per mantenir a ratlla un Hospi poc incisiu. I és que ni tan sols amb la increïble expulsió d'Iván Hammouch (89') els de la Terra Ferma han buscat el gol de triomf i encara han seguit perdent temps (el canvi de Dani Pujol per Jorge Giménez al 94' n'és una mostra). Més enllà de raons i possibles excuses, però, la maquinària riberenca segueix allunyada del seu punt de producció ideal. Veurem si diumenge a Manises, l'equip torna a engreixar la maquinària per donar un cop d'efecte. Esperem-ho.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Dani Guillén, Manel Viale, Lucas Viale, Rubén García, Corominas (Cirio, 65'), Aday (Pedro Bilbao, 70'), Pitu, Osado i David Prats (Manel, 89').

LLEIDA ESPORTIU: Víctor Ibáñez, Sobregrau, Barreda, Jerson, Azparren, Juanma, Miki Massana, Jaume Delgado, Jorge Giménez (Dani Pujol, 94') Jesús Imaz (Cheikh, 72') i Asier (Genís, 88').

Àrbitre: Sebastián Ripoll Solano (Illes Balears). Ha amonestat els locals Lucas Viale (36'), Pitu (41') i Dani Guillén (64') i els visitant Asier (67'). Ha expulsat Iván Hammouch per doble amonestació (15', 89') i el tècnic riberenc Jordi Vinyals (81').

Incidències: partit de la 26a jornada del grup 3 de Segona Divisió B disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 500 espectadors. Partit retransmès (en diferit) per la Xarxa de Televisions Locals. A l'Hospi, Moragón i Pol Llonch han completat la convocatòria riberenca.

4 comentaris:

  1. En lo que va de segunda vuelta, somos el peor equipo despues del Reus y el Manacor, dejando aparte el caso del Sporting Mahones. ¡¡¡ 6 puntos de 21 posibles es un infimo bagaje ¡¡¡
    Algunos diran pues aun seguimos terceros, pues con esta dinamica al final de la segunda vuelta nos podemos ir a mitad de la tabla o aun mas abajo.
    ES EVIDENTE QUE ES NECESARIO CAMBIOS, no debemos de buscar excusas cuando las cosas no funcionan, como en malos arbitrajes, mala suerte, las lesiones, la cuestion es que EL EQUIPO GENERA POCAS OCASIONES DE GOL, Y HAY JUGADORES QUE EL MISTER INSISTE EN PONERLOS DE TITULAR Y NO ESTAN ACERTADOS DE CARA AL GOL, eso no quiere decir que no den el DO DE PECHO, pero hay otros que pueden HACERLO MEJOR Y ESTAN EN EL BANQUILLO o bien ni estan convocados como es el caso de MANEL GOMEZ, PEQUE, HARO, POL LLONCH. incluso si me apurais algun juvenil aparte de PEDRO BILBAO, como HECTOR PONCELAS.

    Hay que ser valientes e introducir varios cambio para intentar mejorar, solo los valientes pasan a la historia, gente con descaro, si me lo permitis aunque no ven a cuenta en cuanto a gente con personalidad, descaro e ilusion, esta el caso de Ricky Rubio, el año pasado chupaba banquillo en el BArcelona, estaba desilusionado y hoy en la NBA ES ADORADO.

    SEAMOS VALIENTE VINYALS, por lo demas no tengo ninguna pega para el mister... se que quiere lo mejor y lleva en el corazon el equipo de nuestra ciudad, pero no podemos quedarnos impasible ante estos malos resultados.

    BIEN POR LA LUCHA DE LOS JUGADORES Y LA AFICION APOYANDO EN LOS MOMENTOS DIFICILES.

    ResponElimina
  2. El estado fisico de algunos jugadores es preocupante en las segundas partes, y curiosamente coincide con los jugadores que llevan mas minutos:
    DAVID PRATS,creo que ahora tiene recambio en OSADO
    RUBEN, siempre ha tenido recambio en MANEL GOMEZ
    IVAN HAMMOUCH, ahi tenemos a PEQUE
    PITU,es el mas complicado, actualmente a mi ver no hay nadie, en un futuro sera HECTOR PONCELAS.

    ResponElimina
  3. No le vendria mal a los jugadores y cuerpo tecnico realizar alguna actividad extradeportiva que sirva para quitarles cargas psicologicas y sirva de union y buen rollo, piña entre la plantilla.

    AL FIN AL CABO ESTO ES UN JUEGO Y UNA PROFESION MUY BONITA PARA QUIEN LA EJERCE, ACONSEJO QUE DISFRUTEN... MIENTRAS ESTEN EN ACTIVO, que envidia....

    ResponElimina
  4. Los arbitrajes que esta recibiendo el HOSPI, ES PARA ESTAR INDIGNADO, no se puede entender, es como si nos hubieran tomado mania...no se puede entender, lo del domingo ya fue el colmo.

    ResponElimina