Etiquetes

23/9/15

Volem (cap a) la final! | CF Badalona - CE l'Hospitalet (dimecres, 18:00)

CF BADALONA - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Dimecres, 23 de setembre - 18:00 hores | Camp Municipal de Badalona
Partit de tornada de la semifinal de la fase autonòmica de la Copa RFEF

Possible onze del Badalona: Vito, Amantini, Tendillo, Josemi Perona, Fran Grima, Ibon Gutiérrez, Carroza, Olmeda, David Jiménez, Civil i Javi Rodríguez.

Possible onze de l'Hospi: Andrés, Sierra, Bigas, Castell, Medina, Javi Pérez, Ton Alcover, Carreras, Via, Giaquinto i Puerto.

Àrbitre: David Congost Larrosa (Sabadell).

L'Hospi pot arribar avui dimecres a la seva segona final de la temporada. Si el mes d'agost va veure la classificació dels riberencs per la final dels Històrics, el mes de setembre pot comportar el passi a la final autonòmica de la Copa RFEF i la possibilitat de guanyar 3.005 euros, com un programa de 'Saber y ganar". A l'Hospi no li caldrà guanyar demà a Badalona per fer-ho possible, ja que creuarà el Barcelonès amb un 2-1 del partit d'anada, però sí que haurà de saber gestionar un marcador perillós en un escenari fins ara desconegut: terreny de joc de dimensions reduïdes + gespa artificial. Prova interessant per veure com rendeix un Hospi a l'alça, que ha guanyat tres dels darrers quatre partits oficials, en un context diferent al que s'ha trobat fins ara. Tal com va passar fa dues setmanes a l'Estadi, Cifuentes optarà per donar descans a titulars com Dani Fernández, Ruibal, Guillem Savall o Miki Muñoz, mentre que Collado, darrera incorporació, tampoc hauria de debutar aquesta tarda. Tampoc seran de la partida els lesionats Marc Vales i Boris Garrós, que continuen comptant els dies que queden pel seu retorn.

Al davant, un Badalona amb ganes de revenja després d'haver perdut dos cops en deu dies contra l'Hospi. Si el partit d'anada va acabar amb remuntada i triomf riberenc per 2-1, diumenge els de Manolo González van ser incapaços de neutralitzar el gol de Miki Muñoz tot i jugar gairebé una hora amb un futbolista més. La ineficàcia ofensiva dels escapulats, llast que arrosseguen des de la pretemporada, explica les xifres golejadores dels escapulats, que tan sols han fet quatre gols en els sis partits oficials que han disputat aquest curs. Tal com passa a l'Hospi, el tècnic del Badalona optarà per moure l'armari, donar descans als més habituals i donar minuts als que no són tants. A més, Manolo González no podrà comptar amb Sergio Maestre, sancionat arran de l'expulsió del partit d'anada. Tampoc no seran de la partida Joan Grasa, lesionat, ni Iván Chacón, que continua sense tenir l'alta federativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada