Etiquetes

27/9/15

Indecisos | CE Sabadell FC 3-0 CE l'Hospitalet

-> Un Hospi sense reacció perd per 3-0 a Sabadell i suma la tercera derrota del curs en Lliga.
-> El Sabadell aprofita la defensa avançada de l'Hospi per causar estralls. Els riberencs, amb 10 per l'expulsió de Sierra.
-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, entrenador de l'Hospi.
-> RODA DE PREMSA de Miguel Álvarez, tècnic del Sabadell.
-> GALERIA DE FOTOS del Sabadell 3-0 l'Hospitalet.

FITXA TÈCNICA

CE SABADELL FC: Craviotto, Agus Medina, Valentín, Alcañiz, Agustín, Yeray, Batanero, Osado (Adama, 81'), Pol Roigé (Bruno, 43'), Marc Fernández i Cortell (Forgas, 65').

CE L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández (Bigas, 46'), Sierra, Aleix, Savall, David Medina, Miki Muñoz (Puerto, 64'), Guzmán, Carreras (Javi Pérez, 79'), Raúl Torres i Ruibal.

Gols: 1-0 Pol Roigé (17'); 2-0 Marc Fernández (32'); 3-0 Forgas (92').

Àrbitre: Iván Caparrós Hernández (Comunitat Valenciana). Ha amonestat els locals Alcañiz, Yeray i Forgas i els visitants Savall i Aleix. Ha expulsat Sierra amb doble groga (69').

Incidències: partit corresponent a la jornada 6 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a la Nova Creu Alta de Sabadell davant de 2.346 espectadors. Tarda agradable (climatològicament parlant, és clar). A l'Hospi, Andrés i Collado han completat la convocatòria; al Sabadell ho han fet Tienda i Forniès.


Igual que alguns mai voldran oblidar aquest 27 de setembre, els que ens estimem l'Hospi ja mirem de passar pàgina d'un darrer diumenge de setembre futbolísticament catastròfic. El Centre d'Esports l'Hospitalet queia derrotat a Sabadell per un marcador clar i contundent, 3-0 i amb una sensació estranya. O amb diverses. Primer perquè fins que els arlequinats no van fer el primer gol tampoc no havia passat gran cosa com per trobar-nos, de cop i volta, amb els riberencs per darrere en el marcador. Segon, perquè si algun dia era arriscat avançar la defensa o ajuntar les línies (els que no estem formats en això del futbol ens costen, aquests matisos) era avui, davant d'un equip amb una punta de velocitat important. I tercer perquè quan calia donar-ho tot, fins i tot arribant al suicidi futbolístic, resulta que lluny de ser a prop de retallar distàncies (el travesser de Carreras va ser gairebé casualitat) el Sabadell va gaudir d'un bon grapat d'ocasions per eixamplar l'escletxa, per fer més gran una ferida que va començar a coure al descompte amb el gol de Forgas. Derrota dura, que fins diumenge vinent no veurem si, a més, és de les que fan mal.

De partida, Martí Cifuentes ha presentat un onze amb dues novetats respecte del que set dies abans havia derrotat el Badalona. David Medina ocupava el lloc al mig del camp del sancionat Ton Alcover mentre que Carreras era titular per segon cop aquest curs en detriment del lesionat David López, amb problemes al turmell. Comme d'habitude, que diuen els francesos, l'Hospi ha entrat bé al partit i n'ha agafat el control amb un parell d'opcions de gol per presentar candidatura al triomf, per bé que ni la rematada als núvols de Ruibal (5') ni el xut de Carreras aturat per Craviotto (14') han trobat el premi d'inaugurar l'electrònic de la Nova Creu Alta. Sí que ho ha fet el Sabadell poc després, quan Batanero ha exercit d'assistent a Pol Roigé, que ha guanyat l'esquena a la defensa riberenca, s'ha plantat davant Aulestia i ha creuat la pilota per anotar l'1-0 (17'). El gol ha acabat fent mal a un Hospi que no li ha perdut la cara en els minuts immediats al gol però que s'ha acabat difuminant en paral·lel al creixement d'un Sabadell que ha trobat massa facilitats a l'hora de crear i de generar perill. De fet, un cop superada la mitja hora de partit Osado ha iniciat l'acció del segon gol, una jugada que ha continuat amb una bona centrada de Pol Roigé i amb una rematada a plaer, amb el cap, de Marc Fernández (32'). L'Hospi estava grogui i només Carreras ha acariciat el canvi de dinàmica amb una rematada que ha marxat fora per poc (34'), però també és cert que el Sabadell hauria pogut fer el tercer si l'àrbitre hagués assenyalat un penal força clar sobre Bruno (45'), substitut d'un Pol Roigé que havia abandonat el camp cinc minuts abans per lesió.

A la represa, i amb Dani Fernández substituït per Bigas per culpa d'un cop al cap, l'Hospi ha mirat d'estirar línies per apropar-se al 2-1. Sense excessos, això sí. Tal com reconeixia Cifuentes a la fi del partit, els riberencs buscaven madurar el partit per mirar d'entrar-hi al tram final. Res més lluny de la realitat, el partit ha anat transcorrent més a prop de l'àrea riberenca que no pas de la local, un factor que ha tornat a convertir Oinatz Aulestia en el millor de l'Hospi. Un cop més. El meta basc ha hagut de fer feina per treure dues bones rematades d'Àlex Cortell (49' i 57') o per enviar a córner una rematada de Bruno després d'un contracop conduït per Agus Medina (59'). Per si no n'hi havia prou, a més, l'Hospi es quedava amb 10 homes per l'expulsió de Sierra (69') i el partit entrava en fase terminal, tot i que Carreras encara enviaria una bola al travesser en una de les poques accions atacants de l'Hospi al segon temps (74'). Un miratge dins el monòleg arlequinat: el Sabadell hauria pogut fer el tercer en una rematada de Valentín (85') o després d'un xut al pal de Marc Fernández (88'), però ha estat Ernest Forgas qui ha finiquitat el partit aprofitant un refús d'Aulestia per fer el tercer i darrer gol d'una tarda grisa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada