Etiquetes

29/9/15

#2BG3 | Xifres i lletres - J6

11.875 espectadors van citar-se el darrer cap de setmana als deu camps que van veure futbol de bronze i de sabor mediterrani. Les 2.346 persones que vam veure la victòria del Sabadell sobre l'Hospi per 3-0 conformen la millor entrada d'aquesta sisena jornada, la millor del Sabadell en els seus tres partits com a local i la cinquena millor afluència de públic aquesta temporada a #2bg3, només per darrer dels tres partits jugats al Rico Pérez i de l'Alcoyano-Hércules de la J2. A l'altre extrem hi trobem els 625 espectadors del Badalona 0-0 Olot, pitjor entrada del curs a Montigalà (en Lliga, és clar). Sorprenen, i aquí ho deixem, els 1.500 espectadors que segons el diari Marca (no hem trobat altres fonts) van veure el Mestalla 0-0 Pobla. Finalment, pitjor entrada del curs al Miniestadi per veure el Barcelona B-Hércules, amb poc més de 1.100 espectadors.

6 temporades feia que no arribàvem a la fi de la sisena jornada amb tres equips cercant, encara, la seva primera victòria a la Lliga. És el cas, enguany, de Pobla de Mafumet (4 punts), Llosetense i Olot (ambdós amb dos punts). Cap d'aquests tres equips coneixen encara la victòria després de sis jornades i tanquen, per aquest ordre, la classificació del grup 3 de Segona Divisió B. Des del curs 2009-2010 que no es reproduïa una situació similar: aleshores l'Espanyol B, el Gavà i el Terrassa van plantar-se a aquestes alçades de la Lliga amb tres, dos i un punt, respectivament; tots tres van acabar baixant a Tercera aquella mateixa temporada, si bé el filial va fer-ho mitjançant la promoció de descens contra el Guijuelo. Cal dir, però, que fa dues temporades el Badalona i el Levante B tampoc van guanyar cap dels seus primers partits mentre que l'Hospi havia sumat el seu únic triomf als despatxos. Casualment, com l'actual Pobla de Mafumet, era Martín Posse qui dirigia el quadre riberenc.

11 temporades feia que el CE l'Hospitalet no perdia per més d'un gol en les seves primeres tres derrotes. Els de Cifuentes han caigut en tres de les sis jornades disputades i en cap d'elles ho han fet per la mínima: van perdre contra el Villarreal B per 1-3, a Lleida per 2-0 i diumenge a Sabadell per 3-0. Aquesta situació no es produïa des de l'any 2004, amb Robert Elvira com a tècnic i amb els riberencs a Tercera Divisió. Aquella temporada l'Hospi va guanyar cinc partits i en va perdre tres durant les primeres vuit jornades. Les derrotes a Cornellà (2-0), a casa contra el Mataró (1-3) i a Palamós (2-0) van començar a complicar el futur d'Elvira, finiquitat després de quatre derrotes consecutives a domicili.

5 equips han guanyat els tres partits que han disputat com a local aquest curs. Si els ordenem per diferència de gols, el Reus Deportiu (+6) seria el millor local a #2bg3, seguit del Villarreal B i el Sabadell (+5), el Cornellà i l'Espanyol B (+3). Curiosament, els blanc-i-blaus encara no han puntuat lluny de la Dani Jarque; només l'Atlético Levante i el Llosetense també compten per derrotes els seus compromisos lluny dels seus feus. Per contra, fins a set equips encara no saben què és guanyar al seu camp: en aquest capítol sorprèn veure-hi equips com Barcelona B, Hércules o, sobretot, Huracán, que acumula quatre partits (un de playoff i tres de Lliga) sense guanyar al Sant Gregori (el 2-0 a la Copa contra el Socuéllamos trencaria la ratxa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada