Etiquetes

20/5/16

#FutboLH | Prèvia del cap de setmana (21-22 de maig)

Amb la competició ja finalitzada a Segona B, a Quarta Catalana i al futbol femení, només la Segona Catalana i la Tercera Catalana mantindran l'activitat durant els dos propers caps de setmana. Dues jornades per finalitzar uns campionats que la majoria d'equips de la nostra ciutat tenen enfilats: el Gornal i la Uni ja s'han salvat matemàticament a #2cat3, igual que la Florida al grup 4 de Tercera. Per la seva banda, al grup 10 el Pubilla, el Santa i el Canbu fa setmanes que tenen la feina feta. En canvi, aquestes dues jornades seran de traca pels dos altres equips de Tercera Catalana, l'Hospitalense i el Can Pi. Un al grup 10 i l'altre a l'11. Un per no baixar a Quarta Catalana i l'altre per assolir l'ascens a Segona Catalana. Objectius oposats però il·lusió màxima per viure un final de curs feliç.

Un final de curs que, pel que fa al Can Pi, es pot anticipar a aquest mateix diumenge o, al contrari, es pot complicar i molt. Per què? Doncs perquè els quadribarrats rebran l'APA Poble Sec (diumenge, 16:00 hores, Gornal) ja coneixedors del que haurà fet la Catalana, que juga al camp del Veterans Catalunya unes hores abans (12:30 hores). Dos punts separen hospitalencs d'adrianencs, de manera que si la Catalana ensopega a l'Arístides Maillol, el Can Pi tornarà a disposar d'una oportunitat d'or per lligar matemàticament l'ascens: necessitaria guanyar l'APA o, fins i tot, empatar en cas que la Catalana hagi perdut. La situació, però, també pot ser extremadament oposada en cas de victòria de la UD Catalana, ja que avançaria provisionalment el Can Pi a la classificació i obligaria els de Javi Colinas a puntuar contra el 'Sec' per mantenir la primera posició. Dies de nervis, de tensió, però també d'il·lusió en un Can Pi que haurà de gestionar favorablement les emocions per no deixar escapar una oportunitat única de fer història. El rival de diumenge, a més, no serà cap client fàcil, ja que fins fa tres setmanes ha estat lluitant per l'ascens amb els dos candidats que resten.

Si el Can Pi mira cap amunt, l'Hospitalense ho fa cap avall. Una ratxa de vuit partits sense guanyar (un empat i set derrotes) ha conduït l'equip de José Carlos Murillo a patir fins el final. Sort n'ha tingut, encara, que tant el Ciutat Meridiana com el Vinyets B s'han limitat a acostar-se a la classificació, sense superar els riberencs. A dia d'avui, l'Hospitalense té un punt de marge respecte la zona vermella i dos equips per sota, però no val a badar. Dissabte, compromís complicat pels vermells, que visiten un Atlètic Prat que la setmana passada va assegurar-se l'ascens a Segona Catalana, però que no per això es convertirà en un rival fàcil. L'Hospitalense, que fa quatre mesos que no guanya lluny del Jordi Alba, també estarà atent del que pugui passar a l'Inter Pomar-Vinyets B (dissabte, 18:00 hores, Pomar) i l'endemà al Torrent del Bosc amb el Ciutat Meridiana-Catalònia. L'Hospitalense pot lligar la permanència matemàtica si guanya al Julio Méndez i bé el Vinyets o bé la Meridiana no guanyen el seu partit.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada