A la salut de Villar | CE l'Hospitalet - CF Badalona (dimecres, 20:00)

Dimecres, 9 de setembre - 20:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Semifinals de la fase autonòmica de la Copa RFEF, partit d'anada

Possible onze de l'Hospi: Andrés, Dani Fernández, Bigas, Castell, Aleix, Javi Pérez, Miki Muñoz, Carreras, Èric Via, Raúl Torres i Puerto.

Possible onze del Badalona: Vito, Amantini, Tendillo, Josemi Perona, Fran Grima, Ibon Gutiérrez, Carroza, Olmeda, David Jiménez, Civil i Javi Rodríguez.

Àrbitre: Héctor Robas Bondia (Barcelona).

Tres dies després d'un dramàtic final a la Lliga contra el Reus l'Hospi tindrà en una copa poc habitual l'opció d'ofegar les penes i sumar el primer triomf oficial de la temporada. Serà el torn dels menys habituals, en un horari d'aquells que fa mandra i en una competició estranya que mai fa nosa fins que en quedes eliminat. Cifuentes veu en la Copa RFEF una oportunitat per repartir minuts, tot i que l'infortuni amb les lesions fa que els riberencs tinguin l'infermeria plena i tampoc tinguin a dia d'avui un fons d'armari massa amplir per triar i remenar, i menys si tenim en compte que dissabte toca visitar el Mini Estadi en un partit una miqueta més important que el de demà al vespre contra el Badalona. Amb les males notícies de la lesió de Víctor Ibáñez, que es va trencar els creuats diumenge contra el Reus, Cifuentes afegeix un altre nom al llistat de contratemps ja que tampoc podrà comptar ni amb Boris Garrós ni amb Marc Vales, que romandran fora de l'equip un grapat de setmanes més ni, probablement, amb David López (lesionat diumenge) ni Guillem Savall, per bé que l'ex d'Olot i Cacereño podria tenir minuts ben aviat després de caure lesionat en el debut contra el Villarreal B. Per contra, el tècnic de l'Hospi recupera Bigas (sancionat contra el Reus). Vist el panorama, no seria estrany que els riberencs recorrin als juvenils de Preferent per completar la llista.

Imatge: CF Badalona
El Badalona serà el rival de l'Hospi en el partit de demà. Aquesta frase la repetirem tres cops en qüestió de dues setmanes, amb el partit de Lliga a l'Estadi la setmana vinent (diumenge 20, 5 de la tarda) i la tornada de la semifinal de Copa RFEF a Montigalà (dimecres 23, 6 de la tarda). Els escapulats han començat la temporada millor que l'Hospi; sumen 4 punts de 9 possibles i no han perdut com a visitants, després de vèncer a Xàtiva per 0-1 a la J1 i d'empat a la Pobla de Mafumet diumenge passat. Els de Manolo González van avançar-se amb un gol d'Amantini, van veure com Varo aturava un penal a Manu Balda... i com el porter pobletà igualava el partit amb un cop de cap al temps de descompte. Tot i això, els badalonins recuperen sensacions després de la pobra prestació oferta fa 10 dies contra el Cornellà a la Lliga. De cara a demà s'espera que el tècnic escapulat també mogui l'onze i la convocatòria i doni minuts als homes menys habituals, començant pel jove porter Marc Vito, habitual suplent de Morales. Serà el primer cop que el Badalona s'enfronti a l'Hospi en partit de Copa RFEF, gens sorprenent ja que és tot just la segona vegada que els riberencs disputen aquesta competició.