ATLÉTICO LEVANTE 2-1 Atlético Sanluqueño (Crònica Levante / Sanluqueño)
Aitor Pons (2), Joan Oller / Pedro
POBLA DE MAFUMET - Gerena (Crònica Pobla de Mafumet / Gerena)

#2bg3 | Idees
Imatge: Levante UD
Dos de dos. Dissabte de glòria per dos equips mediterranis amb un filial que va recuperar la categoria perduda 13 mesos abans i un històric del futbol mallorquí que aconseguia ascendir a Segona B per primer cop en 92 anys d'història. Atlético Levante i Llosetense van celebrar ahir, gairebé a l'uníson haver superar Sanluqueño i San Pedro, respectivament. Mentre a Lloseta els de Troya van acabar de rematar la feina feta a Màlaga fa set dies, l'èpica va apoderar-se de la Ciudad Deportiva Levante UD a Bunyol. Després del 0-0 de l'anada, els de Villafaina van escriure un guió malèfic per al seu rival, amb gols psicològics i dramàtics per als andalusos. Perquè a l'afegit del primer temps Juan Delgado definia amb mestria, amb una deliciosa vaselina, per avançar el filial granota al partit i a l'eliminatòria (al Palmar, sis dies abans, doble dònut al marcador). A la represa els blanc-i-verds havien de reaccionar i van fer-ho amb un gol de Carrión a la sortida d'un córner quan quedaven 20 minuts pel final. Però els escollits pel bronze, especialment els #2bg3, tenen l'èpica marcada en foc a la pell, una èpica a la qual va agafar-se el Levante B per, un cop superat el minut 93, embogir amb el gol de Fran Núñez que suposava el 2-1 definitiu i l'ascens. Ascens perquè Zagalá va tenir a bé convertir-se en heroi quatre minuts després, en la darrera acció del partit, per treure sota pals la rematada del Sanluqueño.