Etiquetes

16/5/16

#2BG3 | Resultat dels sortejos

Aquesta tarda s'han celebrat a las Rozas, a la seu de la Real Federación Española de Fútbol, els sortejos corresponents a les fases d'ascens a la Lliga Adelante i a Segona Divisió B i de les dues eliminatòries de permanència a Segona Divisió B. Els partits d'anada d'aquesta primera batalla se celebraran aquest mateix cap de setmana (21-22 de maig) i els de tornada, el següent cap de setmana (28-29 de maig). No direm quin tipus de sort han tingut els equips de l'àmbit #2BG3, que són els que ens importen, perquè tampoc hem seguit l'actualitat de la resta de grups de Segona B (menys encara de Tercera Divisió), però sí que us podem deixar alguna pinzellada.

FASE D'ASCENS A LA LLIGA ADELANTE
El Reus Deportiu, campió a la darrera de jornada després de l'ensopegada del Villarreal B a Sant Adrià, gaudirà d'una oportunitat d'or, ja que s'enfrontarà al Racing de Santander amb el partit de tornada al Baix Camp. Oportunitat per a Marc Sellarès, enrolat a les files reusenques, de treure's l'espina de l'autogol al Sardinero fa dos anys amb el Llagostera. Pel que fa a la resta d'eliminatòries, el Villarreal B visitarà aquest cap de setmana la UD Logroñés, que encara guarda el record de l'amarga eliminatòria de fa un any davant l'Huracán. L'Hércules se les haurà amb un Tudelano embalat, que fa 23 jornades que no perd i més de 1.200 minuts que no encaixa cap gol. Finalment, el Lleida Esportiu s'enfrontarà al Barakaldo, amb la tornada a Lasesarre; ambdós equips van coincidir el curs 2012-2013 al grup 2, en aquella aventura pel nord dels blaus.



ELIMINATÒRIA DE PERMANÈNCIA A SEGONA DIVISIÓ B
Segur que l'eliminatòria entre el Cacereño de José Antonio Collado i el Linares Deportivo deu ser molt interessant, però al Blog anem amb l'Olímpic, que es jugarà la seva continuïtat a Segona B davant d'un Leioa que va donar la campanada ahir a Irun, derrotant un Real Unión que lluitava per la fase d'ascens, i tot clavant un Guadalajara, amb David Vidal a la banqueta, que va acabar baixant a Tercera. Mai s'han enfrontat, biscains i xativins, però els de la Costera tornen a Euskadi, on fa tres anys van viure un partit vibrant de Copa al camp del Laudio, on van obtenir el bitller per enfrontar-se al Real Madrid.


FASE D'ASCENS A SEGONA DIVISIÓ B
Tres equips de l'àmbit #2BG3 tindran l'opció d'ascendir en qüestió de dues setmanes en condició de campions dels seus grups. Només un, el Mallorca B, disposarà de l'avantatge (?) de jugar la tornada a casa, davant d'un filial com és el Deportivo Aragón. Amb el dubte d'on es jugaran els partits (ciutats esportives, la Romareda, Son Moix...), el duel entre dos equips que l'any passat eren de bronze sembla apassionant. Per la seva banda, l'AE Prat buscarà retornar dos anys després a Segona B davant del filial de l'Osasuna amb la tornada en terres navarreses (tots dos partits es jugaran en diumenge i a les 12 del migdia). Finalment, l'Atlético Saguntino, debutant en un playoff, rebrà aquest cap de setmana el Calahorra al Camp de Morvedre; set dies després resoldrà el duel a la Plantilla. Pel que fa a la resta d'eliminatòries, duel directe entre el Castellón de Kiko Ramírez i la Peña Deportiva, un clàssic en això de les fases d'ascens. Gavà, Ontinyent, Europa i Formentera, juntament amb la Peña, tindran el factor camp a favor; Vilafranca, Ilicitano, Constància i Castellón resoldran a Màlaga, Arrecife, Logronyo i Santa Eulària, respectivament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada