Etiquetes

26/6/15

#2bg3 | Prèvia de la jornada. Playoff, dia 6

SD HUESCA - HURACÁN VALENCIA CLUB DE FÚTBOL
Dissabte, 27 de juny - 18:00 hores | El Alcoraz
Tercera eliminatòria, partit de tornada - Fase d'ascens a la Lliga Adelante
Marcador de l'anada: 1-1
Àrbitre: José Antonio López Toca (Cantàbria)

Primer enfrontament entre tots dos equips / No hi ha jugadors sancionats | Qui sap si seran 90, 120 minuts o serà la propina de la loteria dels penals la que decidirà el destí de Huesca i Huracán. L'1-1 de l'anada deixa tot molt obert tot i el lleuger favoritisme dels aragonesos, que de la mà de Tevenet voldran retornar a la Lliga Adelante. I ho fan amb el punt a favor de saber-se forts a casa, en un Alcoraz que ningú ha profanat des de finals de 2013, que es diu ràpid... També és cert que un empat a dos gols els deixaria un any més a Segona B. I és al que s'agafa Huracán amb el Huesca-Bilbao Athletic de la darrera jornada de la Lliga regular com a referent; als blaugrana els valia empatar per ser campions però va ser el filial qui es va avançar en dues ocasions i el que va convertir una feina que semblava feta 10 dies abans en un martiri absolut. Amb premi, això sí / Huracán en canvi no acaba de trobar la tecla a domicili, on no guanya des del mes de març a Palma (0-1 vs Mallorca B). Al playoff va empatar a Logronyo (1-1) i a Guadalajara (0-0): Diumenge sap que tot èxit passar, mínim, per marcar a Osca.

RESTA DE PARTITS

Dissabte, 18:00 hores | ATLÉTICO LEVANTE - Atlético Sanluqueño
Ciudad Deportiva Levante UD / Àrbitre: Miguel Domato Pedreira (Illes Balears) | Primer enfrontament entre tots dos equips / El 0-0 de l'anada deixa, evidentment, tot per decidir a Bunyol. Marcador com sempre enganyós, que sembla afavorir el de casa per la seva condició de local però que permet el visitant, en aquest cas la 'Leti' jugar conscient que un gol obliga el rival a fer-ne dos. Tòpic, típic... però real. Els de Villafaina no han perdut encara en aquesta fase d'ascens i han derrotat a casa el Tarazona i el Palencia Balompié pel mateix marcador: 2-1 / Al davant, un Atlético Sanluqueño que ha donat la talla com a visitant: ja va remuntar la primera eliminatòria a Terol (1-2 i passi als penals) i va aguantar bé les escomeses del Formentera fa quinze dies a la Pitiusa petita (0-0). Els gaditans han empatat dos partits sense gols aquest curs (Mairena i Formentera) que conduirien el partit a la pròrroga; set marcadors més (derrotes) no el permetrien ascendir (Alcalá, Conil, Coria, Sevilla C, Lebrijana, Algeciras i San Juan).

Dissabte, 18:00 hores | CD LLOSETENSE - San Pedro
Es Puig / Àrbitre: Julio Mena Gimeno (Comunitat Valenciana) | Primer enfrontament entre tots dos equips a Lloseta / A priori, més favorable sembla l'eliminatòria per al Llosetense després del triomf de dissabte passat a Màlaga. El 0-1 dóna més crèdit als d'Óscar Troya, amb un petit poble de 5.000 habitants al darrere. Durant tota la setmana a Lloseta s'han mogut perquè Es Puig presenti una entrada històrica en un partit que podria suposar l'èxit més gran en 90 i escaig anys d'història del club del Raiguer. Un Llosetense que se sap fort a casa: no hi han perdut encara en el que portem de curs. Sens dubte, a banda del San Pedro, el major enemic pot ser la confiança i la festa paral·lela que hi ha muntada. Zero confiances / Per la seva banda els malaguenys estan obligats a vèncer a Lloseta per retornar gairebé 20 anys després a Segona B. I compte: després d'una primera volta discreta com a visitant (dues victòries) els d'Adrián Cervera acumulen cinc partits sense perdre fora entre Lliga (Antequera, Atarfe i Loja) i playoff (Marino i Deportivo B).

Diumenge, 18:30 hores | CF POBLA DE MAFUMET - Gerena
Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet / Àrbitre: Alfonso Carballal Vales (Illes Balears) | Primer enfrontament entre tots dos equips a la Pobla / També hauran de remuntar els pobletans, que per tercer cop seguit tancaran l'eliminatòria al seu Municipal després de no haver marcat a domicili. Com fa dues setmanes, la remuntada és l'únic camí i a la Pobla s'han conjurat per neutralitzar l'1-0 amb què el Gerena viatjarà a Catalunya. Emaná i Bicho no seran de la partida per a Martín Posse, ja que es troben sancionats; en canvi el tècnic argentí recupera Joaqui després del partit de sanció que va complir dissabte passat a Sevilla / 13 de les 32 victòries que han sumat els sevillans aquest curs han estat a domicili. Cap dels 23 resultats que han sumat fora del seu terreny de joc els deixaria a Tercera: 19 els farien ascendir i els quatre restants (quatre 1-0) enviaria el partit a la pròrroga: Algeciras, Ceuta, Lebrijana i Alcobendas Sport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada