Etiquetes

7/9/15

#2BG3 | Xifres i lletres - J3

11.614 espectadors s'han reunit aquest cap de setmana als camps de Segona Divisió B. El Rico Pérez d'Alacant va registrar la millor entrada amb uns 3.400 espectadors (mitjana extreta de les diverses fonts consultades) i la pitjor entrada la vam veure a la Ciudad Deportiva del Levante, amb 350 espectadors presenciant l'Atlético Levante-Alcoyano. L'única dada oficial són els 1.214 espectadors de l'Olot-Lleida Esportiu. Entrades realment bones (per sobre de l'habitual) a Sant Adrià (1.700 persones per veure el derbi entre Espanyol i Barcelona) i a Cornellà (1.600 espectadors vs Sabadell). Descens d'espectadors respecte la passada jornada però millor que a la J1.

4 anys i mig feia que l'Hércules no encaixava una derrota tan severa al Rico Pérez. El 0-4 davant del Villarreal B, a banda de reforçar l'etiqueta de candidat del filial groguet, significava veure una derrota contundent dels herculans a casa per primer cop des de 2011. Aquella temporada, però, els alacantins eren equip de Primera Divisió i amb Esteban Vigo a la banqueta van perdre per 0-4 contra l'Osasuna. Casualment, l'únic supervivent d'aquest partit és Javi Portillo, que ahir va tornar a ser escridassat per part de l'afició local. A més, feia gairebé tres anys que els alacantins no encaixaven quatre gols a casa, concretament des del 8 d'octubre de 2012 quan van perdre per 2-4 amb el Real Madrid Castilla en partit de la Lliga Adelante.

La golejada del Villarreal B a Alacant, per contra, és la més àmplia del filial groguet a domicili des de fa gairebé 5 anys. Cal remuntar-se a l'11 de setembre de 2010 per trobar un resultat similar, quan l'equip que aleshores entrenava Xabi Gracia va golejar la Ponferradina al Toralín per 1-5. Aquest 0-4, però, sí que és la victòria més àmplia del mini submarí a Segona B des de la seva estrena la temporada 2008-2009. Fins ara, una xifra de gols similar només l'havia aconseguida l'any passat al camp de l'Ilicitano, en un triomf per 2-4.

L'arrencada del Villarreal B iguala la de l'Orihuela d'Asier Garitano la temporada 2011-2012. Amb xifres pastades (3 partits, 3 victòries, 9 gols marcats i tan sols 1 d'encaixat) els groguets han derrotat l'Hospi (1-3), l'Olot (2-0) i l'Hércules (0-4) mentre que els oriolans van desfer-se de Mestalla (3-0), Andorra (1-2) i Sporting Mahonés (4-0).

3 futbolistes han marcat en les 3 jornades que s'han disputat fins ara. Un d'ells, el davanter de l'Espanyol B Adri Dalmau, encapçala la llista de màxims golejadors després del doblet que va clavar al Barcelona B dissabte passat. El mallorquí, que ha arribat aquest estiu procedent del Ferrol, ja va donar tres punts al filial contra el Lleida Esportiu, i va avançar els pericos a Reus. No és l'únic mallorquí en forma, ja que Alejandro Torres Román, "Chando" també està sent un jugador d'or per a l'Atlètic Balears. El killer balearico ha marcat tres dels cinc gols del seu equip, tots ells de jugada; el darrer, a Xàtiva, va servir per donar tres punts als de Siviero. Menys valor va tenir, en canvi, la tercera diana de Pol Roigé amb el Sabadell; després de marcar a Elda i contra l'Olímpic, el davanter arlequinat va tornar a sucar ahir a Cornellà però la seva diana només va servir per retallar diferències amb un 3-2 que acabaria resultant definitiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada