Etiquetes

28/6/15

Huracán no toca el cel | Huesca 2-0 Huracán

Imatge: Aragón Televisión
FITXA TÈCNICA

SD HUESCA: Dani Jiménez, Aythami, Morillas, Carlos David, Álex García, Manolo, Fran Mérida (José Gaspar, 73'), Josan (Íñigo Ros, 64'), Tyronne, Camacho i Mainz (Esnaider, 83').

HURACÁN VALENCIA CF: Paco, José Ruiz, Peris, Ruso, Amarilla, San Julián (David Agudo, 61'), Fali, Jesús Rubio (Pablo Vidal, 73'), Luismi Loro, Javi Navarro i Tariq (Aridai, 61').

Gols: 1-0 Tyronne (55'); 2-0 Mainz (57').

Àrbitre: José Antonio López Toca (Cantàbria). Ha amonestat el local Fran Mérida, Tyronne, Manolo i Carlos David i els visitants Jesús Rubio, Ruso, Javi Navarro.

Incidències: partit de tornada de la tercera eliminatòria de la fase d'ascens a la Lliga Adelante disputat a l'estadi de l'Alcoraz, a Osca. Ple absolut amb gairebé 6.000 espectadors, uns 300 dels quals eren d'Huracán. Partit retransmès en directe per Aragón Televisión. Toni Seligrat, sancionat, ha vist el partit des de la graderia.

Aquest any, tampoc. Diu el tòpic, evidentíssim, que sense xutar a porteria és complicat marcar. Pot ser que el rival se'n faci algun, de gol, però els jugadors del Huesca no han acompanyat. Huracán Valencia s'ha tornat a quedar a les portes de l'ascens dos anys després i ho ha fet després d'un partit en què ha estat notablement a un Huesca que ha estat millor al primer temps i que ha estat millor amb el plus de l'encert a la segona. Dos minuts màgics dels de Tevenet a l'inici del segon temps han estat suficients per fer possible el somni dels aragonesos, que tornen al futbol professional després de dues temporades al grup 2 de Segona Divisió B. Com a l'anada, el canari Tyronne ha obert la llauna en culminar una bona acció de tiralínies instants abans que Mainz sentenciés un Huracán mancat de reacció. Els valencians seguiran una temporada més com a equip de bronze. Ànims!

La importància del partit d'Osca s'ha vist clara des dels primers minuts, amb una barreja de nervis i respecte que ha marcat els primers compassos del partit. Fidel al seu estil, Huracán no s'ha tornat boig i de fet ha estat el Huesca qui ha gaudit de la primera ocasió del partit en un xut llunyà de Fran Mérida que s'ha perdut per sobre del travesser (10'). Mentre Huracán ha confiat part del seu destí a l'estratègia, tot i que el Huesca no s'ha amagat i minut després ha estat Camacho qui ha posat a prova Paco amb un xut no massa fort a l'alçada del punt de penal (20'). El porter valencià també ha estat atent a tocar de la mitja hora de partit, en una falta llunyana executada per Josan que ha obligat Paco a posar la mà per enviar l'esfèrica a córner (29'). També hi ha hagut temps per a la polèmica: els locals han demanat penal en una caiguda de Tyronne davant Peris que l'àrbitre, López Toca, ha resolt amb groga per al davanter del Huesca (35').

Lluny de refredar-se la tensió sobre la gespa, l'inici del segon temps ha viscut els mateixos paràmetres que el primer acte, tot i que Jesús Rubio ha provat sort des de lluny en una pilota sense més conseqüències per a Dani Jiménez (52'). La resposta del Huesca, en qüestió d'un parell de minuts, ha estat demolidora: bona gestió de pilota de Fran Mérida, obertura a banda esquerra, control i centrada de Morillas i rematada de Tyronne per afusellar Paco (55'). Per si no n'hi havia prou, gairebé en l'acció següent el Huesca ha sentenciat l'eliminatòria amb una jugada ràpida iniciada en camp propi: passada llarga de Morillas buscant Mainz, el saragossà es planta davant Paco i resol perfectament per anotar el segon (57'). Amb el partit coll amunt, Mista (avui entrenador dels valencians) ha fet entrar Aridai i David Agudo per mirar de canviar la dinàmica. Lluny de reaccionar, ha estat Íñigo Ros qui ha perdonat el tercer a cinc minuts el final després d'un bon moviment d'Esnaider dins l'àrea gran (85').

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada