6/6/15

Javi Martínez: "M'he trobat molt còmode a l'Hospi"

Un altre dels futbolistes que no continuarà la temporada vinent a l'Hospi és Javi Martínez. L'andalús haurà vestit la samarreta de la franja vermella durant cinc mesos, d'ençà que arribés al club a mitjan gener amb l'obertura del mercat d'hivern i arran de la retirada d'Iván Hammouch. Francisco Javier Martínez Rodríguez (Sevilla, 1988) va arribar el passat mes de gener procedent del Nàstic, on només havia disputat set partits després de la lesió que havia patit la temporada anterior. Amb ganes de reivindicar-se, Javi Martínez no ha tingut continuïtat en les seves aparicions i no ha pogut aportar tot el que s'esperava d'ell a la parcel·la ofensiva de l'Hospi, un dels aspectes menys positius del curs riberenc. Amb tot, el sevillà reconeix que s'ha trobat molt còmode en "un club històric del grup 3 com l'Hospi".

Un Javi Martínez que tanca la seva etapa riberenca havent disputat 12 partits de Lliga (la meitat com a titular) i 549 minuts; balanç de 4 targetes grogues, cap expulsió i 1 gol, el que va marcar el 3 de maig al camp de l'Eldense: va ser el més llest de la classe a l'hora d'empènyer al fons de la xarxa un servei de cantonada. Tot i això, Javi Martínez reconeix que li hagués agradat tenir més continuïtat, tot i que afegeix que treu coses positives de la seva etapa a l'Hospitalet: "l'equip ha estat una família amb alts i baixos que ens han impedit ser a dalt de la classificació". L'andalús creu que potser ha faltat alguna cosa a la parcel·la ofensiva per convertir el playoff en una realitat, però en conjunt fa un balanç positiu del curs. Des del Blog desitgem al Javi Martínez molta sort en el seu futur.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Otro de los futbolistas que no continuará la temporada que viene en el Hospi es Javi Martínez. El andaluz habrá vestido la camiseta de la franja roja durante cinco meses, desde que llegara al club a mediados de enero con la apertura del mercado de invierno y a raíz de la retirada de Iván Hammouch. Francisco Javier Martínez Rodríguez (Sevilla, 1988) llegó el pasado mes de enero procedente del Nàstic, donde solo había disputada siete encuentros oficiales después de la lesión sufrida la temporada anterior. Con ganas de reivindicarse, Javi Martínez no ha tenido continuidad en sus apariciones y no ha podido aportar todo lo que se esperava de él a la parcela ofensiva del Hospi, uno de los aspectos menos positivos del curso ribereño. Pese a todo, el sevillano reconoce que se ha encontrado muy "a gusto en un club histórico del grupo 3 como el Hospi".

Un Javi Martínez que cierra su etapa ribereña habiendo disputado 12 partidos de Liga (la mitad como titular) y 549 minutos; balance de 4 tarjetas amarillas, ninguna expulsión y 1 gol, el que marcó el 3 de mayo en el campo del Eldense: fue el más listo de la clase a la hora de empujar al fondo de las mallas un saque de esquina. Pese a todo, Javi Martínez reconoce que le hubiese gustado tener más continuidad, aunque añade que saca conclusiones positivas de su etapa en l'Hospitalet: "el equipo ha sido una familia, con altibajos que nos han impedido estar arriba en la tabla". El andaluz cree que quizás ha faltado alguna cosa más en la parcela ofensiva para convertir el playoff en una realidad, pero en conjunto hace un balance positivo del curso. Desde el Blog deseamos a Javi Martínez mucha suerte en el futuro.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada