Etiquetes

23/6/15

Sierra, el comodí fet defensa

Imatge: Patrícia Pérez
Un dia més continuem descobrint els nous fitxatges al Blog de l'Hospi. Després de Guzmán, Raúl Torres, Savall i David López, avui dimarts és el moment d'analitzar un retorn, el d'Óscar Sierra. Nou anys després el polivalent defensa egarenc tornarà a vestir-se amb la franja vermella després d'haver passat per uns quants equips abans d'iniciar la seva tercera etapa a l'Hospi. Més de 250 partits a Segona B que l'han fet evolucionar si el comparem amb l'Óscar Sierra d'aquells anys de patiment a Segona B i de playoffs a Tercera. Què podem esperar del 'nou' Sierra? Com li ha anat aquest darrer curs al Badalona? La veu que hem escollit per fer-nos a la idea és la de Patrícia Pérez, ex cap de premsa del CF Badalona i que durant diverses temporades ha cobert l'actualitat escapulada a l'Esportiu de Catalunya.

Sierra, el comodí fet defensa
Article de Patrícia Pérez -> @patriperez_s

El Prat acabava de baixar a Tercera Divisió i Óscar Sierra es convertia en el primer fitxatge del CF Badalona de Manolo González. Un any després, la seva baixa ha estat una de les sorpreses més grans dels aficionats escapulats, que han vist en Sierra un jugador compromès, treballador i que transmet confiança fins i tot fora de la seva posició natural.

Perquè es pot descriure el jugador com a lateral dret per vocació, posició que ha ocupat durant bona part de la temporada, però comodí defensiu perfecte per a Manolo González. I és que, en el CF Badalona 2014/15, pocs futbolistes han estat més utilitzats que el de Terrassa. Quan les necessitats han aparegut, Óscar Sierra ha pogut jugar de central o, fins i tot, de lateral esquerre, tot i que en comptades ocasions. En cap cas, sense complicar-se la vida i sempre amb una constància i una regularitat que, aquest curs també, l’han catapultat cap a la titularitat.

Imatge: Patrícia Pérez
No es un prodigi per la banda, ni destaca en la faceta assistent, però treballa i compleix amb les demandes de l’entrenador. És per aquest motiu que Manolo González va apostar per ell i no va dubtar, jornada rere jornada, en comptar amb la seva forma d’actuar sobre la gespa. Malgrat tot, els seus 33 anys han pesat més que el seu bon rendiment, un motiu que, finalment, sembla haver estat una de les raons perquè el Badalona no volgués seguir comptant amb un futbolista correcte per a la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada