Etiquetes

22/6/15

La pretemporada de l'Hospi pren forma

Poc a poc anem coneixent detalls de la pretemporada del Centre d'Esports l'Hospi. Si no hi ha canvis, serà dilluns 13 de juliol quan el nou projecte riberenc, capitanejat pel vallesà Martí Cifuentes, faci les seves primeres passes amb la primera de les múltiples sessions d'entrenament que esperen a la plantilla riberenca durant tot aquest estiu. A dia d'avui, Cifuentes compta amb 12 futbolistes (8 incorporacions i 4 renovacions) tot i que aquesta setmana el futur podria quedar força més definit amb renovacions importants i algun fitxatge més (el Sant Andreu torna a estar al punt de mira de l'Hospi per alguns dels seus jugadors). Més incert és el futur quant a la durada de la pretemporada, pendents de si l'inici de la Lliga és el 16 d'agost (improbable) o el 23 d'agost (més factible), per bé que l'hipotètic darrer cap de setmana de pretemporada l'Hospi ja el tindria cobert amb la participació a la I edició de la Copa Baix Llobregat (!) que organitzarà la Unió Esportiva Cornellà.

Amb aquest panorama tot fa indicar que el primer test de preparació dels riberencs podria tenir lloc el cap de setmana del 25-26 de juliol, dotze o tretze dies després d'haver tornat als entrenaments. Els partits entre setmana (dimecres) serien una opció a la recàmera en cas que el cos tècnic optés per una major càrrega de partits; en qualsevol cas, l'1-2 d'agost l'Hospi començaria el seu camí a la Copa Catalunya en un enfrontament encara per decidir. La idea de la FCF és que durant el mes d'agost se celebrin, almenys, tres eliminatòries d'aquesta competició. En paral·lel a la trajectòria de l'Hospi en aquesta competició que alguns consideren oficial (aquí no), els riberencs també tenen lligada la participació a la XXX edició del Torneig d'Històrics i a la I Copa Baix Llobregat on, tot i ser d'una altra comarca, l'Hospi hi prendrà part.

Els de Cifuentes seran caps de sèrie al prestigiós torneig estiuenc que, un any més, se celebrarà al Municipal del Guinardó, en aquest cas del 3 al 9 d'agost. Després d'un any d'absència, l'Hospi tornarà a prendre-hi part juntament amb el Cornellà i el Badalona, els altres dos equips de #2bg3 que hi seran presents; el quart cap de sèrie serà la UE Sant Andreu, campió de la passada edició i aquest any serà a Tercera Divisió. 7 equips de Tercera i dos de Primera Catalana completaran el quadre de participants d'un torneig que manté el format de triangular de 45 minuts per la fase de grups amb semifinals, tercer i quart lloc i final a 90 minuts. Aquest any, però, s'introduirà alguna modificació que els organitzadors anunciaran aviat.

Si l'Hospi arribés a la final dels Històrics i també participés de la segona eliminatòria de la Copa Catalunya la FCF ja hauria previst aquesta situació per tal que els riberencs poguessin compaginar totes dues cites. El mateix passa amb la primera edició de la Copa Baix Llobregat, un torneig que organitza la UE Cornellà i que se celebrarà entre el 10 i 15 d'agost al Nou Municipal de Cornellà. Juntament amb l'Hospi, Cornellà, Gavà, Prat, Santfeliuenc i Santboià prendran part d'un torneig 'inspirat' en el Torneig d'Històrics: fase de grups a 45 minuts i fase final a 90 minuts; aquest dilluns se celebrarà el sorteig i es definiran dates i encreuaments. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada