Etiquetes

12/6/15

#2bg3 | Prèvia de la jornada - Playoffs, dia 4

CÁDIZ CF - HÉRCULES CLUB DE FÚTBOL
Diumenge, 14 de juny - 12:00 hores | Estadio Ramón de Carranza
Partit de tornada, segona eliminatòria - Playoffs d'ascens a la Lliga Adelante
Àrbitre: Carlos Sánchez Laso (Extremadura)

Darrer precedent: 2-2 (2009-2010; Cristian, López Silva / Tiago Gomes, Delibasic) / No hi ha jugadors sancionats / Haurà de remuntar el Cádiz una eliminatòria marcada pel doblet de Chechu i per la polèmica arbitral arran del gol dels andalusos amb una falta clara sobre el porter de l'Hércules. Això ha derivat en un intercanvi d'acusacions que poden escalfar un partit que per culpa de l'horari (diumenge migdia) ja acumularà calor meteorològica / Després d'una temporada regular discreta l'Hércules ha reaccionat i dibuixa una bona fase d'ascens amb dues victòries i un empat; tot i haver encaixat gol en els dos partits com a local, els de Manolo Herrero confien a repetir la prestació de Murcia per plantar-se contra tot pronòstic, en una darrera ronda on jugarien contra el Huesca / Per la seva banda el Cádiz confia a capgirar un marcador advers però perfectament remuntable. Novament el factor Carranza (que no va sumar contra l'Hospi l'any passat ni contra l'Oviedo fa dues setmanes) voldrà acompanyar un equip obligadíssim a pujar després de la despesa econòmica en una plantilla que ja voldrien molts conjunts de la Lliga Adelante.

RESTA DE PARTITS
Real Oviedo 3-0 Club Gimnàstic
Dimecres l'Oviedo va proclamar-se campió absolut de Segona Divisió B després de remuntar-li un 2-1 advers del partit d'anada al Nàstic. Els grana es van trobar amb un rival resolutiu, que va desnivellar el partit del seu favor amb dos gols de Linares que van forçar els de Vicente Moreno a cercar la porteria d'Esteban. En ple setge, un Diego Cervero acabat d'ingressar al terreny de joc va desfermar l'eufòria en un Tartiere amb més de 12.000 espectadors a la graderia per posar la cirereta al pastís de l'ascens per als de Sergio Egea. Cirereta que no va poder aconseguir un Nàstic igualment feliç pel retorn a Segona Divisió després de 3 anys a #2bg3. Sort!

Dissabte, 19:30 | HURACÁN CF - CD Guadalajara
San Gregorio / Àrbitre: Víctor Pérez Peraza (Tenerife) | Primer enfrontament històric entre tots dos equips / San Julián (Huracán), baixa per acumulació d'amonestacions / Marcador delicat el que va aconseguir Huracán a l'Escartín. El 0-0 de Guadalajara obliga els valencians a extremar les precaucions defensives davant d'un equip complicat com el 'Dépor'; un gol posaria les ben complicades a un Seligrat que buscarà arribar a la tercera eliminatòria del playoff per primer cop com a tècnic. L'Huracán jugarà les seves cartes en un San Gregorio que registrarà un ple absolut amb més de 3.500 espectadors; a tenir en compte, també, una imbatibilitat que dura des que l'Olímpic va profanar el temple de Torrent amb un 1-3 que va costar el càrrec a Émer Esteve. Amb Seligrat, només Hospi, Ilicitano i Sant Andreu hi han aconseguit puntuar / El Guadalajara posarà a prova la seva prestació com a visitant amb 5 victòries en 20 partits; de tots els marcadors set l'enviarien a casa (set derrotes) i un (l'empat sense gols a Osca) el conduiria a la pròrroga.

Playoffs d'ascens a la Lliga Adelante
Feina tindran els equips locals per resoldre les seves eliminatòries, ja que cap d'ells va aconseguir vèncer el partit d'anada. Dissabte serà el torn per l'Atlético Levante, que defensarà a Bunyol l'1-1 de Palència i pel Sariñena, que haurà d'atacar el mateix guarisme a Sòria davant el filial del Numancia B. Dos partits més es jugaran diumenge al migdia: el Llosetense visita la Nueva Condomina amb una mínima renda de 2-1 davant d'un filial que ja sap que no podrà ascendir; mitja hora més tard, la Peña Deportiva buscarà la sorpresa a Algesires davant el campió de #3div10; els eivissencs van empatar sense gols a l'anada i saben que un gol pot valer el seu pes en or. Ja a la tarda, torn per als tres campions eliminats fa dues setmanes; qui millor sembla tenir-ho és l'Ascó després de l'empat (1-1) a Logronyo, tot i que el 2-1 que el Castellón li haurà de remuntar a l'Haro tampoc no sembla una missió impossible tot i el terrabastall que van ocasionar les declaracions de Calderé després del partit jugat al Mazo. Més complicada serà l'empresa per al Formentera: els d'Elcacho van perdre per 1-0 a Sanlúcar i hauran d'anar amb compte de no concedir un gol a la 'Leti'. Situació idèntica a la de la Pobla de Mafumet de Martín Posse, que diumenge queia per la mínima a San Fernando (1-0) i haurà de remuntar aquest diumenge si vol continuar somiant en l'ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada