Etiquetes

30/6/15

Prat-Hospi a la Copa Catalunya

L'Associació Esportiva Prat. Aquest serà el primer rival del Centre d'Esports l'Hospitalet a la propera edició de la Copa Catalunya Absoluta 2015-2016. És el resultat de l'acceptació de la proposta federativa (que no sorteig) que s'ha donat a conèixer aquest migdia a la seu de la Federació Catalana de Futbol. Amb els criteris de proximitat geogràfica i diferents categories com a prioritat, l'ens federatiu ha dissenyat el quadre corresponent a les tres primeres eliminatòries de la competició, rondes que es disputaran els primers tres caps de setmana del proper mes d'agost i que acolliran un total de 28 equips de quatre categories. De moment, l'Hospi ja sap que el proper diumenge 2 d'agost haurà de visitar el Sagnier per enfrontar-se a un rival de Tercera Divisió, a un Prat que de la mà de Pedro Dólera (tres fases d'ascens a Segona B consecutives al sarró) tornarà a opositar al retorn a Segona Divisió B. Si els riberencs superen aquesta eliminatòria, els de Cifuentes s'enfrontarien al vencedor de l'emparellament entre el Santfeliuenc i el Cornellà el 8/9 d'agost sempre que cap dels implicats jugués la semifinal del Torneig d'Històrics; en aquest cas el partit es jugaria dimarts 11. Els quatre equips que superin la tercera eliminatòria es creuaran en una data encara per definir a Girona, Llagostera, Sabadell i Barcelona B, equips que aquest any han disputat la Lliga Adelante.

COPA CATALUNYA
PRIMERA ELIMINATÒRIA (1 i 2 d'agost)

1 Ascó - Lleida Esportiu
2 Morell - Reus Deportiu
3 Vilafranca - Gimnàstic
4 Gavà - Castelldefels
5 Prat - L'HOSPITALET
6 Santfeliuenc - Cornellà
7 Europa - Espanyol B
8 Júpiter - Martinenc
9 Montañesa - Sant Andreu
10 Terrassa Olímpica - Rubí
11 Cerdanyola - Badalona
12 Masnou - Palamós
13 Manlleu - Olot
14 Peralada - Figueres

SEGONA ELIMINATÒRIA (8, 9 i 11 d'agost)
Nota: l'ordre dels partits serà vigent en cas de coincidència de categories entre els dos guanyadors. Si els dos equips pertanyen a categories diferents el partit es jugaria al terreny de joc de l'equip de rang inferior / Els equips que juguin les semifinals del Torneig d'Històrics (dissabte 8 d'agost) disputarien el seu partit de la segona eliminatòria el dimarts 11 d'agost

15 - Reus Deportiu - Lleida Esportiu
16 - Vencedor eliminatòria 4 vs Vilafranca
17 - Cornellà vs Vencedor eliminatòria 5
18 - Júpiter - Europa
19 - Vencedor eliminatòria 10 vs Sant Andreu
20 - Vencedor eliminatòria 11 vs Palamós
21 - Figueres - Olot

TERCERA ELIMINATÒRIA (15 i 16 d'agost)
Nota: si el Nàstic arriba a aquesta tercera eliminatòria el seu partit d'ajornaria en cas que la competició de la Lliga Adelante comencés aquell mateix cap de setmana.

Exempt: guanyador de l'eliminatòria 19
Vencedor eliminatòria 15 vs Vencedor eliminatòria 16
Vencedor eliminatòria 17 vs Vencedor eliminatòria 18
Vencedor eliminatòria 21 vs Vencedor eliminatòria 20

D'altra banda, la Federació Catalana de Futbol també ha donat a conèixer les quantitats que percebran els clubs per participar a la competició com a visitants i per passar eliminatòries. A més, cal recordar que la FCF assumeix el cost dels arbitratges i que els equips que juguin com a locals rebran el primer cop que juguin a casa tres pilotes per a la disputa del partit i els següents en cas que avanci ronda.

PREMIS
PRIMERA ELIMINATÒRIA
300 euros als equips visitants
300 euros al vencedor de l'eliminatòria

SEGONA ELIMINATÒRIA
400 euros als equips visitants
400 euros al vencedor de l'eliminatòria

TERCERA ELIMINATÒRIA
500 euros als equips visitants
500 euros al vencedor de l'eliminatòria

QUARTA ELIMINATÒRIA
600 euros als equips visitants
1.000 euros al vencedor de l'eliminatòria

SEMIFINALS
2.000 euros als equips eliminats

FINAL
5.000 euros al subcampió
15.000 euros al campió de la Copa Catalunya Absoluta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada