Etiquetes

31/5/16

El 13 de juny, eleccions a Can Hospi

-> Francisco Macanaz i Santi Ballesté encapçalen les dues llistes que lluitaran per gestionar el Centre d'Esports l'Hospitalet en les eleccions del proper 13 de juny.
-> Dijous arrenca el període electoral durant el qual les candidatures exposaran els seus projectes als socis de l'entitat.
-> Feia dues dècades que no hi havia un procés electoral amb més d'un candidat al club.

Tot i alguns dubtes de darrera hora, finalment s'ha imposat la lògica (o l'interès) i seran dues les candidatures que concorerran a les eleccions que se celebraran al Centre d'Esports l'Hospitalet el proper dilluns 13 de juny a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Els dos aspirants a la presidència de l'entitat riberenca, que l'any vinent celebrarà el seu 60è aniversari, són Francisco Macanaz, soci 237, i Santi Ballesté, soci 234; es dóna la circumstància que tots dos han estat membres dels equips de treball de les diferents directives que ha disposat Antonio Castellano com a president en un període convuls que ha arrossegat l'Hospi a una situació econòmica ben delicada, atès que la gestió econòmica que s'ha realitzat ha estat pèssima. Ara sera el torn de Macanaz i Ballesté, juntament amb els seus equips, de convèncer la massa social amb els seus projectes, que més enllà d'oferir les garanties econòmiques que permetin que el Primer Equip competeixi l'any vinent a Segona Divisió B també han de dibuixar les línies principals a desenvolupar al llarg dels propers anys.

Tots dos candidats han apostat per encapçalar llistes curtes, si bé els seus equips de treball aniran més enllà dels càrrecs de la Junta. Pel que fa a Francisco Macanaz, que va presentar la seva candidatura a finals de la setmana passada, anirà acompanyat de Sergi Puig i de Ricardo Albaladejo, delegat del Primer Equip. En principi, hi hauria prevista una mena d'exposició del projecte que encapçala Macanaz, fins ara vicepresident i director esportiu de l'entitat, aquest cap de setmana. Pel que fa a la candidatura que encapçala Santi Ballesté, tot i alguns dubtes a l'hora de confeccionar-ne els integrants, finalment no hi ha hagut sorpreses. Seran Carlos Torres, vicepresident primer amb Antonio Castellano i artífex de la brillant incorporació de Fernando Peña com a gerent, David García, fill de l'expresident Miguel García, i Víctor García, directiu de la primera Junta de Castellano, els qui completen la llista de Ballesté, que a principis dels anys 90 va ser diputat a Madrid amb el grup del Partit Popular.

Al llarg dels propers dies s'espera que totes dues candidatures exposin les seves idees davant dels socis, però també als mitjans de comunicació per tal d'arribar al màxim públic possible. L'austeritat del primer any, com a mínim, hauria de marcar el perfil de tots dos projectes. Caldrà veure, també, quin paper juguen els noms de possibles entrenadors i fitxatges de cara al proper curs, si bé totes dues llistes tindrien ben encarats els ocupants de la banqueta del Primer Equip en cas de ser els guanyadors de la contesa electora.

1 comentari:

  1. balleste no es conveniente el efecto garcia hay que desterrarlo yo creo que macanazx es el aire nuevo para el futbol senior y la cordura en el base con el director tecnico que debe de seguir lo bueno que sae ha hecho hasta hora

    ResponElimina