Etiquetes

5/6/15

Canario: "Crec que hauríem pogut fer playoff"

Un altre dels jugadors que el club va anunciar que no vestiria la temporada vinent la samarreta del Centre d'Esports l'Hospitalet és Canario. El migcampista palentí, que ha decidit no acceptar l'oferta de renovació a la baixa del club, haurà defensat els colors de l'Hospi durant una única temporada, d'ençà que el passat estiu arribés a l'entitat procedent de l'Espanyol B. Alberto Castaño Luís (Palència, 1989) ha realitzat una temporada de més a menys, en què ha passat de ser titular gairebé indiscutible per a Kiko Ramírez a no gaudir de minuts en un tram final de temporada en què ha estat un habitual a la graderia de l'Estadi. Jugador de qualitat indiscutible, ha estat massa intermitent durant molts partits, factor que li ha impedit lluir al màxim i aportar tota la seva qualitat a l'equip.

Canario s'acomiada de l'Hospitalet havent defensat la samarreta de la franja vermella en 31 partits oficials (29 de Lliga i 2 de Copa del Rei) i amb un gol al seu haver, el que va marcar a la primera volta al camp del València Mestalla. Quatre grogues i cap targeta vermella completen el balanç numèric d'un Canario que diu no estar "del tot satisfet" amb la seva temporada. "He estat a un 60% del que podia donar però també m'ha faltat confiança per part d'altres persones". Quant a l'equip, Canario es queda per sobre de tot amb el vestidor: "Marxo content perquè hi ha hagut un bon vestidor, com pocs he conegut, i puc dir que me n'emporto amics". Amb tot, també fa autocrítica i reconeix que l'equip hauria pogut aspirar a jugar les eliminatòries d'ascens a la Lliga Adelante. A l'espera de definir el seu destí, des del Blog de l'Hospi li desitgem tota la sort del món.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Otro de los jugadores que el club anunció que no vestiría la temporada que viene la camiseta del Centre d'Esports l'Hospitalet es Canario. El centrocampista palentino, que ha decidido no aceptar la oferta de renovación a la baja del club, habrá defendido los colores del Hospi durante una única temporada, desde que el pasado verano llegara procedente del Espanyol B. Alberto Castaño Luís (Palencia, 1989) ha realizado una temporada de menos a más, en la cual ha pasado de ser titular casi indiscutible para Kiko Ramírez a no gozar de minutos en un tramo final de temporada en el cual ha sido habitual verle en la grada del Estadi. Jugador de calidad indiscutible, ha sido demasiado intermitente durante algunos partidos, factor que le ha impedido lucir al máximo y aportar toda su calidad al equipo.

Canario dice adiós al Hospi habiendo defendido la camiseta de la franja roja en 31 partidos oficiales (29 de Liga y 2 de Copa del Rey) y con un gol en su haber, el que marcó en la primera vuelta en el campo del Valencia Mestalla. Cuatro amarillas y ninguna tarjeta roja completan el balance numérico de un Canario que dice no estar "del todo satisfecho" con su temporada. "He estado a un 60% de lo que podía dar pero también me ha faltado confianza por parte de otras personas". Por lo que respecta al equipo, Canario se queda por encima de todo con el vestuario: "Me voy contento porque ha habido un buen vestuario, como pocos he conocido, y puedo decir que me llevo amigos de aquí". Pese a todo, Canario también hace autocrítica y reconoce que el equipo habría podido aspirar a jugar las eliminatorias de ascenso a la Liga Adelante. A la espera de definir su destino, desde el Blog de l'Hospi le deseamos toda la suerte del mundo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada