Etiquetes

10/5/16

FUTBOL BASE | Resum del cap de setmana (7-8 de maig)

El CADET A manté, quan falten tres jornades per acabar, la iniciativa per aconseguir l'ascens a Divisió d'Honor. Els de Xavi Jové no van fallar dissabte i van golejar el cuer, l'EF Gavà, per 6 gols a 2. Dianes de Guillem Cabrero (2), Pau Solsona, Xavi Torres i Pedro López (2) que permeten els riberencs assolir els 58 punts abans de fer front als tres últims partits: la visita al camp de l'Horta, el darrer partit a l'Estadi davant el Cornellà C i la possible final al camp del Sant Ildefons. A l'espera, el que pugui fer un Sant Andreu que demà es posa al dia davant el Sarrià; si els quadribarrats guanyen, empataran a punts amb l'Hospi però seguirien per darrere, ja que tenen l'average perdut amb els riberencs. Tres jornades d'infart amb un sol objectiu: recuperar una categoria que fa vuit temporades que no es trepitja a Can Hospi.

El cap de setmana, però, no va ser del tot productiu per als juvenils, ja que el JUVENIL B no va passar de l'empat sense gols davant el Badalona B, un marcador que combinat amb la victòria del Cornellà C impedeix que els d'Alexis Martínez, que dissabte tancaran la Lliga a Montgat, puguin accedir a la segona posició. Pel que fa al JUVENIL C, els de Rafa González van cedir el segon empat consecutiu, en aquest cas al camp de la PB Villaverde-Penitents (1-1) i veuen com cauen a la tercera posició, a tres punts del líder Espluguenc; tot i això, recordem que el tercer juvenil riberenc no pot ascendir ja que ja hi ha dos equips de l'entitat a Preferent, el màxim permès per la Federació Catalana en aquella categoria. Finalment, el JUVENIL D també s'allunya del líder i de l'ascens a Primera Juvenil després de caure de forma inesperada a l'Estadi en el derbi davant l'Escola Collblanc-Torrassa B (2-3); l'Hospi, que ara té el Sant Ildefons C a cinc punts, va acabar amb nou jugadors per les expulsions d'Anthony i de Selfa.

Pel que respecta a la resta d'equips, l'INFANTIL B és a només un punt d'aconseguir el títol de Lliga. Dues setmanes després d'assegurar-se l'ascens a Divisió d'Honor, dissabte (16:30 hores) els nois de Sergi Runge, Àlex Font i Joan Camí poden sumar un nou èxit al camp del Sant Cugat. Això, després de fer els deures dissabte i vèncer el Martinenc per 3-1 (Lucas, Samu i Sebas). També va guanyar, i bé, el BENJAMÍ D, que va derrotar la PB Barcino per 6-0; els riberencs descansaran aquesta setmana i la vinent jugaran el partit decisiu al camp del segon classificat, el Hristo Stoitchkov i saben que si sumen algun punt lligarien matemàticament la primera posició.

En un altre ordre de coses, tres partits del futbol formatiu de l'Hospi es jugaran entre setmana: aquest vespre (19:30 hores, Estadi) l'ALEVÍ A tancara la Lliga davant el campió, un FC Barcelona que ha guanyat els 29 partits disputats i que ha fet gairebé 300 gols. Demà, torn per a dos equips: a les 7, l'ALEVÍ H, amb els deures fets, rep la PB Barcino C a l'Annex de l'Estadi i, una hora més tard, el CADET B té un partit ben important per la permanència, ja que rep el Lleida Esportiu B (20:00 hores, Estadi); ambdós equips tenen 31 punts i en tenen quatre de marge respecte el San Cristóbal, que marca la primera referència de descens a manca de tres jornades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada