Etiquetes

23/5/16

Sòlids | FC Vilafranca 0-0 Atlético Malagueño

-> Un Vilafranca molt ben plantat esterilitza el perill ofensiu de l'Atlético Malagueño i manté l'eliminatòria oberta per la tornada a Màlaga (diumenge, 12:00).
-> Tercer partit consecutiu amb la porteria a zero dels penedesencs, que s'han mostrat contundents i que no han renunciat a sorprendre els andalusos per mitjà de l'estratègia.
-> Gran ambient de futbol a Vilafranca del Penedès en l'estrena dels d'Iván Moreno en una fase d'ascens a Segona Divisió B.
-> GALERIA D'IMATGES del Vilafranca 0-0 Atlético Malagueño.

FITXA TÈCNICA

FC VILAFRANCA: Miguel Ramos, Durán, Èric Via, Fonta, Joan Castillo, Medina, Gestí (Bernat, 70'), Oribe, Guti (Bueno, 84'), Boira (Illescas, 78') i Santi Triguero.

ATLÉTICO MALAGUEÑO: Aarón, Iván, Alberto, Mérida, Calero, Deco, Mula, Arturo (Pedro, 74'), Moreno (Mauri, 38') Kuki (Torras, 83') i Ontiveros.

Àrbitre: Daniel Baiges Donés (Aragó). Ha amonestat el local Boira i els visitants Aarón, Mula, Arturo i Mauri.

Incidències: partit d'anada corresponent a la primera eliminatòria de la fase d'ascens a Segona Divisió B celebrat a l'Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès davant d'uns 2.000 espectadors. Tarda variable i bona temperatura. Presència d'aficionats del Málaga. Al Vilafranca, Albarrán i Kilian han completat la convocatòria dels penedesencs; Iván Moreno i Gabri ho han fet al filial malaguista.

Pels que no gairebé no havíem vist el Vilafranca més enllà d'algun partit puntual, l'eliminatòria pintava complicada pels d'Iván Moreno. No és que després d'aquesta tarda el degà penedesenc passi a ser favorit, però el cert és que ha mostrat símptomes d'equip competitiu, de playoff, que pot posar en molts problemes equips acostumats a partits diferents com els d'una fase d'ascens. A base de solidesa i de molta intensitat, el Vilafranca ha aconseguit anul·lar el potencial ofensiu de l'Atlético Malagueño que arribava al Penedès com a màxim golejador del grup 9 (96 gols a favor i havent marcat en 34 dels 37 partits disputats). Sembla evident que l'equip d'Iván Moreno ha millorat la prestació defensiva, fins el punt que ha enllaçat, per primer cop aquest curs, el tercer partit sense rebre gol. Potser per això que la primera i única ocasió amb cara i ulls del filial malagueny no ha arribat fins el minut 88, en una de les poques opcions en què els atacants andalusos han pogut lluir tècnica individual.

Ha estat un partit lletjot, amb poca activitat a les àrees i molta lluita al mig del camp. El Vilafranca ha fet valer la seva condició de local, empès per una afició que ha omplert com mai l'Estadi Municipal, per fer-se fort en els duels individuals i mirar de pressionar un rival talentós però encara jove. Els de Manel Ruano no han trobat la manera de perforar la rereguarda local més enllà d'una volea de Mula que ha marxat força alta, per allò de destacar alguna acció (35'). Abans, el Vilafranca havia gaudit de dues bones aproximacions per mitjà de Víctor Oribe, que xutava massa creuat (16') i de Santi Triguero, que ha connectat amb un xut lleugerament desviat una jugada assajada iniciada en un córner picat per Gestí (29'). Després del pas pels vestidors, la decoració no ha canviat massa; el risc de regalar eliminatòria al rival ha pesat més que el potencial atacant d'ambdós conjunts, preocupats per guarnir les seves línies defensives. Només al final, l'estratègia ha guanyat pes a l'àrea malacitana, sense que els locals transformessin les opcions en ocasions. Un xut creuat d'Oribe (87') ha estat l'acció més destacada d'un Vilafranca que ha reclamat dos penals dins l'àrea visitant. Els locals, però, encara haurien pogut sortit malparats si en el contracop posterior Mauri hagués estat més encertat en la resolució d'una bona jugada individual que acabava a la dreta de Miguel Ramos (88').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada