Etiquetes

14/5/16

Que s'acabi | CE l'Hospitalet - CD Alcoyano (diumenge, 18:00 hores)

-> L'Hospi vol posar punt i final a una temporada decebedora en molts aspectes i evitar l'eliminatòria pel descens. Entrada gratuïta per un partit que ha de ser decisiu.
-> Els de Miguel Corominas i Antonio Olmo necessiten, com a mínim, un punt per assegurar la permanència i no estar pendent de l'Olímpic-Barcelona B.
-> Ton Alcover, Juanjo Prior i David López, tots tres sancionats, baixes importants en un Hospi que vol acabar la temporada a l'Estadi amb un bon regust de boca.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CD ALCOYANO
Diumenge, 15 de maig - 18:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 38 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Savall, Marc Vales, Cristian Gómez, Raúl Torres, Miki Muñoz, Puerto, Guzmán i Corominas,

Possible onze de l'Alcoyano: Jero, Fran Martínez, Devesa, Mongil, Óscar López, Fall, Anaba, Luismi, Liberto, Borja Sánchez i Cortell.

Àrbitre: Alejandro Muñiz Ruiz (Galícia).

Sí, demà hi ha futbol. Demà passat, ja ho veurem. L'Hospi afronta demà una cita més important del que sembla, un partit davant l'Alcoyano en el que precisa i vol assolir la permanència per seguir un any més a Segona Divisió B. Això si el negre futur institucional i econòmic que es presenta a Can Hospi ho permet, sobretot si els pirates que han conduït el club a aquesta situació tenen la poca vergonya de presentar-se com a garantia de solució. Enmig d'aquest desagradable embolic, en què cadascú només es mira el melic, l'equip es juga la vida al tercer nivell del futbol espanyol. Com fa una setmana, no fa la sensació que l'Hospi tingui un partit tan important com el demà, com tampoc ho semblava el de fa set dies a Bunyol. Per què? Complicat de saber, potser perquè la parròquia riberenca viu instal·lada en una barreja de tantsemenfotisme i de cansament crònic per un curs marcat per un desgast emocional que només noten, notem, els que portem el club ben dins. Els que vam ser (i haurien volgut ser a Bunyol), els que hem estat, estem i estarem, mentre ens deixin. Els que independentment de molts motius per ser crític, volem que l'equip sumi demà i faci els deures en el capítol esportiu. I això, no tots poden dir-ho.

Farà bé l'Hospi de no refiar-se d'un Alcoyano que té tots els ingredients, sobre el paper, de ser un equip comparsa demà a l'Estadi. Els d'Andrés Palop, que la setmana passada va avançar-se a la decisió de la directiva i va dir que no continuarà l'any vinent (tampoc ho hauria fet), van assegurar-se contra l'Espanyol B la classificació per la proper edició de la Copa del Rei. Un objectiu molt de mínims per un equip dissenyat per ser entre els quatre primers o, almenys, per haver aspirat a jugar el playoff d'ascens fins la darrera jornada. Farcit de jugadors importants de la categoria, l'Alcoyano només ha ofert fiabilitat al Collao, però ha acabat desplomant-se a domicili, com ja ve sent habitual. Amb els deures fets, els blanc-i-blaus viatjaran demà mateix cap a terres catalanes i ho faran amb la baixa per sanció de Mario Fuentes. Palop recupera Jesús Alfaro, baixa contra l'Espanyol B, però el seu concurs és dubte. El que és gairebé segur és que l'Alcoyano presentarà un onze amb minuts pels futbolistes menys habituals, tota una declaració d'intencions.

I és aquí on l'Hospi ha d'imposar la necessitat, canalitzar-la de forma favorable i no caure en un excés de confiança que li ha causat greus destrosses aquesta temporada. Els de Corominas i Olmo tancaran la temporada regular a l'Estadi, on tan sols han guanyat tres partits: la pitjor xifra de la història. L'aspecte emocional serà clau en un partit on tot i el favoritisme dels riberencs, l'angoixa que l'equip ha presentat en alguns partits, en alguns passatges d'aquest tram final, pot acabar convertint-se en el seu pitjor enemic. És per això que el cos tècnic s'ha entestat a treballar aquest aspecte i a convèncer la plantilla de la seva capacitat per generar futbol i apropar-se a una victòria que, a més de lligar la salvació premiaria d'alguna manera la paciència que ha tingut una afició desencantada amb moltes de les coses que s'han viscut enguany al club. Hi haurà canvis obligats i d'altres de caire tècnic; Ton Alcover, Prior i David López, titulars a Bunyol, estan sancionats i no seran de la partida. En canvi, Corominas recupera Héctor i Savall, ja recuperats de les seves molèsties, i també podrà comptar amb Cristian Gómez, que va ser pare dissabte passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada