Etiquetes

14/9/15

#2BG3 | Xifres i lletres - J4

12.149 espectadors han vist futbol en directe a #2bg3 aquest cap de setmana. El Sabadell-Pobla de Mafumet va registrar la millor entrada de la jornada 4 amb 2.234 espectadors a les graderies de la Nova Creu Alta. A més, alguns d'ells van tastar una quiche de pernil dolç al descans, que sempre és un element afegit de motivació. L'entrada més fluixa, segons els mitjans consultats, va tenir lloc dissabte a l'Antonio Puchades de Paterna amb 550 persones reunides per veure la primera derrota del Mestalla aquest curs i, alhora, el primer triomf de l'Olímpic de Guille Fernández. La sorpresa positiva van ser els 1.500 espectadors que van presenciar el Villarreal B-Atlético Levante i que deixava una imatge poc habitual de la tribuna del Mini plena.

12 punts han sumat (de 12 possibles) el Villarreal B i el Cornellà. Groguets i verds van allargar ahir el seu magnífic inici derrotant dos rivals que completaven la zona de playoff: Atlético Levante i Atlètic Balears. Castellonencs i baixllobregatins van tirar dels seus golejadors per mantenir-se una jornada més al capdavant de la Lliga: Fran Sol i Carlos Martínez van capgirar a Vila-real el gol inicial dels blaugrana, mentre que a Palma el doblet d'Enric Gallego el converteix, amb cinc gols, en el màxim golejador de #2bg3 en aquest debut de Lliga. Feia quatre temporades (des del curs 2011-2012) que cap equip sumava els 12 primers punts a la Lliga (el Reus de Santi Castillejo) i divuit cursos que dos equips no tancaven la jornada 4 del Campionat amb un ple de quatre victòries; la temporada 1997-1998 el Figueres d'Alfons Muñoz i el Sabadell de Paco García Llamas guanyaven els seus primers quatre partits, per bé que cap dels dos va disputar la fase d'ascens a Segona Divisió.

10 mesos feia que Huracán Valencia no perdia cap partit oficial a casa. D'ençà que el passat 17 de novembre de 2014 l'Olímpic de Sandroni es convertís en el desencadenant de l'acomiadament d'Emerson Esteve com a tècnic dels torrentins, Huracán no havia perdut cap partit al Sant Gregori. Només l'Hospi, l'Ilicitano, el Sant Andreu i el Huesca i l'Atlètic Balears, aquesta temporada, havien marxat de Torrent amb quelcom de positiu a l'equipatge. Curiosament, els de Seligrat perdien ahir contra un Eldense que només havia guanyat tres partits a domicili (Xàtiva, Elx i Avilès) en el darrer any natural.

4 conjunts tanquen la jornada 4 sense saber què és guanyar aquesta temporada. L'Hospitalet (1-3 a Barcelona) i l'Olímpic (0-1 a Paterna) sí que van sumar els tres primers punts d'una tacada dissabte però el filial blaugrana, juntament amb Llosetense, Olot i Pobla de Mafumet, no van poder guanyar el seu partit. Els del Raiguer van queixar-se d'un arbitratge polèmic a Alcoi, l'Olot va desaprofitar un penal a Reus on va acabar golejat pels de Natxo González i els pobletans van perdre a Sabadell amb el gol de l'ex a càrrec de Juan Antonio Osado. Curiós el cas de Martín Posse, que després de 12 partits dirigits a Segona Divisió B (vuit amb l'Hospi i quatre amb el Pobla) encara no sap què és guanyar sobre el terreny de joc: sis empats i sis derrotes.

7 jugadors expulsats ha registrat aquesta 4a jornada a #2bg3, marca màxima aquest curs. Per segona setmana consecutiva un equip va acabar amb 9 jugadors: si la setmana passada va ser l'Alcoyano a Bunyol ahir va ser el torn de l'Atlètic Balears, que va veure com el murcià Lax Franco expulsava l'alemany Michael Wiemann al minut 23 i el davanter Rubén Jurado ja a les acaballes del partit. També es van viure dues expulsions a Alcoi en una acció en què el local Álex Rubio va escopir el visitant Rigo que anteriorment li havia colpejat l'andalús amb el braç. Nacho Vidal (Mestalla), Fran Carbia (Reus) i Marc Martínez (Lleida Esportiu), que va ser expulsat per segon cop aquesta temporada, completen una jornada de vermelles que va culminar Pinto Herrera expulsant del terreny de joc el tècnic del Badalona, Manolo González.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada